انجمن مجازی تخصصی پسوریازیس

در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها, دسترسی به انجمن های ویژه کاربران عضو شده و ... در سایت ثبت نام کنید . ثبت نام

تلگرام اینستاگرم انجمن در گوشی شما Follow us on Twitter Follow us on Facebook
صفحه 33 از 33 نخستنخست ... 232930313233
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 325 , از مجموع 325
  1. #321
    کاربر حرفه ای ::Baran:: آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    29
    محل سکونت
    شیراز
    شدت بیماری
    متوسط
    شاخص PASI
    6.8
    مدت بیماری
    12 سال
    روش درمانی
    لوسیون بتامتازون
    درباره من
    حساس، زودرنج
    نوشته ها
    638
    امتیاز
    9163
    تشکر
    19,711
    تشکر شده 23,588 بار در 4,199 ارسال
    خواص شلیل, شگفت انگیز است!




    خواص شلیل:

    -منبع غنی از ویتامین های A و C


    -حاوی کلسیم


    -آهن


    -پروتئین


    -قند


    -کم کالری


    -فاقد چربی


    -غنی از آهن


    -غنی از سدیم


    -شلیل حاوی ماده آنتی اکسیدانی بتا کاروتن و ضدسرطان است.


    -موجب آبرسانی پوست می شود.


    -ضد سرفه


    -ضد ورم پروستات


    -ضد دیابت


    -ضد چربی خون


    -به دلیل پتاسیم بالایی که دارد از انقباض عضلانی جلوگیری می کند.




    خواص شلیل برای دوران بارداری

    -مصرف این میوه در زمان بارداری برای تامین آهن بدن جنین بسیار مفید است.

    -فیبر موجود در آن باعث تعادل وزن در زنان باردار می شود.



    خواص سیب و گلابی برای دوران بارداری

    این میوه‌ها به دلیل وجود قند طبیعی، املاح و ویتامین های مهم برای سلامت قلب بسیار مفید و از ویار بارداری و سقط جنین جلوگیری می کند.

    خوردن میوه ها با پوست به دلیل مواد آلی و معدنی موجود در آن به بانوان باردار توصیه می شود اما باید توجه داشته باشید که شستشو و ضد عفونی کردن میوه ها به خصوص در دوران بارداری برای جلوگیری از مسمومیت مادر و جنین بسیار مهم است.

    حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی




    منبع:yjc.ir
    باران را دوست دارم.... چون رفتن را بلد نیست، تنها می بارد و می آید و عشق می آفریند..

    3 کاربر مقابل از ::Baran:: عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  2. #322
    کاربر حرفه ای جواد آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    جنسیت
    مرد
    سن
    28
    محل سکونت
    تهران
    شدت بیماری
    متوسط
    روش درمانی
    ارامش
    نوشته ها
    235
    امتیاز
    13547
    تشکر
    12,218
    تشکر شده 9,179 بار در 1,317 ارسال
    آیا میدانید علت بالا رفتن #چربی_خون چیست❓


    ������1⃣ علل تغذیه ای ⏬

    ������کمبود مصرف غذاهای حاوی فیبر (میوه و سبزی).

    ������افزایش مصرف غذاهای چرب و به ویژه غذاهای آماده.

    ������افزایش سهم استفاده از «سرخ کردن» به عنوان یک روش طبخ به جای سایر روش‌های پخت و پز.

    ������افزایش مصرف خوراکی‌هایی مانند برنج، ماکارونی، تخم مرغ، آجیل‌های بوداده، انواع نوشابه‌ها، سس‌های چرب و... که اثر منفی برکارکرد صحیح کبد دارند.

    استفاده از روغن های ناسالم (جامد و مایع) به جای روغن‌های سالم (دنبه، حیوانی، زیتون و …).

    ������2⃣ علل روحی و روانی ⏬

    ������باید توجه داشت که هر استرسی می‌تواند باعث افزایش چربی خون شود؛ اصطلاح «چربی خون عصبی» که در بین مردم زیاد شنیده می‌شود، حکایت این نوع از افزایش چربی خون است. ������بی‌خوابی نیز می‌تواند اثر مشابهی داشته باشد.

    ������3⃣ کم بودن فعالیت بدنی

    ������4⃣ یبوست

    ������5⃣ ضعف تدریجی کبد به عنوان تنظیم کننده اصلی چربی خون در طول زندگی بر اثر عادات غلط تغذیه‌ای و روش‌های ناصحیح زندگی

    کاهش #چربی_خون به وسیله #عرق_گیاهی
    ������ #عرق_زیره_شویدتخم_کتان ������

    یک عرق ترکیبی صددرصدطبیعی است که میتوانید جهت لاغری و کنترل #چربی_خون ازآن استفاده نمایید باماهمراه باشید بافوایددیگر این عرق������

    ������افزایش وزن معمولا به علت رژیم غذایی نامناسب-عادت های غذایی غلط و ورزش نکردن است و ارثی نیز می باشد
    به بیان دیگر وقتی انسان چاق می شود که مقدار کـالری جذب شده بیش از مقدار انرژی مورد نیاز باشد

    در قدیم‌الایام افراد تنها بر اساس مقدار نیاز و ضرورت غذا می‌خوردند و اغلب غذاها به صورت تازه و طبیعی بدون مواد نگهدارنده و قندی مصرف می‌شد اما امروزه نوشابه‌ها و شیرینی‌ مصنوعی جزو غذای روزانه شده‌اند که کالری زیادی دارند������


    ������ زیره
    ������با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب������

    ������ کاهش وزن ولاغری
    ������چربی سوزی
    ������رفع اشتهای کاذب
    ������واز بین بردن چربی های زیر پوستی میشود.

    ������ شوید
    ������ طبیعت گرم داردوباخاصیت تحلیل برندگی اخلاط مضربدن و بازکنندگی انسداد عروق سبب������
    ������برطرف کردن چربی خون
    ������باد شکن
    ������مقوی معده
    ������ رفع دل درد
    ������ تسکین درد کمر
    ������وتسکین درد کلیه و مثانه میشود.


    ⚪️ تخم کتان
    ������دار ای ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب، و فیبر، است و باعث می شود روده بهتر کار کند در نتیجه سموم تهدیدکننده سلامت از بدن بیرون می رود

    ▫️ تخم کتان از جمله موادی است که به طور چشم گیری برای کاهش چربی شکم مورد استفاده قرار می گیرد. این دانه با اثرات معجزه گر به شما کمک می کند تا شکم صاف داشته باشید و کاهش وزن خوبی را تجربه کنید.

    ▫️کاهش نفخ و در نتیجه کوچک کردن شکم

    ▫️ تمیز کردن معده و کوچک کردن شکم

    ▫️ آب کردن چربی ها و کوچک کردن شکم

    ▫️کاهش اشتها
    ▫️حل معضل تورم سلولی

    ❗️❕پشگیری از گر گرفتگی
    نتایج یکی از تحقیقاتی که درباره تخم کتان انجام شده نشان می دهد که تخم کتان می تواند از گرگرفتگی در زنان یائسه پیشگیری کرده و همچنین تاثیرات خوبی برروی سلامت عمومی آنها نیز داشته باشد.

    ای خدا کیست که مزه شیرینی دوستیت را چشیده باشدو غیر تو را بجای تو اختیار کند.

    4 کاربر مقابل از جواد عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  3. #323
    کاربر نیمه فعال eli.mv آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    جنسیت
    زن
    سن
    27
    محل سکونت
    ....
    شدت بیماری
    هیچی
    روش درمانی
    ......
    نوشته ها
    95
    امتیاز
    1645
    تشکر
    2,421
    تشکر شده 1,459 بار در 210 ارسال
    خواص کاسنی (عرق کاسنی) :



    بهترین وبارزترین خاصیت این عرق ازبین بردن لکه های صورت است البته به خاطر اینکه نارسایی کبد را بر طرف میکند ویکی از دلایل نشان دهنده ی کم کاری کبد بروز کک مک بر روی پوست میباشدکاسنی هر دو را بهبود میبخشد








    براي افرادي كه طبع گرمي دارند بسيار مفيد است، و باعث خنك شدن بدن ميشود، و حتي هنگام تب نيز باعث خنك شدن بدن فرد ميشود، البته عرق بيد هم باعث پايين امدن تب ميشود.






    مصرف کاسنی در درمان فشارخون، تقویت معده، کبد، کلیه، درمان ضعف اعصاب و همچنین رفع عطش بسیار مناسب است.





    کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک می کند. عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال می کند.

    ابن سینا، پزشک بزرگ مسلمان در مورد گیاه کاسنی و خواص آن گفته است: کاسنی بازکننده است و سموم کبد را دفع می کند.

    ـ کاسنی در درمان التهابات معده و پاک کردن مجاری ادراری مؤثر است.

    ـ اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب های طولانی و مداوم است.

    ـ مالیدن آب کاسنی به محل های خارش بدن بسیار مفید است.

    ـ غرغره آب کاسنی گلودرد و تورم مفصلی را از بین می برد.

    ـ ریشه کاسنی در باز کردن و روان شدن اخلاط بسیار مؤثر است.

    ـ ریشه کاسنی، مجاری گوارشی را پاک می کند و بهترین تصفیه کننده خون است. ریشه کاسنی در از بین بردن ورم احشا خیلی مؤثر است.

    ـ ریشه کاسنی بهترین دارو برای آب آوردن شکم است و در نفخ و تحلیل مواد بسیار نافع است. ریشه کاسنی برای تقویت معده، زیاد کردن ادرار و رفع درد مفاصل و یرقان مفید است و مشکلات صفراوی را بر طرف می کند.

    ـ کاسنی در ازدیاد نطفه موثر است و انسان را از ابتلا به قولنج محفوظ نگه می دارد و توان و نیروهای بدنی را تجدید می کند. این گیاه در ضعف اعصاب، ضعف چشم و فشار خون مفید است.

    ـ قلب، کلیه و کبد را فعال و با نشاط می کند.

    ـ کاسنی رحم را به وظیفه طبیعی خود وا می دارد و برگ آن دارای مقداری ویتامینc است لذا در حفظ جوانی مؤثر است.





    کاسنی
    قلنج – یبوست – اگزما - ورم طحال - درد قلب - تقویت قوه باء - درد چشم - یرقان - مخملک - تورم زبان - زیادی بزاق دهان - کورک و خارش - بواسیر - یبوست و...

    گرچه کاسنی جزء سبزی‎های خوردنی نمی‎باشد در سبزی‎فروشی‎ها کم پیدا می‎گردد بر آن شدیم این سبزی را که به فرموده حضرت محمد(ص) سید سبزی‎هاست. شما را با آن آشنا سازیم، باشد که در سفره شما جایگاه خودش را پیدا کند و در ابتدا برای این که به اهمیت این سبزی پی ببرید گفتاری از پیامبر و امامان نقل می‎کنیم:


    حضرت رضا(ع) فرموده‎اند: بر شما باد خوردن سبزی کاسنی که مال و فرزند را زیاد نماید. هرکس دوست دارد اولاد و ثروتش زیاد شود به خوردن کاسنی ادامه دهد.


    حضرت امام صادق(ع) فرموده‎اند: هرکس وقت خواب 7 برگ کاسنی در شکم او باشد در آن شب از قلنج درامان است.


    حضرت علی(ع) فرموده‎اند: بر تو باد کاسنی که آب نطفه را زیاد می‎کند و کودک را زیبا می‎نماید و چون گرم است بیشتر پسر را باعث می‎شود.


    حضرت محمد(ص) فرموده‎اند: هرکس کاسنی بخورد و بخوابد جادو زهر به وی اثر نمی‎کند.


    یکی از صالحین گوید در بعضی از وقتها بیدار شدن در شب برای نماز برایم مشکل بود و این مرا غمگین می‎نمود شبی امام زمان(عج) را در خواب دیدم و به من فرمودند کاسنی بخور که بیدارشدن برایت آسان گردد. آب آن را نوشیدم و بیدار شدن برایم آسان شد.


    امام صادق(ع) نیز فرموده‎اند: بر تو باد، کاسنی که نطفه را زیاد می‎کند و کودک را زیبا می‎گرداند.


    امام رضا(ع) فرموده‎اند: کاسنی بر هر دردی شفا هست هیچ دردی در درون انسان نمی‎شود مگر این که با کاسنی از بین برود.


    1. طبع کاسنی سرد و تر است و تخم آن سرد و خشک است.

    2. طرز تهیه شربت کاسنی: آب کاسنی را گرفته و هم وزن آن شکر اضافه کرده آهسته می‎جوشانیم تا سفت شود از این شربت در شماره‎های بعد جهت استفاده خواهیم گفت.

    3. برای درمان یبوست از دم کرده برگ و ریشه کاسنی هر روز صبح ناشتا یک استکان میل شود 5 گرم در 150 سی‎سی آب به مدت 20 دقیقه دم کرده صاف نموده با کمی عسل میل شود یا این که 1 تا 2 قاشق از شربت کاسنی میل شود.

    4. برای درمان اگزما از دم کرده برگ کاسنی مانند شماره 3 روزی یک فنجان استفاده شود.

    5. برای درمان ورم طحال 5 گرم برگ کاسنی را در 200 سی‎سی آب دم‎کرده روزی 3 فنجان قبل از غذا میل شود.

    6. برای ضدعفونی معده 10 گرم ریشه کاسنی در 200 سی‎سی آب دم کرده صبح ناشتا یک استکان میل شود.

    7. برای تسکین درد قلب 3 روز آب کاسنی بنوشید هردفعه 2 قاشق غذاخوری میل شود. یا عرق آن 10 صبح و 5 عصر نصف استکان به مدت 7 روز میل شود.

    8. برای درد قلنج از جوشانده برگ کاسنی شب وقت خواب یک یا چند برگ آن را بخورید.

    9. برای تقویت قوه باه از برگ و ریشه یا عرق کاسنی استفاده کنید و به خاطر داشته باشید که در خوردن آن افراط نکنید دو یا سه روز در ماه استفاده کنید.

    10. برای درمان بزرگ شدن کبد 5 گرم ریشه کاسنی در 300 سی‎سی آب جوشانده میل شود.

    11. کاسنی حدت و حرارت خون را پایین می‎آورد و تشنگی را فرو می‎نشاند.

    12. برای سردردهای گرم و صفراوی برگ کاسنی را له نموده به پیشانی بمالید.

    13. برای ورم ملتحمه و درد چشم کوبیده کاسنی را به صورت ضماد بگذارید.

    14. برای درد مفاصل و نقرس ضماد کاسنی با آرد جو و سرکه
    عشق یعنی وقتی هزار دلیل برای رفتن هست
    هنوز دنبال یه بهونه‌ای که بمونی . . .

    4 کاربر مقابل از eli.mv عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  4. #324
    ﮐﺎﺭﺑﺮ ﺍﻧﺠﻤﻦ amirhos آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    جنسیت
    مرد
    سن
    60
    محل سکونت
    شیراز
    شدت بیماری
    شدید
    مدت بیماری
    25 سال
    روش درمانی
    ترکیبی
    درباره من
    air force man
    نوشته ها
    31
    امتیاز
    1170
    تشکر
    279
    تشکر شده 387 بار در 79 ارسال
    با ما همراه شوید تا با خواص و مضرات این میوه پاییزی خوشمزه بیشتر آشنا شوید…

    خرمالو
    ارزش غذایی خرمالو:

    هر ۱۰۰ گرم خرمالو حاوی ارزش غذایی زیر است:

    انرژی ۶۰ تا ۷۰ کیلوکالری
    آب ۷۵.۵ گرم
    فیبر ۵.۹ گرم
    قند ۲۳ گرم
    ویتامین ث ۷.۶ میلی‌گرم
    پتاسیم ۲۱۰ میلی‌گرم
    منیزیم ۱۱ میلی‌گرم
    آهن ۰.۱۵ میلی‌گرم

    خواص خرمالو:

    خرمالو دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین‌های B3 ،B2، B1 و C است، در ضمن این میوه مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم و مقداری نیز سلولز دارد.
    خرمالو سرشار از ویتامین‌های A ، B‌ و C می‌باشد.
    خرمالو میوه ای با کالری بالا است (۱۰۰ گرم خرمالو ۷۰ کالری فراهم می کند) اما در چربی بسیار پایین است.
    طبع خرمالو گرم و تر است.

    خرمالو سرشار از ویتامین C

    میزان ویتامین C موجود در این میوه قابل توجه است. این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن لازم و ضروری است. اگر در فصل سرما لثه‌هایتان خونریزی می‌کند امکان دارد به دلیل کمبود ویتامین C باشد.
    باید بدانید که مصرف خرمالو و جذب ویتامین C آن برای بالا بردن استحکام سلامت لثه‌ها موثر است. این ویتامین برای شفافیت پوست نیز مفید است. البته توجه داشته باشید هر چه خرمالو رسیده‌تر و شیرین‌تر باشد میزان ویتامین C آن نیز کمتر می‌شود.
    مصرف مرتب غذاهای غنی از ویتامین C به بدن در توسعه مقاومت در برابر عوامل عفونی، پاک کردن سموم و رادیکال های آزاد کمک می کند.

    خرمالو منبع بتاکاروتن و لیکوپن

    خرمالو سرشار از کاروتن یا همان پیش ساز ویتامین A و همچنین لیکوپن است. این دو آنتی‌اکسیدان قوی باعث خنثی شدن رادیکال‌های آزاد آسیب‌رسان شده و شما را در برابر بیماری‌های مختلفی مانند بیماری‌های قلبی عروقی و برخی از سرطان‌ها ایمن می‌کند.
    رنگ نارنجی خرمالو ناشی از همین آنتی‌اکسیدان بتاکاروتن است. برای همین هم خرمالو مانند همه‌ی میوه‌ها و سبزیجات نارنجی برای سلامتی چشم‌ها و حافظت از شبکیه چشم مفید است.
    از این گذشته بتاکاروتن موجود در آن، جریان خون سلول‌های پوست را بیشتر می‌کند برای همین هم پوستتان خوش آب و رنگ می‌شود.

    خرمالو ، سرشار از فیبر

    خرمالو منبع خوب فیبرهای غذایی محسوب می‌شود و حاوی میزان قابل‌توجهی فیبر پکتین می‌باشد. ۱۰۰ گرم از میوه تازه دارای ۳.۶ گرم یا ۹.۵٪ از مصرف روزانه فیبر توصیه شده است.
    فیبرهای موجود در آن باعث دفع راحت و رفع یبوست می‌شود. برای این کار توصیه می‌کنیم که روزانه دو مرتبه خرمالو میل کنید. توجه داشته باشید که این میوه حاوی آهن بوده و سدیم کمی دارد.

    خرمالو برای مقابله با کلسترول و فشارخون بالا

    خرمالو سرشار از دو ماده معدنی بسیار مفید است. این میوه سرشار از پتاسیم و منیزیم می‌باشد که با کلسترول و فشارخون بالا مقابله می‌کند.
    مزیت دیگر این میوه این است که سدیم (نمک) کمی دارد.
    توصیه می‌کنیم اگر دچار بیماری‌های قلبی عروقی هستید و یا چربی و فشارخونتان بالاست از این میوه غافل نشوید.
    البته حواستان به قند موجود در آن باشد.

    مصرف خرمالو در سنگ کلیه

    این میوه‌ی پاییزی برای افرادی که از سنگ کلیه و سنگ مثانه رنج می‌برند مفید است. به خاطر اینکه این میوه حاوی میزان قابل‌توجهی آب و ادرارآور است. هسته‌ی کوبیده شده‌ی خرمالو نیز به دفع سنگ کلیه‌ها کمک می‌کند.

    مصرف خرمالو در بارداری:

    مصرف خرمالو در دوران بارداری و حاملگی بسیار مفید و سودمند بوده و در رشد جنین و سلامت خانم های باردار ، نقش مهمی دارد.

    مصرف خرمالو در کودکان:

    خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین‌های B۱، B۲، B۳ و ویتامین C است. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن را مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد؛ به همین جهت برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید شناخته شده است.

    فواید خرمالو برای پوست و مو:

    خرمالو، به اندازه توت فرنگی آنتی اکسیدان دارد و به همین دلیل، شما می توانید برای جوان سازی و شاداب سازی پوستتان، روزی نیم ساعت پوست خرمالو را روی صورتتان قرار دهید.
    بتاکاروتن موجود در آن، جریان خون سلول‌های پوست را بیشتر می‌کند برای همین هم پوستتان خوش آب و رنگ می‌شود.
    افرادی که موهایشان اصطلاحا کم پشت است و یا به قدری که باید پر نیست, می توانند با خوردن خرمالو و دریافت روی (زنیک) موجود در آن, موهای سالم و پرپشتی داشته باشند.
    به خاطر حضور ویتامین ‌A در خرمالو برای پوست و ناخن و موهای خشک و شکننده مفید است.

    فواید خرمالو در پیشگیری از سرطان و بیماری قلبی:

    این ویتامین نوعی «آنتی اکسیدان» است. بنابراین مصرف آن باعث از بین رفتن «رادیکال های آزاد», عامل ایجاد انواع سرطان ها می شود. بنابراین خرمالو دارویی طبیعی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان است.
    خرمالو سرشار از پتاسیم و منیزیم است به همین دلیل مصرف آن برای فشارخونی‌ها می‌تواند مفید باشد. در ۱۰۰ گرم خرمالو ۱۶۰ میلی گرم و در یک عدد آن که حدودا ۱۶۸ گرم است حدود ۲۷۰ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد. از این رو مصرف آن برای بیماران قلبی عروقی و فشارخونی‌ها مفید است.
    همچنین مصرف آن مانع از چسبندگی پلاکت های خونی و ایجاد لخته خون و در نتیجه بروز سکته قلبی و مغزی می شود. پس مصرف آن برای افراد مبتلا به بیماری قلبی یا افرادی که در معرض این خطر قرار دارند, مفید است.

    خرمالو، ضد التهاب طبیعی:

    خرمالو حاوی فلاونوئید پلی فنولیک آنتی اکسیدان مانند کاتچین و گالوکاتچین علاوه بر داشتن یک ترکیب ضد تومور مهم، اسید بتولینیک است کاتچین خواص ضد عفونی، ضد التهاب و ضد خونریزی (جلوگیری از خونریزی از عروق خونی کوچک) دارد.

    سرشار از مواد معدنی:

    خرمالو دارای بسیاری از ویتامین های با ارزش ب – کمپلکس مانند ( اسید فولیک، پیریدوکسین ( ویتامین B6 )، تیامین و … ) است. این ویتامین ها کوفاکتورهایی برای توابع آنزیمی متابولیک در بدن عمل می کنند.
    حاوی مواد معدنی مانند پتاسیم، منگنز (۱۵٪ از DRI)، مس (۱۲٪ از DRI) و فسفر است.
    منگنز کوفاکتور برای آنزیم سوپراکسید دیسموتاز، که یک رادیکال آزاد بسیار قوی است.
    مس کوفاکتور برای بسیاری از آنزیم های حیاتی، از جمله سیتوکروم C – اکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز ( دیگر مواد معدنی به عنوان کوفاکتور برای آنزیم منگنز و روی ) است. مس همچنین برای تولید سلول های قرمز خون مورد نیاز است.

    سایر فواید درمانی خرمالو:

    خرمالو، مقادیر قابل توجهی ویتامین های A و C، کلسیم، پتاسیم و منیزیم دارد که وجودشان می تواند به هضم هرچه بهتر غذا، تقویت بینایی و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند.
    این میوه در افراد مبتلا به نقرس و بیماری های کبدی و کلیوی بسیار مؤثر است.
    خرمالو به علت دارا بودن مواد معدنی، برای رشد و نمو بدن بسیار مفید است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خون‌سازی و پتاسیم موجود در آن اشتها آور و شستشو دهنده کلیه ، کبد و معده است.
    خرمالو تقویت کننده معده است، اسهال را برطرف می کند، باعث نرمی سینه می شود، کم خونی را رفع می کند و اشتهاآور خوبی هم هست.
    خرمالو آرام کننده سکسکه است.
    خرمالو بندآورنده خون‌ریزی است.
    خرمالو ورم و التهاب بواسیر را فرو می‌نشاند.
    خرمالو داروی مؤثری برای تیفوس و تیفوئید است باید از جوشانده کاسبرگ‌های زیرگل و دم گل استفاده شود.

    اگر در فواصل غذا خرمالو خورده شود موجب باز شدن اشتها می‌شود.
    برای درمان اسهال خونی ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم میوه رسیده خرمالو را صبح ناشتا میل نمایید.
    زیاد کننده نور چشم است.


    مصرف خرمالو در کاهش وزن:

    خرمالو میوه ای شیرین و پرکالری است که یک عدد درشت آن، حدود ۸۰ کیلوکالری انرژی دارد و شما باید برای سوزاندن این مقدار انرژی، نزدیک به ۲۸ دقیقه راه بروید. پس اگر دچار اضافه وزن هستید یا رژیم دارید، حواستان به تعداد خرمالوهایی که می خورید، باشد.

    مصرف خرمالو در دیابت:

    در ضمن بیماران دیابتی هم به لحاظ دارا بودن قند فراوان در این میوه باید از مصرف بیش از حد آن اجتناب کنند.


    فواید دانه خرمالو:

    از کوبیده دانه خرمالو بصورت گرد می‌توان سنگ مثانه و کلیه را دفع کرد بدین صورت که دانه را کمی حرارت داده سپس خرد نموده مانند قهوه دم کرده میل شود.
    کوبیده هسته خرمالو را با روغن منداب مخلوط کرده در یک بطری ریخته سر آن را محکم ببندید و در آب جوش به مدت یک ساعت جوشانده، سپس از این روغن می‌توان برای دردهای کمر، مفاصل و نقرس استفاده نمود و همچنین از پودر دانه آن که با حرارت بو داده شده است مانند قهوه دم کرده میل شود.

    فواید برگ و گل درخت خرمالو:

    در طب سنتی قدیم از برگ درخت خرمالو نیز برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شد.
    برگ درخت خرمالو حاوی فلاوونوئیدها است که خاصیت ضد فشار خون، ضد سرطان و ضدموتاژن دارد.
    در عین حال برگ درخت خرمالو حاوی ماده‌ای به نام astragalin است که خاصیت آنتی‌هیستامینی داشته و واکنش‌های آلرژیک و آبریزش بینی را کاهش می‌دهد.
    این ماده همچنین علائم درماتیت و التهاب را در پوست کاهش می‌دهد.
    دم کرده گل خرمالو مقوی معده است.
    جوشانده برگ‌های آن برای سرفه مفید است.

    بهترین زمان مصرف خرمالو:

    چون خرمالو یک میوه اسیدی است و مصرف آن باعث افزایش ترشح اسید معده می شود، بهتر است با معده پر آن را بخورید تا اینطوری غذایتان بهتر هضم شود.
    اگر اهل مصرف میوه‌های یخ زده هم هستید باید بدانید می‌شود این میوه را نیز فریز و بعدها مصرف کرد.

    هشدارها و مضرات:

    اگرچه خرمالو خواص بسیار زیادی دارد، اما خوردن بیشتر از ۱ تا ۲ عدد خرمالوی نارس در روز توصیه نمی شود. ضمن اینکه خوردن همین مقدار از خرمالوی نارس و گس هم برای کسانی که به یبوست مبتلا هستند، مناسب نیست؛ چون تانن موجود در آن یبوست را تشدید می کند.
    بهتر است کسانی که اختلالات روده ای دارند یا عمل جراحی روده انجام داده اند یا به بیماری سل مبتلا هستند، خرمالو نخورند یا در مصرف آن محتاط باشند.
    افراط در مصرف خرمالو موجب افزایش وزن میشود.
    افراط در مصرف خرمالو موجب انسداد روده میشود.
    کسانی که تمایل به خوردن خرمالو با پوست دارند، حتما باید پیش از این کار، آن را خوب بشویند و به تکه های کوچک تقسیم اش کنند تا بتوانند نگام خوردن، آن را خوب بجوند تا مشکلی برایشان پیش نیاید.
    مصرف این میوه به صورت گس و نرسیده چندان مناسب نیست و بهتر است خرمالوی رسیده و شیرین را برای خوردن انتخاب کنید.
    بیا قهوه ای نوش جانت بکن

    4 کاربر مقابل از amirhos عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  5. #325
    ناظر سایت
    سمانه آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    34
    محل سکونت
    اصفهان
    شدت بیماری
    هیچی
    مدت بیماری
    .. سال
    روش درمانی
    ...
    درباره من
    آدم زميني
    نوشته ها
    1,495
    امتیاز
    38609
    تشکر
    64,665
    تشکر شده 58,176 بار در 9,252 ارسال
    پوستتان را با کمترین هزینه روشن کنید/کدو؛ سلطان سبزی ها


    کدو سبز از نظر تغذیه ای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب ویتامین C، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر شناخته می شود.


    • A




    به گزارش فرتاک نیوز، عباس لطفی پژوهشگر طب سنتیبا بیان اینکه کدو حاوی پتاسیم، آهن، منیزیم و کالری است، گفت: بتاکاروتن موجود در کدو از بروز رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کند.
    وی با بیان اینکه بتاکاروتن کدو سرشار از ویتامین A است، اظهار داشت: مصرف این میوه باعث کاهش بیماری هایی همچون قلبی و عروقی، عفونت مثانه، یبوست، چاقی، دیابت و چربی خون می شود.این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه مبتلایان به بیماری کلیوی باید از خوردن کدو خودداری کنند، تصریح کرد: افراد باید جهت کاهش بعضی بیماری ها روزانه ۳۰ گرم مواد غذایی حاوی فیبر مانند سبزیجات، خشکبار و حبوبات را مصرف کنند.لطفی با بیان اینکه مصرف ویتامین A و E بروز سرطان پروستات را کاهش می دهد، تاکید کرد: مصرف روغن تخم کدو از انسداد عروق خونی جلوگیری می کند.لطفی با اشاره به اینکه کدو حلوایی خلط آور، ادرار آور و تب بر است، تاکید کرد: از کدو حلوایی می توان به عنوان کرم استفاده کرد، طوریکه آن را پخته و سپس جهت شفافیت پوست بر صورت ماساژ دهید.این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف جوشانده گل کدو برای خلط سینه بسیار موثر است، افزود: استفاده از شیره کدو باعث رفع تشنگی افراد می شود.


    3 کاربر مقابل از سمانه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :




صفحه 33 از 33 نخستنخست ... 232930313233

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اکنون ساعت 06:18 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
ﻛﭙﯽ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﺪﻭﻥ ﺫﻛﺮ ﻣﻨﺒﻊ www.PsoriasisTalk.ir ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ