انجمن مجازی تخصصی پسوریازیس

در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها, دسترسی به انجمن های ویژه کاربران عضو شده و ... در سایت ثبت نام کنید . ثبت نام

تلگرام اینستاگرم انجمن در گوشی شما Follow us on Twitter Follow us on Facebook
صفحه 1 از 33 1234511 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 324
  1. #1
    عضو فعال yaser آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    جنسیت
    مرد
    سن
    -
    محل سکونت
    -
    شدت بیماری
    هیچی
    روش درمانی
    -
    نوشته ها
    128
    امتیاز
    1714
    تشکر
    3,386
    تشکر شده 11,419 بار در 1,834 ارسال

    خواص میوه ها ، سبزیجات ، مغزها و دانه ها

    1. طبع هویج گرم و تر است.
    2. هویج بازكننده‎ی گرفتگی‎ها و انسداد كبد است.
    3. هویج ملین است قبل از غذا دو عدد هویج آب‎پز میل شود.
    4. هویج مقوی معده است بهتر است همراه برنج هویج هم پخته شود به شرط آن كه برنج صافی نباشد.
    5. تقویت كننده نیروی جنسی و زیادكننده اسپرم است.
    6. هویج به هضم غذا كمك می‎كند.
    7. یك خوراك خوشمزه: هویج‎ها را به برش‎های كوچك خرد كرده همراه عسل كاملاً جویده و میل شود این خوراك برای تقویت نیروی جنسی بسیار خوب است و همچنین تقویت كننده آلات داخل شكم و رحم و هاضمه می‎باشد.
    8. گرم مزاجان اگر هویج را با گوشت پخته كنند بخورند بهتر است.
    9. كسانی كه به بیماری گوارشی مبتلا هستند از هویج خام كمتر

    استفاده كنند.
    10. كسانی كه سنگ كلیه دارند 4 گرم تخم هویج 4 گرم تخم شلغم را داخل تربی كه خالی نموده‎اند ریخته سپس سر ترب را بسته در ظرفی گذاشته در آتش یا فر بگذارید پخته شود آن گاه آن را میل كنید این خوراكی همچنان برای رفع سختی ادرار به كار می‎رود.
    11. كسانی كه كم‎خون هستند صبح ناشتا یك لیوان آب هویج با كمی عسل میل كنند.
    12. هویج كاهش دهنده انواع سرطان می‎باشد مخصوصاً سرطان‎های ریه، لوزالمعده.
    13. كسانی كه معتاد به سیگار هستند از خوردن هویج فراموش نكنند.
    14. هویج خام باعث كاهش كلسترول خون می‎شود به شرط آن كه با صبحانه حداقل 200 گرم هویج میل نمایید.
    15. خوردن هویج پخته موجب كاهش ابتلا به سرطان كولن می‎شود.
    16. برای پختن هویج بیش از 15 دقیقه بیشتر زمان نبرید اگر بخارپز بشود خیلی بهتر است.
    17. كسانی كه كرم دارند به مدت 8 روز هویج رنده شده ناشتا میل كنند، حدود صد تا دویست گرم با كمی آبلیمو.
    18. برای درمان سوختگی هویج رنده شده را داخل یك پارچه به صورت كمپرس در محل بگذارید از این روش برای درمان سودا، كورك و اگزما می‎توان استفاده كرد.
    19. برای تقویت و رشد بدن و درمان نرمی استخوان بچه‎ها هویج رنده شده با لیموترش بدهید.
    20. اشخاصی كه عصبانی هستند یا پیرانی كه دچار ضعف و ناتوانی شده‎اند هویج میل كنند پخته آن بهتر است.
    21. اگر هر صبح ناشتا یك لیوان آب هویج میل كنید موجب بازشدن رنگ چهره شما می‎شود.
    22. برای درمان یرقان صبح ناشتا آب هویج بخورید.
    23. ماسك هویج باعث بازشدن رنگ چهره می‎گردد و پوست‎های شل را سفت می‎كند.
    24. خوردن هویج باعث تقویت قوه بینایی و درخشندگی چشم‎ها می‎گردد.
    25. خوردن هویج برای كسانی كه مبتلا به بیماری قند هستند مفید می‎باشد.
    26. كسانی كه فشار خون دارند از خوردن هویج فراموش نكنند.
    27. هویج بازكننده رگ‎ها است .
    28. كسانی كه سوخت و ساز بدن آن ها خوب نیست هویج كم مصرف كنند زیرا مصرف آن به خاطر وجود اسیداگزالیك باعث تشكیل سنگ كلیه می‎شود.
    29. كسانی كه دردهای رماتیسمی، مفصلی و نقرس دارند صبح ناشتا هویج میل كنند.
    30. خوردن هویج با شیر و كمی عسل برای درمان ترشحات مجاری تنفسی مفید است.
    31. كسانی كه از زخم معده و اثنی عشر رنج می‎برند آب هویج را كم‎كم میل نمایند.
    32. سعی كنید همیشه آب هویج تازه بگیرید.
    33. خوردن آب هویج باعث می‎شود كه زردزخم زود خوب شود.
    34. كسانی كه آسم دارند صبح ناشتا آب هویج با شیر میل كنند.
    35. آب هویج جوانی را برای مدت زیادی حفظ می‎كند.
    36. سوپ هویج غذای خوبی برای بیماران مبتلا به اسهال مخصوصاً كودكان می‎باشد.
    37. كسانی كه بدبین و سوءظن نسبت به دیگران دارند هویج را در برنامه غذایی خود قرار دهند تا از رشد این بیماری نجات یابند.
    38. همچنین هویج نگرانی‎های بی‎مورد و بی‎اساس را برطرف می‎كند.
    ویرایش توسط سمانه : 03-09-2015 در ساعت 07:28 PM

    10 کاربر مقابل از yaser عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  2. #2
    عضو فعال yaser آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    جنسیت
    مرد
    سن
    -
    محل سکونت
    -
    شدت بیماری
    هیچی
    روش درمانی
    -
    نوشته ها
    128
    امتیاز
    1714
    تشکر
    3,386
    تشکر شده 11,419 بار در 1,834 ارسال

    Lightbulb خواص گیلاس

    1. طبع آن سرد و تر است.
    2. برای زیبا شدن پوست گیلاس را له كنید روی پوست بگذارید بعد از 20 دقیقه پوست را بشوئید خستگی پوست را از بین می‌برد.
    3. كسانی كه می‌خواهند لاغر شوند صبحانه فقط 200 گرم گیلاس بخورند یا اینكه نیم ساعت قبل از غذا گیلاس بخورند.
    4. كسانی كه دیابت دارند در هفته چند وعده غذای خود را اختصاص به گیلاس دهند.
    5. گیلاس صفرابر است.
    6. برای كسانی كه سنگ كلیه و مثانه دارند 9 گرم مغز هسته گیلاس با 1 گرم رازیانه در یك لیتر آب جوشانده هر 4 ساعت یك لیوان میل كنند.با احتیاط استفاده شود چون سمی است.
    7. اگر بعد از خوردن گیلاس آب خورده شود باعث نفخ معده می‌شود.
    8. هیچ گاه بالای نان و غذا گیلاس خورده نشود مخصوصاً نان و پنیر.
    9. گیلاس حاوی كلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، كلر ، سدیم ، منیزیم ، گوگرد و به مقدار قابل توجهی آهن است همچنین دارای كبالت ، مس ، منگنز و روی می‌باشد.
    10. خوردن گیلاس بداخلاقی را به خوش اخلاقی تبدیل می‌كند.
    11. خوردن گیلاس دفع كنندة سموم بدن و تصفیه كننده خون است.
    12. كسانی كه ورم مفاصل و رماتیسم و یا نقرس دارند گیلاس را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
    13. مصرف گوشت و مواد گوشتی خون را اسیدی می‌كند بهترین تعدیل كنندة آن گیلاس است. دو ساعت بعد از غذا خورده شود.
    14. خوردن گیلاس بعد از غذا باعث ایجاد جرم معده می‌گردد و نفخ هم می‌آورد.
    15. برای درمان برونشیت 30 گرم دم گیلاس را در یك لیترآب سرد بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید سپس این جوشانده را به 250 گرم گیلاس اضافه كنید و بگذارید دم بكشد آن گاه آن را صاف كرده در طول روز كم كم بخورید.
    16. برای درمان یبوست 20 تا 30 گرم برگ درخت گیلاس را در یك لیتر شیر جوش جوشانده و به مدت 20 دقیقه دم كنید. سپس صاف كرده با عسل شیرین كنید و روزی 3 تا 4 فنجان بنوشید.
    17. جوشاندة دم گیلاس برای ورم مثانه، سنگ كلیه ، ورم مجاری ادرار مفید است. روش استفاده ماننده شماره 16 می‌باشد.
    18. گیلاس ضدآرتروز است.
    19. برای كسانی كه میگرن دارند. هنگامی كه درد میگرن شروع می‌شود گیلاس را له كنید و روی پیشانی خود بگذارید.
    20. كسانی كه تصلب شرائین دارند در فواصل غذا آلبالو و گیلاس را با هم بخورند.
    21.

    10 کاربر مقابل از yaser عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  3. #3
    کاربر حرفه ای Marie آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    31
    محل سکونت
    مازندران
    شدت بیماری
    هیچی
    روش درمانی
    ...
    درباره من
    ارتا وهیشتایی
    نوشته ها
    116
    امتیاز
    1666
    تشکر
    7,743
    تشکر شده 3,278 بار در 335 ارسال

    کشمش و خواص آن

    پزشکی . نت : کشمش را همه می شناسند، اما شاید کمتر کسی با خواص اعجاب آور این دانه های به ظاهر خشکیده برای سلامت بدن آشنا باشد. تاریخچه تولید در ايران کشمش به زمانی در حدود 2000 سال قبل از ميلاد مسیح بر می گردد. کشمش از خشک کردن دانه های انگور به دست می آید و طبیعتا دارای انواع متفاوت و گوناگونی است. اما اکثر انواع آن در خصوصیات زیر اشتراک دارند.




    1- کشمش، ميوه خشک مغذي است و مانند ديگر خشکبارها در تمام سال يافت مي شود. يک غذاي پر انرژي، کم چرب و کم سديم مي باشد. بنابراين براي افرادي که رژيم هاي کم سديم را بايد رعايت کنند، خوردن کشمش بسيار مفيد مي باشد.

    2- کشمش داراي خاصيت آنتي اکسيداني مي باشد و از تخريب سلولي جلوگيري مي کند.

    3- کشمش براي سلامت استخوان ها و جلوگيري از پوکي استخوان نقش مهمي را بر عهده دارد، به همين دليل مصرف آن براي زنان قبل از يائسگي بسيار مفيد است..

    4- منبع خوب ويتامين d و هورمون استروژن مي باشد.

    5- کشمش باوجودي که شيرين و چسبناک مي باشد، بر دندان اثر مخربي ندارد و باعث خرابي دندان نمي شود، حتي مي توان گفت اين ميوه خشک از فساد دندان جلوگيري مي کند... کشمش براي سلامت دندان و لثه بسيار مفيد مي باشد.

    6- کشمش منبع خوب ويتامين ها و عناصر مغذي بدن مي باشد. عناصر و ويتامين هايي همچون آهن، پتاسيم، کلسيم و ويتامين b در کشمش موجود است.

    7- کشمش محتوي مقدار زيادي آهن مي باشد... 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نياز روزانه بدن را تأمين مي کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1ميلي گرم آهن دارد، در حاليکه 100 گرم گوشت گاو بين 4-2 ميلي گرم آهن دارد.

    8- کشمش، منبع خوب فيبر، آنتي اکسيدان و همچنين منبع خوب انرژي مي باشد.

    9- فيبر باعث جلوگيري از سرطان کولون، کمک در جلوگيري از رشد غير معمول سلول ها، بيماري ها و همچنين کنترل قند خون را مي شود.

    10- کشمش را به گوشت اضافه کنيد تا مقدار چربي غذا را کم کند و مقدار فيبر و آهن را افزايش و مقدار سديم را کاهش دهد.

    11- آنتي اکسيدان از پيري و بيماري هاي حاصله از آن مي کاهد.

    12- کشمش از سرطان جلوگيري مي کند.

    13- کشمش ميزان ldl يا کلسترول بد را در خون کم مي کند و باعث کاهش بيماري قلبي مي گردد.

    14- اگر به مدت 4 هفته هر روز کشمش مصرف کنيد، آنتي اکسيدان در خون افزايش و کلسترول بد( ldl) کاهش مي يابد.

    15- کشمش موجب کاهش استرس مي گردد.

    16- اين ميوه خشک باعث عملکرد صحيح رگ هاي بدن مي شود.

    17- کشمش براي درمان بي نظمي معده و يبوست مصرف مي شود. براي جلوگيري از اين ناخوشي ها مي توانيد، 6-5 عدد کشمش را خيس کنيد و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشيد...

    18- تحقيقات نشان داده است که ورزشکاراني که قبل و در حين ورزش، حدود يک فنجان کشمش مصرف مي کنند، بهتر از بقيه سلول هاي بدن را از آسيب حفظ مي کنند.

    19- کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، داراي خاصيت مصرف سريع انرژي و کاهش وزن نيز مي باشد.

    20- کشمش مانند هويج، براي سلامتي چشم نيز خوب است.

    21- کشمش باعث تقويت اعصاب مي شود.

    22- کشمش، سستي و رخوت را از بدن دور مي کند.

    23- با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنيد.

    24- کشمش موجب از بين رفتن آب اضافي بدن مي گردد.

    25- کشمش، دهان را خوشبو مي کند.

    26- کشمش، اسپاسم يا گرفتگي عضلاني را کم مي کند.
    وقتي خدا من رو آفريد مطمئن بود اشتباه نكرده پس چرا من خودم رو قبول نداشته باشم؟

    5 کاربر مقابل از Marie عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  4. #4
    کاربر حرفه ای اذین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    34
    محل سکونت
    تهران
    شدت بیماری
    شدید
    مدت بیماری
    22 سال
    روش درمانی
    فعلا هیچی
    درباره من
    سعی میکنم شاد
    نوشته ها
    86
    امتیاز
    1407
    تشکر
    1,688
    تشکر شده 4,043 بار در 444 ارسال

    خواص میوه ها و سبزیجات

    خواص درمانی پیاز:
    - پیاز به علّت داشتن فسفر ، کارهای فکری را آسان می‌ کند.

    - برای افرادی که دچار بی‌ خوابی هستند، مفید است و در صورت مصرف زودتر خواب به سراغ آنها خواهد آمد.

    - پیاز، برای کودکان کم ‌رشد و پیرمردان ضعیف مفید است.

    - برای جلوگیری از خون دماغ می ‌توانید چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را در بینی بچکانید، تا از خونریزی جلوگیری نماید.

    - پیاز لثه‌ها را تقویت می ‌کند و رنگ چهره را روشن می ‌سازد.

    - پیاز سرشار از ویتامین‌های a و b و c می باشد ونیزدارای آهن، آهک، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، گوگرد، ید،سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می‌ شود.


    زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می‌ شود.
    - پیاز به علت داشتن گوگرد ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریه‌ها گردد با عفونت‌های مجاری تنفسی، مانند آسم ، برونشیت و گریپ و غیره مبارزه می ‌کند.

    - یک پزشک هندی به نام مِنون در پی تحقیقات دو ساله ی خود در دانشکده ی پزشکی، دانشگاه نیوکاسل انگلستان، اعلام نمود که: پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده از تشکیل لخته ‌های خون در رگ ها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته ی قلبی و مغزی می ‌شود.

    - پیاز قادر است كه کلسترول و چربی های خون را كاهش داده و از انعقاد خون داخل رگ ها جلوگیری نماید.

    - پیاز قادر است خطر ابتلا به سرطان معده را كاهش دهد.

    - خوردن پیاز همراه با غذاهای چرب، مخصوصاً در مهمانی ‌ها یا مسافرت ها، سبب هضم چربی ها می شود.



    - در استعمال خارجی، پیاز پخته، تسکین دهنده ی سوختگی‌ها و بواسیر است.

    - مرهمی که از پیاز خام رنده شده درست می ‌کنند اگر به پایین شکم بگذارند، خروج ادرار را آسان می‌سازد و اگر بر روی پیشانی گذاشته شود سردردهای شدید نیمه ی ‌سر و سردردهای عصبی را آرام می‌کند.

    - تحریکی که در هنگام پوست کندن پیاز حاصل می ‌شود، دردهای شدید نیمه ی سر ( میگرن ) را بر طرف کرده و زکامی را که تازه شروع شده است از بین می ‌برد.

    - برگ‌ های سبز پیازچه که بیش تر هنگام بهار یافت می‌ شود، دارای مقدار زیادی ویتامین c است.

    - پیاز،تقریبا تمام خواص سیر را در معالجه ی فشارخون، مرض ‌قند، درمان بیماری کرمک و غیره را دارد.

    - مصرف پیاز پخته، باعث لینت یا نرمی مزاج می‌شود.


    برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن، می توانید یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته میل نمایید و یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید.
    - استفاده از پیازی که با چربی پخته شده باشد، برای دفع اخلاط چسبنده از سینه مفید است.

    - مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست و نفخ روده‌ها مفید است. برای این منظور پیاز را با ملایمت بپزید و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه نمایید و سپس مصرف کنید.

    - اگر ورقه‌های نازک پیاز در شیر، پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده‌ها و ناراحتی‌های شکم مفید است.

    - پیاز پخته، حبس البول و کم شدن ادرار را شفا می ‌دهد و ادرار آور خوبی است.

    - مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد برای رفع ناراحتی‌ های روحی مفید است.

    - مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی (یرقان) ، ورم طحال و استفراغ صفراوی مفید است.

    - تخم پیاز طبیعت گرم دارد و خوردن 4 تا 5 گرم آن برای تحریک نیروی جنسی موثر است.

    - قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر شفا بخش دارد، زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ‌ های بواسیری می ‌کاهد.

    - اگر با آب پیاز چیزی روی کاغذ بنویسید، دیده نمی ‌شود ولی همین‌ که آن را گرم کنید و حرارت دهید، کلمات ظاهر می ‌گردد.




    تذکرات:
    1- زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می‌ شود. پس در حد اعتدال مصرف کنید.

    2- برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن، می توانید یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته میل نمایید و یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید.




    منابع:
    خواص سبزی ها،تالیف مرتضی نظری

    www.wikipedia.com

    www.taamasrar.com

    گردآوری مطلب: آیت اللهی-کارشناس تغذیه تبیان

    چرا پیاز اشک آور است؟



    پیازدارای مواد گوگردی است که این مواد خواص مختلفی از خود نشان می‌‌دهند که یکی از آنها اشک آور بودن است.

    زمانی که پیاز را برش می‌‌دهیم، سلول‌های پیاز باز می‌شوند. این سلول‌ها دو بخش دارند: بخش آنزیمی که به آلیناز معروف است و بخش گوگردی. آنزیم آلیناز، ترکیبات گوگردی پیاز را تجزیه کرده و ترکیبات ناپایدار گوگردی ایجاد می‌کند که به گاز فراری تبدیل می‌شوند. این گاز که حاوی ترکیبات گوگردی است، وارد هوا می‌شود و به چشم انسان می‌‌رسد (البته ابتدا وارد مجرای بینی می‌شود). در چشم انسان، این گاز با آب واکنش نشان داده و اسید سولفوریک تولید می‌کند. اسید سولفوریک، بر پایانه‌های اعصاب چشم اثر کرده و سبب سوزش چشم می‌شود. در نهایت در پاسخ به این سوزش، غدد اشکی، اشک ترشح می‌کنند که این ماده گوگردی به همراه اشک از چشم خارج شود. قطرات اشک می‌توانند تنها چند ثانیه پس از برش پیاز ظاهر شوند.

    اگرچه ما معمولاً اشک آوری پیاز را دوست نداریم و باعث ناراحتی ما می‌شود، اما این خاصیت پیاز آن را در برابر موجودات ریز زنده ی خارجی حفاظت می‌‌نماید.


    زمانی که پیاز را برش می‌‌دهیم،گازی که حاوی ترکیبات گوگردی است، وارد هوا می‌شود و به چشم انسان می‌‌رسد. در چشم انسان، این گاز با آب واکنش نشان داده و اسید سولفوریک تولید می‌کند. اسید سولفوریک، بر پایانه‌های اعصاب چشم اثر کرده و سبب سوزش چشم و در نهایت ریزش اشک می‌شود.



    روش‌هایی برای کاهش اشک آوری پیاز وجود دارد که عبارتند از :
    1- قرار دادن پیاز در یخچال قبل از پوست کندن آن. زمانی که پیاز را داخل یخچال قرار می‌‌دهیم، خنک شدن پیاز، ترکیب اشک آور آن را ضعیف می‌کند و دیگر پیاز زیاد اشک را در نمی‌آورد.

    2- پوست کندن پیاز در آب. همچنین زمانی که پیاز را زیر آب پوست می‌‌گیریم، بخش اعظم ماده اشک آور پیاز با آب شسته می‌شود و از خاصیت اشک آور بودن آن کاسته می‌گردد.

    3- خیس کردن پیاز و دستان پیش از بریدن پیازهم مفید به نظر می‌‌رسد. با این عمل، بخشی از گاز تولید شده با رطوبت دستان شما و همچنین رطوبت پیاز، واکنش نشان داده و شدت سوزش چشم کمتر خواهد بود.

    4- به علاوه نفس کشیدن تنها از راه دهان در طول پوست گرفتن و خرد کردن پیاز هم روش خوبی است.

    12 کاربر مقابل از اذین عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  5. #5
    کاربر حرفه ای Mr.Mohammad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    جنسیت
    مرد
    سن
    31
    محل سکونت
    گنبد کاووس
    شدت بیماری
    شدید
    شاخص PASI
    5.7
    مدت بیماری
    14 سال
    روش درمانی
    چرب کردن با آد
    نوشته ها
    111
    امتیاز
    1685
    تشکر
    8,403
    تشکر شده 6,903 بار در 1,240 ارسال

    کدو سبز بهترین غذاها برای مبارزه با بیماری ها

    کدو سبز به عنوان یک منبع خوب ویتامین C، ویتامین A، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می شود. کدو سبز به عنوان یک منبع خوب ویتامین C، ویتامین A، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می شود.

    کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود که خیلی هم ارزش تغذیه ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.

    کدو یک سبزی استوانه ای شکل شبیه خیار می باشد که دارای طعم تند و تیز و شیرینی با هم است.
    این گیاه به رنگ های سبز و زرد در دسترس می باشد.

    بیایید با هم به خواص این سبزی سالم و مفید، نظری بیندازیم:

    1- غنی از مواد مغذی کدو سبز از نظر تغذیه ای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب ویتامین C، ویتامین A (به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن)، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می شود.
    کدو سبز همچنین یکی از بهترین منابع غذایی منگنز نیز می باشد. این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B1 و B6 مورد نیاز بدن را نیز تأمین می کند. از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز می توان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان، ویتامین K و... اشاره کرد.

    2- کاهش علایم بیماری
    این باور وجود دارد که کدو سبز آسم را درمان می کند؛ زیرا حاوی ویتامین C بالایی می باشد.

    دریافت منظم این سبزی موجب کاهش سطوح بالای هموسیستئین خون می شود؛ حتما می دانید که سطوح بالای هموسیستئین منجر به حمله قلبی و سکته مغزی می شود.
    مقدار بالای ویتامین C و لوتئین موجود در کدو سبز به چشم های شما کمک می کند تا بهتر ببینید و سلامت آن ها را بهتر حفظ نمایید.
    فولات، پتاسیم و ویتامین A با هم در جهت حفظ و بهبود سلامت عمومی مشارکت می کنند.

    تحقیقات اخیر نشان داده است که عصاره ی کدو سبز به تخفیف علایم بزرگی خوش خیم پروستات کمک می کند؛ همان طور که می دانید بزرگی خوش خیم پروستات منجر به مشکلاتی در عملکرد دستگاه ادراری و جنسی می شود؛ فیتونوترینت های موجود در کدو سبز عامل این تسکین هستند.
    مس موجود در این سبزی به کاهش علایم دردناک آرتریت روماتوئید کمک می کند.

    3- پیشگیری از بیماری ها
    کدو سبز یکی از بهترین غذاهایی است که به پیشگیری از بیماری اسکوربوت، کبودی و... که در نتیجه ی کمبود ویتامین C به وجود می آید کمک می کند.
    همچنین از خطر ابتلا به ام اس و سرطان کولون (روده بزرگ) محافظت می کند.

    کدو سبز حاوی عناصر ضد سرطانی است. آب کدو سبز از نظر توانایی مقابله با جهش های سلولی همانند تره فرنگی، تربچه و کدوتنبل است.
    بیشتر مواد مغذی موجود در کدو سبز به پیشگیری از آترواسکلروزیس (گرفتگی عروق) و بیماری های قلبی در دیابتی ها کمک می کند و همچنین خطر حمله ی قلبی و سکته ی مغزی را به وسیله ی کاهش فشار خون بالا، کاهش می دهد.

    کدو سبز از اکسیداسیون کلسترول که یکی از دلایل اصلی تجمع کلسترول در دیواره ی رگ های خونی می باشد جلوگیری می کند.
    به این ترتیب کدو سبز یکی از بهترین غذاها برای مبارزه با بیماری ها است چرا که حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی می باشد.

    4- خواص ضد پیری
    این اعتقاد وجود دارد که کدو سبز حاوی ترکیبات ضد پیری بسیار خوبی است. آنتی اکسیدان های موجود در آن موجب تقویت حافظه و کاهش مشکلات وابسته به سن به میزان 40 درصد می شود.

    بر طبق تحقیق انجام شده توسط دانشگاه راش در شیکاگو، ویتامین A و E در ترکیب با اسیدهای چرب امگا 3 جذب آنتی اکسیدن های محلول در چربی را تقویت می کند و به بازسازی مؤثر سلول های مغزی کمک می کند.

    5- کاهش وزن
    کدو سبز حاوی بیش از 95 درصد آب می باشد که آن را به عنوان یکی از بهترین غذاها برای افرادی که رژیم دارند، مطرح می کند.

    کدو سبز همچنین حاوی کالری کمی است، به طوری که هر 100 گرم آن فقط حدود 25 کالری دارد. علاوه بر این مشخص شده است که کدو سبز متابولیسم یا سوخت و ساز بدن را بالا می برد.

    دیگر فواید:
    علاوه بر خواص متعدد و مفید کدو سبز بر سلامتی، این سبزی به عنوان عضو اصلی و یا اجزای جدایی ناپذیر سالادها، خورش ها، سوپ ها و... به کار برده می شود.
    این موضوع آزمایش شده است که افزودن کدو سبز به نان ها و کلوچه ها، آن ها را سه برابر مرطوب تر و لطیف تر می کند.

    کدو سبز معمولاً از آن دسته موادی است که در تمام مدت سال، یا حداقل بیشتر آن، در اختیار و در دسترس شما است پس آن را به طور مرتب در غذاهای تان استفاده کنید تا از بیماری ها در امان باشید.

    10 کاربر مقابل از Mr.Mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  6. #6
    کاربر حرفه ای اذین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    34
    محل سکونت
    تهران
    شدت بیماری
    شدید
    مدت بیماری
    22 سال
    روش درمانی
    فعلا هیچی
    درباره من
    سعی میکنم شاد
    نوشته ها
    86
    امتیاز
    1407
    تشکر
    1,688
    تشکر شده 4,043 بار در 444 ارسال
    آشنایی با خواص سیر
    تغذیه > آشنایی با خواص خوراکی‌ها- سیر ازجمله سبزیجات معطر و پرخاصیتی است که به‌صورت‌های مختلف شامل خام، پخته، سرخ‌شده، ترشی، خشک و پودر مورد استفاده قرار می‌گیرد

    ولی باتوجه به اینکه دهان انسان پس از خوردن سیر – به‌خصوص نوع خام و سرخ‌شده آن – بوی ناخوشایندی می‌گیرد، اغلب افراد شاغل از خوردن آن امتناع می‌کنند؛ در حالی که برای این منظور، معمولا خوردن سیب، کرفس، کاهو، سبزی، یک قاشق عسل یا همچنین جویدن چای خشک یا جعفری یا برگ سیر تازه را پیشنهاد می‌کنند.

    البته این روزها برای آن دسته از افرادی که صرف‌نظر از بوی بد سیر علاقه‌ای به طعم آن نیز ندارند، قرص‌های سیر بدون بو به بازار آمده است تا دیگر از مزایای آن بی‌بهره نمانند.

    خواص غذایی
    - سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین‌هایB1 ی، B2 وB3 است.

    خواص درمانی

    - سیر ماده شیمیایی‌ای به نام آلیسین (Allicin) دارد که یک آنتی‌بیوتیک بسیار قوی است و نقش مهمی در نابودکردن طیف وسیعی از باکتری‌ها دارد. این تاثیر حتی بیشتر از پنی‌سیلین و تتراسایکلین است.

    - خوردن سیر خام باکتری‌ها را از بین برده و قدرت ایمنی بدن را بالا می‌برد.

    سیر پخته نیز نقش کاهش‌دهنده کلسترول خون را دارد، آن را رقیق کرده و از تشکیل لخته‌های خونی جلوگیری می‌کند.

    - سیر پخته یک ضداحتقان، ضدسرفه و پیشگیری‌کننده از برونشیت است.

    - سیر برای درمان بیماری‌های مختلفی ازجمله آسم، برونشیت، روماتیسم، نقرس، میخچه و زگیل (به صورت موضعی)، سل، دندان درد، نیش‌زدگی و فشار خون‌بالا مفید است. در ضمن، سنگ کلیه را خرد می‌کند و در ضدعفونی‌کردن دستگاه‌های ادراری و عفونت‌های واژینال و مثانه نیز مؤثر است.

    - سیر حافظه را تقویت کرده و فراموشی را از بین می‌برد.

    - سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان‌ها می‌شود.هر چه بوی سیر بیشتر باشد، نشان دهنده بیشتر بودن مواد گوگردی آن در نتیجه اثرات به‌مراتب قوی‌تر آن است. مصرف مرتب روزانه حداقل 5-3 گرم سیر برای جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی – عروقی لازم است.اگر چه این‌گونه خواص سیر که در بالا گفته شده طی صدها و هزارها سال تجربه حیات بشری، آزموده و به اثبات رسیده است، ولی در مراکز پژوهشی دانشگاهی معتبر و بزرگ دنیا در 50 سال اخیر، بسیاری از این خواص به‌روش‌های مدرن به بوته آزمایش و پژوهش گذاشته شده و مهر تایید گرفته‌اند.

    در همین راستا ما نیز به اتفاق گروه همکار در مطالعات تجربی خود در دانشگاه پزشکی تهران تعداد زیادی از خواص قلبی- عروقی، ضد‌میکروبی، ویروسی، قارچی، ضد‌سرطانی، ضد‌رماتیسمی، پوستی و... در قالب پژوهش‌های آزمایشگاهی، حیوانی و انسانی آن‌را آزموده و ادعاهای منابع طب سنتی درخصوص گیاه سیر را به اثبات رسانده‌ایم.
    توجه: مادران شیرده در خوردن سیر زیاده‌روی نکنند زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف‌نظر کند.چون مواد مؤثره سیر در اثر له شدن و تحولات آنزیمی متعاقب آن روی مواد گوگردی فعال می‌شود، بنابراین بلعیدن حبه نجویده آن، یا خشک کردن غیراصولی آن می‌تواند مانع بروز اثر درمانی چشمگیر گیاه شود

    سیر گیاهی است علفی و دائمی كه ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز می رسد . قسمت زیر زمینی آن متورم و مركب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازك و ظریف برنگ خاكستری مایل به سفید می باشد . برگهای آن باریك و نواری شكل برنگ سب تیره و گلهای آن كوچك و صورتی رنگ كه بصورت یك چتر در انتهای ساقه ظاهر می شود . سیر وپیاز رابطه ای نزدیك با هم دارند كه شاید بدلیل بوی بد آنها می باشد .
    نام سیر در كتاب مقدس آمده ست و در مصر قدیم برای مومیائی مدرگان و خوش طعم كردن غذاها بكار یم رفته است . هومر شعر باستان در نوشته های خود از آن یاد برده است .
    مردم در اروپا و اسپانیا از قبل از میلاد مسیح آنرا می شناختند و از آن استفاده می كردند .
    بقراط پدر علم طب در نوشته های خود از خواص آن یاد كرده و یكی دیگر از دانشمندان قدیم ۶۱ خاصیت مختلف برای سیر قائل شده است .
    ● سه نوع سیر وجود دارد :
    ۱-سیر آمریكایی بنام Greole نامیده می شود . این نوع سیر دارای پوست سفید بوده و از انواع دیگر قوی تر است .
    ۲-سیر تاهیتی كه از بقیه درشت تر است و گاهی قطر آم به ۸ سانتیمتر می رسد .
    حضرت محمد (ص) برای سیر ۷۰ خاصیت مختلف قائل شده اند و می فرمایند :
    از سبزی سیر تا می توانید استفاده كنید زیرا سیر دوای هفتاد درد است اما آنكس كه سیر وپیاز خورده به مسجد نیاید و به مردم نزدیك نشود .
    ● تركیبات شیمیایی:
    سیر دارای تركیبات گوگردی می باشد كه خاصیت ضد عفونی كننده میكرب كشی و جرم كشی باین گیاه می دهد .
    سیر همچنین دارای مواید بنام آلیسین ، آلیساتین می باشد كه میكرب های حصبه و پاراتیفوئید را از بین می برد.
    ● در صد گرم سیر خام مواد زیر موجود است :
    ▪ آب ۶۱ گرم
    ▪ انرژی ۶ كالری
    ▪ موادنشاسته ای ۲۹ گرم
    ▪ چربی ۰/۲ میلی گرم
    ▪ كلسیم ۳۰ میلی گرم
    ▪ فسفر ۲۰۰ میلی گرم
    ▪ پتاسیم ۵۳۰ میلی گرم
    ▪ آهن ۱/۵ میلی گرم
    ▪ سدیم ۲۰میلی گرم
    ▪ ویتامین آ ۲۰ واحد
    ▪ ویتامین ب ۱ ۰/۲۵ میلی گرم
    ▪ ویتامین ب ۲ ۰/۸ میلی گرم
    ▪ ویتامین ث ۱۵ میلی گرم
    ● خواص داروئی:
    سیر از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است اسانس سیر كه در اثر تقطیر سیر با بخار آب حاصل می شود مركب از مواد سولفوره بوده و مایعی است به رنگ قرمز نارنجی و دریا بوئی كمتر كه از خودس یر كه برای تغییر طعم غذا مصرف می شود .
    ۱)سیر بادشكن وضد عفونی كننده است .
    ۲)خوردن سیر مصونیت بدن را در مقابل بیماریها افزایش می دهد .
    ۳)سیر كرم كش است .
    ۴)سیر محرك و تقویت كننده بدن است .
    ۵) سیر داروی سرمخوردگی و زكام است .
    ۶)سیر اثر خوبی در معالجه سل درد
    ۷)سیر خون را رقیق می كند
    ۸)سیر اثر خوبی در تنگی نفس درد
    ۹)خوردن مداوم سیر لقوه ور عشه را از بین می برد .
    ۱۰)سیر چون گرم و خشك است بنابراین رطوبت معده را از بین می برد و دردهای مفاصل را خوب می كند.
    ۱۱)سیر درمان كننده دردهای نفاصل ، سیاتیك و نقرس می باشد .
    ۱۲)سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفید است .
    ۱۳)آنهائی كه قطره قطره ادرار می كند باید حتما سیر بخورند تا بیماری آنها درمانش ود .
    ۱۴)سیر زخم های ریه و درد معده را زا بین می برد .
    ۱۵)سیر سنگ های كلیه را شكسته و خارج می سازد .
    ۱۶)سیر را با زیره بپزید برای تقویت دندان مفید است .
    ۱۷)مالیدن سیر پخته به دندان ، درد دندان را تسكین می دهد .
    ۱۸)سیر را بسوزانید وبا عسل مخلوط كنید و ضمادی از آن درست كنید این ضماد برای رفع خون مدرگی زیر پلك چشم مفید است .
    ۱۹)سیر بعلت مدر بودن برای رفع آب آوردن انساج مفید است .
    ۲۰)برای از بین بردن میخچه كف پا از ضماد سیر استفاده كنید .
    ۲۱)جهت رفع دردهای رماتیمسی و عصبی ضماد سیر بسیار موثر است .
    ۲۲)جهت ضد عفونی كردن دستگاه تنفسی در هنگام بیماریهای مربوطه از شربت سیر استفاده كنید :
    مقدر ۱۰۰ گرم سیر را با ۲۰۰ گرم آب و ۲۰۰ گرم شكر یا قند مخلوط كرده و آنرا بجوشانید تا له شود . مقدر مصرف برای این منظور سه قاشق سوپخوری در روز است .
    ۲۳)جدیدا در یكی از بیمارستان های آمریكا برای ضدعفونی كردن فضای بیمارستان از سیر استفاده كنید .
    ۲۴)پاستور پزشك معروف فرانسوی آزمایشات زیادی روی سیر انجام داد و اثر باكتری كشی سیر را تائید كرده است .
    ۲۵)سیر ضد انعقاد و لخته شدن خون است .
    ۲۶) در شوروی سیر بنام پنی سیلین معروف است و معمولا هنگامیكه آنفولانزا شبوع درد مصرف آنب الا می رود درچندسالپ یش كه آنفلوانزا شیوع پیدا كرد مردم شوروی ۵۰۰ تن سیر مصرف كردند .
    ۲۷)خوردن سیر سلولهای سرطانی را از بین می برد .
    ۲۸)یكی از دانشمندان آمریكایی كه در دانشگاه فلوریدا روی مرض ایدز تحققی می كند معتقد است كه سیر روی مرض ایدز اثر مثبت درد .
    ۲۹)مصرف سیر مقدر كلسترول خون را پائین می آورد . مقدر LDH را كاهش می دهد . مقدر مصرف سیر برای این منظور ۳۰ گرم در روز است . جالب است كه با مصرف سیر در چند ماه اول مقدر كلسترول ممكن است بالا رود و این بدین علت است كه كلسترول از داخل نسوج خارج شده و داخل خون می شود كه از آنجا دفع گردد بعد از اینكه كلسترول بحالت نرمال رسید باید برای نگاهدری آن روزی نصف سیر خام مصرف كرد .
    ۳۰)خوردن سیر از سرطان جهاز اهضمه جلوگیری می كند .
    ۳۱)چینی ها قرن هاست كه برای پائین آوردن فشار خون از سیر استفاده می كنند

    http://myisfahan.com/

    11 کاربر مقابل از اذین عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  7. #7
    کاربر حرفه ای اذین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    34
    محل سکونت
    تهران
    شدت بیماری
    شدید
    مدت بیماری
    22 سال
    روش درمانی
    فعلا هیچی
    درباره من
    سعی میکنم شاد
    نوشته ها
    86
    امتیاز
    1407
    تشکر
    1,688
    تشکر شده 4,043 بار در 444 ارسال
    خواص چای سبز(1)
    چای علاوه بر اینکه می‌تواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین می‌تواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید.


    چای علاوه بر اینکه می‌تواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین می‌تواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید. بهترین چایها را می‌توان در ارتفاعات یافت جایی که برگهای آنها به آرامی رشد می‌کنند و طعم بهتری دارند. با توجه به ارتفاعی که چای در آنها می‌روید، برگهای تازه چای بین دو سال و نیم تا پنج سال طول می‌کشد تا برای چیدن آماده شوند. چای برگهای فراوانی دارد و گلهای آن بسیار شبیه گلهای کاملیاست اما تنها برگهای جوان و کوچک آن برای مصرف چیده می‌شوند. جوانه زدن چای در مناظق کم ارتفاع هر هفته صورت می‌گیرد ولی در ارتفاعات بالا، هفته‌ها طول می‌کشد.

    فواید چای

    حدود 30٪ از وزن برگ چای سبز از فلانویید تشکیل شده است که برای سلامتی بسیار مفید می‌باشد.محققان مشاهده نموده اند که فواید چای سبز برای سلامتی بستگی به میزان مصرف آن دارد که بیشترین مصرف آن در کشورهای آسیایی حدود 3 فنجان در روز است. ( که حدود 240 ـ 320 میلی گرم از پولی فنول بدن را تهیه می‌نماید.)

    در افرادی که بصورت روزانه چای سبز مصرف می‌نمایند احتمال ابتلاء به انواع بیماریها اعم از بیماریهای باکتریایی و یا عفونتهای سخت و همچنین بیماریهایی نظیر سرطان، سکته، بیماریهای قلبی ـ عروقی و بیماریهای استخوانی را کاهش می‌دهد.

    یکی دیگر از فواید مصرف چای سبز، کاهش مرگ و میر به دلیل هر نوع بیماری مخصوصاً بیماری قلبی ـ عروقی می‌باشد. در مطالعه‌ای که در سال 2006 صورت گرفت محققان دریافتند که چای از هر نوع نوشیدنی دیگر حتی آب خالص ، برای سلامتی مفیدتر است زیرا چای نه تنها بخوبی آب خالص ، بدن را هیدراته(آب رسانی) می کند بلکه منبعی غنی از پلی هنولز می‌باشد که از بیماریهای قلبی جلوگیری می‌کند.
    در سال 1994 در ژاپن تحقیقی بر روی 40.530 فرد در سنین بین 40 تا 79 سال انجام گرفت که به مدت 11 سال به طول انجامید. در این گروه انتخاب شده 80٪ از افراد روزانه حدود 3 فنجان از چای سبز مصرف می‌نمودند. در این تحقیق مشاهده گردید که در افرادی که 5 فنجان در روز چای سبز می‌نوشیدند،‌ در مقایسه با افرادی که 1 فنجان چای می‌نوشیدند احتمال مرگ به دلیل هر بیماری خصوصاً بوسیله بیماریهای قلبی ـ عروقی بسیار کمتر بود حتی این آمار نشان داد که تاثیر چای سبز بر روی زنان بیشتر از مردان می‌باشد.

    فواید چای سبز

    در زنان در مردان
    23٪ کاهش مرگ به دلیل هر بیماری 12٪ کاهش مرگ به دلیل هر بیماری
    31٪ کاهش مرگ بدلیل بیماریهای قلبی ـ عروقی 22٪ کاهش مرگ بدلیل بیماریهای قلبی ـ عروقی
    62٪ کاهش مرگ بدلیل سکته 42٪ کاهش مرگ بدلیل سکته



    همچنین در مطالعه‌ای که بر روی زنانی که از چای سبز مصرف می‌کردند و کسانیکه مصرف نمی‌کردند صورت گرفت مشاهده شد که ریسک ابتلاء به سرطان سینه در زنانی که چای سبز مصرف می‌نمودند 22٪ کمتر از افراد دیگر است.

    جلوگیری از بیماری گرفتگی رگها

    در ژاپن طی مطالعاتی جداگانه بر روی چای سبز به این نتیجه رسیدند که افرادی که 5 فنجان و یا بیشتر از 5 فنجان در روز چای سبز می‌نوشند 16٪ احتمال ریسک ابتلاء به گرفتگی رگها در آنها کمتر است. میزان وجود رادیکالهای آزاد در رگها،‌ کلید ابتلاء به بیماریهای قلبی ـ عروقی می‌باشد. آخرین تحقیقات نشان داده‌اند که کتچینهای موجود در چای سبز مانع از درگیر شدن آنزیمها در تولید رادیکالهای آزاد موجود در رگها می‌گردد.

    مشاهده شده است که چای سبز بوسیله کاهش کلسترول بد(LDL)، تری گلیسیرید،‌لیپید پروکسایدLipid Proxides ( رادیکالهای آزادی که باعث تخریب کلسترول بد و چربیها می‌شود) و فیبرینوژن( پروتئینی که در خون وجود دارد و باعث لخته شدن خون می‌شود) ریسک ابتلاء به گرفتگی رگها را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود میزان کلسترول خوب بیشتر از کلسترول بد در بدن باشد.

    تاثیر چای سبز روی افراد مبتلاء به تری گلیسیرید

    تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف چای سبز برای سلامت قلب افرادی که دارای تری گلیسیرید بالا هستند بسیار مفید می‌باشد. آزمایشات نشان داده‌اند کتچینهای موجود در چای سبز که با میزان مصرف نسبت مستقیم دارد(dose-dependently) مانع از فعالیت لیپاز پانکراس می‌شود(آنزیمی که بوسیله پانکراس ترشح می‌شود و چربیها را هضم مینماید.) در نتیجه این عملیات، سرعت شکستن چربیها و تبدیل آنها به تری گلیسیرید و همچنین افزایش تری گلیسیرید در خونی که بعد از صرف غذا اندازه گیری می‌شود بسیار آهسته صورت می‌گیرند.

    با توجه به اینکه افرایش تری گلیسیرید بعد از خوردن غذا یکی از مشخصه‌های بیماری گرفتگی رگها است، نوشیدن 2 فنجان چای سبز همراه با غذا، بسیار مفید می‌باشد.

    رقیق شدن خون و جلوگیری از لخته شدن آن

    کتچینهای موجود در چای سبز بوسیله جلوگیری کردن از تشکیل مواد التهابی باعث رقیق شدن خون و مانع از ایجاد لختگی در خون می‌شود که این مواد التهابی از اسیدهای امگا 6 بوجود آمده اند و در گوشت و سبزیجات روغنی غیر قابل اشباع نظیر ذرت و روغن سویا یافت می‌شوند.

    به حداقل رساندن میزان صدمات وارد شده به مغز و قلب

    طبق بررسی های انجام شده، چای سبز نه تنها تعداد سلولهای مرده قلب و مغز را بعد از حمله قلبی و یا سکته مغزی کاهش می‌دهد بلکه بوسیله (EGCG) که بنظر می‌رسد عامل اصلی در ایجاد سلامتی می‌باشد در تسریع بهبودی بعد از سکته و حمله قلبی کمک می‌نماید.
    ادامه دارد.....



    خواص چای سبز(2)
    در بررسیهایی که توسط محققین صورت گرفته است مشاهده شده است که چای سبز علاوه بر داشتن خواصی که قسمت قبل گفته شد فواید دیگری نیز دارد.


    کاهش فشار خون و جلوگیری از ابتلاء به آن

    تحقیقی که در سال 2004 در مجله پزشکی Archives of international Medicine چاپ شده حاکی از آن است که چای سبز از پیشرفت سرطان و گرفتگی رگها جلوگیری می‌کند.

    دلیل به وجود آمدن هر دو بیماری رشد غیر طبیعی سلولهای بدن است .در گرفتگی رگها، سلولها ضخیم‌تر شده، حالت ارتجاعی خود را از دست می‌دهند و مانع از جریان یافتن راحت خون در رگها می‌گردند.

    در سرطان، تقسیم سلولی که به صورت طبیعی انجام می‌گردد، ناگهان مختل شده و تقسیم سلولها از کنترل خارج می‌گردد. در این مورد چای سبز می‌تواند از تکثیر بیش از اندازه سلولها جلوگیری نماید.

    کتچینهایی که در برگ جای سبز وجود دارد، اولین ایستگاه واسطه‌ای را که از طریق آن دستور رشد غیر طبیعی به سلولها فر ستاده می‌شود، از بین می‌برد و از روند بیماریهایی که به واسطه رشد غیر طبیعی سلولها ایجاد می‌شود، جلوگیری و یا ممانعت می‌کند.

    حفاظت در مقابل انواع سرطان

    چای سبز ار ابتلاء به بیماریهای ذیل جلوگیری می‌کند:

    سرطان پروستات
    سرطان سینه
    سرطان تخمدان
    تومور مغزی در کودکان
    سرطان کیسه صفرا ومجاری صفراوی
    سرطان روده بزرگ
    سرطان ریه
    سرطان مثانه

    چگونه چای سبز از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند؟

    وجود کتچین در چای سبز حدوداً پنج برابر بیشتر از چای سیاه می‌باشد ، این ماده آنزیم دی‌هیدروفولات (DHFR) را که سلولهای سرطانی برای رشد به آنها نیاز دارند، کاهش می‌دهد و دارویی بسیار مفید برای جلوگیری از سرطان به شمار می‌آید.

    چای سبز و دیابت نوع 2

    مطالعاتی که بر روی چای سبز انجام شده، نشان داده است که مصرف چای سبز همچنین از ابتلاء به دیابت نوع 2 جلوگیری می‌نماید.

    مصرف چای سبز میزان حساسیت به انسولین در دیابت نوع 2 را نیز بیشتر می‌کند. مطالعات جدید نشان داده‌اند که چای سبز در افراد مبتلا به دیابت حساسیت انسولین و تحمل گلوکز را بهبود می‌بخشد.

    در یکی از آزمایشاتی که بر روی موشهای دیابتی انجام گرفت نتایج جالبی به دست آمده است؛ بعد از مصرف چای سبز به مدت 12 هفته؛ میزان گلوکز، انسولین، تری گلیسیرید و اسیدهای چرب آزاد در خون موشها کاهش یافت و توانایی آنها در جذب انسولین افزایش پیدا کرد.

    در مطالعات دیگری که به مدت 12 هفته انجام گرفت موشهای دیابتی به سه گروه تقسیم شدند، گروه اول از غذای مخصوص موشها و آب تغذیه می‌کردند(گروه کنترل شده)، گروه دوم از مواد حاوی فروکتوز بالا (نوعی قند موجود در مواد) و آب تغذیه می‌کردند(گروه فروکتوز) و رژیم گروه سوم موادی حاوی فروکتوز و چای سبز بود(گروه چای سبز)

    در پایان تحقیقات، درگروه دوم، قند خون، انسولین و فشار خون بالا مشاهده گردید، در حالیکه در گروهی که همراه با فروکتوز چای سبز مصرف کرده بودند، هر سه مورد بالا در حد کنترل شده‌ای باقی مانده بود.

    موارد دیگری که مصرف چای سبز برای آنها مفید است عبارتند از:

    بیماریهای کلیوی
    افزایش استحکام استخوان
    تسریع در کاهش چربی
    افزایش تحمل در ورزش وفعالیتهای بدنی
    بیماریهای استخوانی و بیماریهای مربوط دهان و دندان
    بیماری آلزایمر و پارکینسون
    آنفولانزا


    تهیه و ترجمه:گروه سلامت سیمرغ ـ مهرنوش نصوری
    اختصاصی سیمرغ

    www.seemorgh.com/health

    9 کاربر مقابل از اذین عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  8. #8
    کاربر حرفه ای Sama آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    25
    محل سکونت
    گیلان
    شدت بیماری
    شدید
    مدت بیماری
    11 سال
    روش درمانی
    خاکشیر و عرقیات
    درباره من
    حساس
    نوشته ها
    258
    امتیاز
    4332
    تشکر
    15,150
    تشکر شده 9,704 بار در 1,202 ارسال
    نعنا، یک سبزی معطری با طبیعتی گرم و خشک است و علاوه بر اینکه به صورت خام، یکی از اجزای مهم سبزی‌خوردن و حتی برخی از سالادهاست؛

    به صورت خشک‌شده هم، ازجمله طعم‌دهنده‌های بسیاری از انواع سس‌ها، ماست‌های معمولی، ماست‌های مخلوط مانند برانی و نوشیدنی‌های صنعتی مانند دوغ به شمار می‌آید. در ضمن تفت‌داده آن در روغن نیز یکی از ملزومات غذاهایی مانند انواع آش‌ها، بعضی خورش‌ها و خوراک‌ها مانند خورش کرفس، حلیم بادمجان، کشک بادمجان و مانند اینهاست.
    علاوه بر اینها، از عصاره آن به عنوان طعم‌دهنده و خنک‌کننده دهان در دهان شویه‌ها، خمیر دندان‌ها، آدامس‌ها، آب‌نبات‌ها و حتی بعضی شکلات‌ها و بسیاری از مواد خوراکی و غیرخوراکی استفاده می‌شود.

    خواص درمانی

    - مهم‌ترین خاصیت درمانی نعنا، اثربخشی آن بر دردهای دستگاه گوارش شامل درد معده، روده، نفخ، دل‌پیچه، تهوع و اسهال است. برای این منظور کافی است 10 گرم از نعنا خشک‌شده را در یک لیتر آب دم کرده یا از عرق نعنا استفاده کنید.
    - نعنا علاوه بر مورد فوق، اشتها‌برانگیز و نشاط‌آور بوده و برای درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا، سرفه، ناراحتی‌های روحی و عصبی، بواسیر، تپش قلب و سکسکه نیز مفید است.
    - برای رفع سینه درد و سرفه، دم‌کرده نعنا را به صورت گرم بنوشید.
    - با توجه به اینکه مصرف نعنا به مقدار زیاد سبب بالارفتن فشار خون می‌شود، خوردن مقدار زیادی از آن به افراد سالمند هرگز توصیه نمی‌شود.
    - اگر در اثر سرماخوردگی بینی‌تان گرفته است، چند برگ نعنا را در آب درحال جوش بریزید و بخور دهید.
    - علاوه بر خود نعنا، روغن آن نیز برای درمان زخم‌ها، سوختگی‌ها و به طور کلی جراحات و همچنین به عنوان مرهم و جلوگیری‌کننده از ایجاد عفونت مفید است.

    11 کاربر مقابل از Sama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  9. #9
    کاربر حرفه ای Sama آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    25
    محل سکونت
    گیلان
    شدت بیماری
    شدید
    مدت بیماری
    11 سال
    روش درمانی
    خاکشیر و عرقیات
    درباره من
    حساس
    نوشته ها
    258
    امتیاز
    4332
    تشکر
    15,150
    تشکر شده 9,704 بار در 1,202 ارسال
    کاهو

    نام: kahoo.jpg نمایش: 207 اندازه: 10.0 کیلو بایت

    کاهو : Lettuce

    نام علمی : Lactuca sativa

    آیا می دانید که کاهو یکی از قدیمی ترین سبزیجات دنیا است!

    منشاء این گیاه آسیای مرکزی و کشور هندوستان است . طبق مدارک موجود این گیاه از 600 سال قبل از میلاد مسیح در ایران مصرف می شده است و یک قرن قبل از میلاد مسیح به روم راه یافته است و جزو غذاهای مهم برای رومیان بوده است. همچنین کریستف کلمب تخم این گیاه را به دنیای جدید برده است.

    کاهو گیاهی است یک ساله ، دارای برگ هایی پهن و دراز به رنگ سبز روشن و با طعمی کمی شیرین.

    حدود 16 نوع مختلف از کاهو در ایران و سایر کشورها کشت می شود و روی هم رفته دو دسته کاهو وجود دارد.

    1- کاهوی پرورشی و اهلی که در سالاد استفاده می شود که کاهوی گرد Head Lettuce و کاهوی ایرانی Romano Lettuce از انواع مهم آن است.

    2- کاهوی وحشی یا کاهوی خودرو .

    اصولا" کاهوی ایرانی از نظر مواد غذایی از کاهوی گرد بهتر است . کاهو پیچ ارزش غذایی چندانی ندارد ، زیرا دارای مقدار زیادی الیاف است که تولید گاز و نفخ در معده می نماید.

    ترکیبات شیمیایی کاهو

    در صد گرم کاهوی ایرانی مواد زیر موجود است:

    انرژی : 18 کالری

    آب : 94 گرم

    پروتئین : 1.2 گرم

    مواد نشاسته ای : 0.1 گرم

    کلسیم : 65 میلی گرم

    فسفر : 25 میلی گرم

    آهن : 1.5 میلی گرم

    چربی : 0.2 گرم

    سدیم : 10 میلی گرم

    پتاسیم : 250 میلی گرم

    ویتامین A : 500 واحد

    ویتامین B1 : 0.5 میلی گرم

    ویتامین B2 : 0.08 میلی گرم

    ویتامین B3 : 0.4 میلی گرم

    ویتامین C : 10 میلی گرم

    ارسنیک : 0.02 میلی گرم

    اسید اگزالیک : 0.003 میلی گرم

    کاهو همچنین دارای مواد معدنی نیکل ، کبالت ، سولفور و مس می باشد.

    سایر مواد شیمیایی کاهو عبارتند از : لاکتو کاروم Luctucarum ( که ماده ای است مخدر و خواب آور و مسکن) ، موم ، رزین، اسید مالیک و اسید سوکسی نیک .

    لازم به توضیح است که برای تهیه ماده مخدر لاکتو کاروم به ساقه کاهوی رسیده شکاف هایی وارد می کنند ، که ماده غلیظ سفید رنگی از آن خارج می شود که دارای طعمی تلخ است. اگر این ماده مدتی روی ساقه بماند و خشک شود ، سفت می شود و به رنگ قهوه ای در می آید که بویی مانند تریاک دارد. از لاکتوکاروم بعنوان داروی خواب آور و مسکن استفاده می شود همچنین در چشم پزشکی برای گشاد کردن مردمک چشم از آن استفاده می شود.

    از کاهو همچنین ماده ای به نام تریداس Thridace گرفته می شود که مسکن و ضد درد است.

    برای تهیه این ماده ساقه کاهوی رسیده را تکه تکه می کنند و شیره آن را با فشار خارج می سازند ، سپس این شیره را حرارت می دهند تا در اثر حرارت مواد آلبومینی آن منعقد شود ، در نتیجه ماده ای صاف بدست می آید . این مایع را تحت درجه حرارت کم و در خلاء حرارت می دهند که تریداس بدست می آید . این مایع را می توان خشک کرد و بصورت پودر در آورد .

    خواص دارویی کاهو

    کاهو از نظر طب سنتی ا یران سرد و مرطوب است.

    گیاه سبز کاهو حاوی روغن های گیاهی و هورمون های صاف کننده رگها می باشد که این هورمونها ، رفع کننده چربی و کلسترول رگها بوده و از بیماری های عروقی جلوگیری می کند. همچنین به دلیل اینکه کاهو مقدار زیادی سیلیس دارد رگها را پاک کرده و از بسته شدن آنها جلوگیری می نماید.همچنین کاهو دارای آنزیم های گوارشی مختلف مثل پروتئاز ، سلولاز و لیباز طبیعی است لذا دارای اثرات مهمی در گوارش غذا نیزهست .

    1- کاهو تمیز کننده خون است.

    2- کاهو دارای آهن است و خون ساز می باشد.

    3- ضد تورم است.

    4- کاهو خواب آور است و آرام بخش . آنهایی که نمی توانند بخوابند ، با خوردن کاهو و یا آب کاهو یک ساعت قبل از رفتن به رختخواب ، خواب عمیقی خواهند داشت.

    5- کاهو ملین و ادرار آور است . اشخاصی که یبوست دارند بهتر است هر روز کاهو بخورند.

    6- کاهو برای ضعف اعصاب مفید است.

    7- خوردن کاهو برای مالیخولیا مفید است.

    8- کاهو کبد را تمیز می کند و برای درمان یرقان به کار می رود.

    9- خوردن کاهو با سرکه و سکنجبین ، اشتها آور است.

    10- کاهو اثر ضد تشنج دارد.

    11- درد معده را تسکین می دهد.

    12- برای برطرف کردن درد سینه کاهو را بپزید و بخورید.

    13- کاهوی پخته برا افزایش شیر مادران شیرده مفید است.

    14- کاهو ورم غدد لنفاوی را برطرف می کند.

    خواص تخم کاهو

    تخم کاهو از نظر طب سنتی ایران سرد و خشک است.

    1- تخم کاهو مخدر و خواب آور است.

    2- خوردن تخم کاهو سرماخوردگی را برطرف می کند.

    3- تخم کاهو برای رفع درد سینه مفید است.

    4- خوردن تخم کاهو برای دستگاه ادراری مفید است و آنهایی که ادرارشان قطره قطره خارج می شود برای رفع مشکل باید تخم کاهو بخورند ( حدود 10 گرم در روز)

    مضرات کاهو

    اگر در خوردن کاهو افراط نکنید ، این گیاه به هیچ وجه مضر نیست . زیاده روی در خوردن کاهو باعث فراموشی و کم شدن حافظه ، ضعف دید چشم و نفخ شکم می شود.

    برای برطرف کردن این عوارض می توان کاهو را با نعنا ، کرفس و زیره میل کرد.

    10 کاربر مقابل از Sama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  10. #10
    کاربر حرفه ای Mr.Mohammad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    جنسیت
    مرد
    سن
    31
    محل سکونت
    گنبد کاووس
    شدت بیماری
    شدید
    شاخص PASI
    5.7
    مدت بیماری
    14 سال
    روش درمانی
    چرب کردن با آد
    نوشته ها
    111
    امتیاز
    1685
    تشکر
    8,403
    تشکر شده 6,903 بار در 1,240 ارسال
    شلغم سرفه را تسکین می دهد



    شلغم گیاهی است با برگهای ناصاف و بریدگیهای زیاد به رنگ سبز و سفید ، ریشه آن غده ای و به شکل‌های گرد و یا دراز به رنگ سفید با لکه های بنفش می باشد.
    میوه شلغم مانند غلافی باریک و دراز است که در آن چند دانه سیاه وجود دارد، شلغم در هوای سرد بسیار خوب رشد می کند و شاید علت آن باشد که برای درمان بیماریهایی که در فصل سرما زیاد است و بیماریهای تنفسی بکار می رود .خواص داروئی:

    شلغم از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است .خواص شلغم آنقدر زیاد است که می توان گفت این گیاه برای هر دردی درمان است و اگر مردم می دانستند که این گیاه چقدر فایده دارد تمام باغچه های خانه خود را شلغم میکاشتند و هر روزه از آن استفاده می کردند . شلغم مقوی است .شلغم ضعف جنسی را درمان کرده و اسپرم را زیاد می کند . شلغم سرفه را تسکین می دهد .ترشی شلغم بهترین نوع ترشی است زیرا مقوی معده و روده ها و اشتها آور است . آب شلغم قند خون را پائین می آورد .تخم شلغم را اگر سرخ کرده و بخورید برای ضعف جنسی موثر است. اگر گلو درد دارید آب پخته شلغم را قرقره کنید .خوردن آب شلغم درمان کننده جوش صورت است . آنهایی که حافظه ضعیف دارند حتما باید شلغم بخورند زیرا ثابت شده است که شلغم حافظه را تقویت می کند . شلغم شبکوری را درمان می کند .شلغم بعلت داشتن ویتامین B۱ علاج کم خونی است . شلغم برای رشد و نمو استخوانها مفید است بنابراین زنان باردار وشیرده حتما باید از آن استفاده کنند . زن حامله ای که در مدت بارداری شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد کرده ، زودتر حرف می زند و حتی زودتر راه می افتد و در مقابل امراض ،مقاومت بیشتری خواهد داشت .آنهایی که غده تیروئیدشان کم ترشح می کند باید حتما شلغم بخورند زیرا شلغم بعلت داتشن ید فراوان ترشحات غده تیروئید را تنظیم می کند .شلغم مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی گسترش سرطان را متوقف می کند . شلغم درمان بسیاری از بیماریهای پوستی است . شلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت است .و بالاخره سعی کنید که در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی اقلا چند بار در هفته شلغم بخورید شلغم پخته بهترین صبحانه است. بدن را تمیز کرده و مواد سمی را ازبدن خارج می سازد . البته آب شلغم خام، خواص بیشتری از شلغم پخته دارد بشرطی که معده شما را ناراحت نکند . مضرات : مضرات خاصی برای آن بیان نشده است.

    11 کاربر مقابل از Mr.Mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :




صفحه 1 از 33 1234511 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اکنون ساعت 07:36 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
ﻛﭙﯽ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﺪﻭﻥ ﺫﻛﺮ ﻣﻨﺒﻊ www.PsoriasisTalk.ir ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ