انجمن مجازی تخصصی پسوریازیس

در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها, دسترسی به انجمن های ویژه کاربران عضو شده و ... در سایت ثبت نام کنید . ثبت نام

تلگرام اینستاگرم انجمن در گوشی شما Follow us on Twitter Follow us on Facebook
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14
  1. #1
    کاربر حرفه ای Shahram آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    جنسیت
    مرد
    سن
    49
    محل سکونت
    كرج
    شدت بیماری
    متوسط
    مدت بیماری
    26 سال
    روش درمانی
    خام گياهخواري
    درباره من
    آريو برزن
    نوشته ها
    139
    امتیاز
    1754
    تشکر
    5,414
    تشکر شده 3,120 بار در 303 ارسال

    خواص تخم كتان

    تخم کتان و خواص آن

    كليات گياه شناسي کتان :
    امروزه گياه كتان در منطقه وسيعي از اروپا و آُسيا مي رويد.از گياه کتان استفاده هاي زيادي بعمل مي آيد.از الياف کتان براي يافتن پارچه استفاده مي شود.پارچه كتان براي البسه مخصوصا در تابستان نوعي مناسب بشمار مي رود.
    كتان گياهي است كه از قديم الايام شناخته شده و بكار ميرفته است.حتي پرورش آن در مصر در حدود پنج قرن قبل از ميلاد مسيح معمول بوده است.
    نام: flax_seed.jpg نمایش: 875 اندازه: 196.1 کیلو بایت
    تركيبات شيميايي کتان :
    از دانه هاي كتان در اثر فشار و بدون حرارت دادن روغني بدست مي آيد كه به روغن كتان ( براي اينكه با روغن برزك اشتباه نشود) ناميده مي شود
    افزودن دانه‌های تخم کتان به رژیم غذایی روزانه سبب افزایش سلامتی قلب و سلامت سیستم گوارش می‌شود، از طرفی دانه‌ها تخم کتان سبب کنترل وزن شده و پیشگیری‌کننده از سرطان نیز می‌باشند.
    تحقیقات اخیر حاکی از آن است که دانه‌های تخم کتان سبب کاهش کلسترول، تثبیت قند خون، جلوگیری از پوکی استخوان، کمک به کاهش وزن، افزایش سلامت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان می‌شوند.

    چگونگی مصرف تخم کتان :
    بهتر است دانه‌های تخم کتان را خریداری کرده و خود آن را در منزل آسیاب نمایید. از آنجایی که تخم کتان یک دانه روغنی است، خرید تخم کتانی که قبلاً آسیاب شده، ممکن است گذشت زمان سبب اکسیده شدن آن گردد، در حالی که شما می‌توانید دانه‌های تخم کتان را خریداری کرده و به هنگام مصرف و به میزان نیاز خود، آن را با آسیاب برقی در منزل آسیاب نمایید و به شکل پودر درآورید و مصرف کنید.دانه‌های تخم کتان می‌توانند بیش از یک سال قابل مصرف باشند.
    بهتر است پودر تخم کتان را در دمای اتاق نگهداری کنید. میزان مصرف تخم کتان برای افراد سالم و بزرگ‌سال که در مصرف آن محدودیتی ندارند، یک قاشق سوپ‌خوری در روز می‌باشد.

    توجه :
    محققان اظهار می‌دارند مردانی که در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌باشند، باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند.
    برای افراد جوان تر، بیشتر از یک قاشق چای‌خوری تخم کتان در روز توصیه نمی‌گردد. از آنجایی که تخم کتان حاوی فیبر بالایی می‌باشد، برای وارد کردن آن در رژیم غذایی خود از میزان کم شروع کنید و به تدریج آن را افزایش دهید.
    یک قاشق سوپ‌خوری تخم کتان حاوی 36 کیلوکالری و یک قاشق سوپ‌خوری از تخم کتان آسیاب شده حاوی 50 کیلوکالری انرژی می‌باشد.از آنجایی که دانه‌های تخم کتان طعم و مزه سبک و ملایمی دارند، می‌توانید به چندین روش آن را در رژیم غذایی روزانه خود وارد نموده و مصرف کنید.


    فواید تخم کتان :


    • تخم کتان می‌تواند سبب کاهش کلسترول خون و همچنین پایین آمدن قند خون گردد. فیبر محلول موجود در تخم کتان می‌تواند سبب کاهش کلسترول گردد و از افزایش پلاک در خون جلوگیری کند و در نتیجه از تنگ شدن دیواره عروق خونی که می‌تواند منجر به افزایش فشار خون و در نهایت سکته و حملات قلبی گردد، جلوگیری و پیشگیری نماید.فیبر موجود در تخم کتان همچنین می‌تواند از افزایش قند خون در بیماران دیابتی جلوگیری کند.



    • تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری می‌کند. تحقیقاتی که بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد، حاکی از به تأخیر افتادن تحلیل استخوانی در موش‌های آزمایشگاهی بود که با تخم کتان تغذیه شده بودند و این امر به سبب وجود اسیدهای چرب امگا-3 موجود در تخم کتان می‌باشد.


    تخم کتان و خواص آن :

    تخم کتان برای افرادی که تمایل به کاهش وزن و کنترل وزن دارند بسیار مناسب می‌باشد. خوردن تخم کتان 30 دقیقه قبل از خوردن وعده غذایی سبب پر شدن معده و احساس سیری در افراد شده و در نتیجه موجب کنترل اشتها و کم خوری می‌شود.

    تخم کتان و روغن آن :
    تخم کتان سبب بهبود سیستم گوارش بدن می‌گردد. فیبر موجود در تخم کتان از بروز یبوست جلوگیری می‌کند و سبب هضم و دفع به موقع گردیده و به سلامت سیستم گوارش کمک می‌نماید.

    تخم کتان ایمنی بدن را افزایش می‌دهد. ALA موجود در تخم کتان سبب کاهش التهابات و در نتیجه عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن می‌گردد.تحقیقات اخیر نشان داده‌اند که تخم کتان می‌تواند سبب کاهش برخی ناهنجاری‌های التهابی مانند آرتریت روماتوئید، لوپوس و پسوریازیس گردد.

    تخم کتان جلوگیری کننده از سرطان است. تحقیقات نشان می‌دهند تخم کتان نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان به ویژه سرطان روده و سینه دارد. این گیاه به علت دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های مهمی همچون لیگنان‌ها که نقش مهمی در مبارزه با سرطان دارند، می‌تواند با پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی، با سرطان مبارزه کند.

    احتیاط در مصرف تخم کتان :


    • محققان معتقدند علی‌ رغم فواید بسیار زیادی که در تخم کتان مشاهده و اثبات شده، اما در مصرف آن نباید زیاده‌روی کرد.


    • افرادی که دارای روده التهابی و تحریک‌پذیر می‌باشند، باید از خوردن تخم کتان اجتناب کنند.
    • همچنین زنان باردار و مادران شیرده نباید تخم کتان مصرف کنند.
    • تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری می‌کند. تحقیقاتی که بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد، حاکی از به تأخیر افتادن تحلیل استخوانی در موش‌های آزمایشگاهی بود که با تخم کتان تغذیه شده بودند و این امر به سبب وجود اسیدهای چرب امگا-3 موجود در تخم کتان می‌باشد.
    • از طرفی افرادی که دچار بیماری‌هایی مانند اندومتریوز، تخمدان پلی‌کیستیک و فیبرویید می‌باشند، نیز باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند.
    • محققان اظهار می‌دارند مردانی که در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌باشند، باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند.
    • اگر تخم کتان را به عنوان یک دارو مصرف می‌کنید، حتماً با پزشک خود مشورت نمایید.


    چند پیشنهاد :


    • به هنگام صرف ناهار، دانه‌های تخم کتان را به سالاد خود اضافه نموده و میل کنید.
    • تخم کتان را با آب‌میوه مخلوط کرده و میل نمایید.
    • تخم کتان را به انواع سالادها و یا سوپ‌ها بیفزایید.
    • تخم کتان را به ماست و یا دوغ خود اضافه نموده و میل کنید.
    • تخم کتان را به سس گوجه‌فرنگی و یا آب انواع گوشت‌ها اضافه کرده و میل نمایید.
    • تخم کتان را به گوشت چرخ‌کرده اضافه نموده و سپس با آن کوفته و یا کباب درست کنید.


    ترکیبات تخم کتان :

    • تخم کتان حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله اکثر ویتامین‌های گروه B بوده و دارای منیزیم و منگنز نیز می‌باشد.
    • تخم کتان دارای دو نوع فیبر محلول و نامحلول می‌باشد.
    • تخم کتان دارای چندین نوع آنتی‌اکسیدان قوی از جمله لیگنان است. از آنجایی که تخم کتان یک ماده گیاهی است، یکی از بهترین منابع لیگنان‌ها می‌باشد.
    • تخم کتان حاوی اسیدهای چرب امگا- 3 بوده و از این رو ضد التهاب می‌باشد. تخم کتان یکی از منابع غنی گیاهی است که دارای امگا-3 گیاهی به نام آلفالینولنیک اسید (ALA) می‌باشد. بعد از روغن تخم کتان، روغن کانولا بیشترین میزان ALA را دارا است.

    منبع:rteb.com،tebyan
    
    دستاني كه كمك ميكنند ، مقدس تر از لبهايي هستند كه دعا ميكنند

    17 کاربر مقابل از Shahram عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  2. #2
    کاربر اخراج شده MUSTAFA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    جنسیت
    مرد
    محل سکونت
    ............
    شدت بیماری
    هیچی
    روش درمانی
    .......
    نوشته ها
    12
    امتیاز
    0
    تشکر
    3,995
    تشکر شده 10,020 بار در 1,459 ارسال
    دوستان سعي كنن از اين دارو هر روز يك قاشق استفاده كننده.باعث روند بهبودي ميشه من اين رو امتحان كردم ميتونيد همراه با غذا مصرف كنيد البته بايد بگم كه چند هفته بايد استفاده كنيد و منتظر معجزه هم نباشيد كه چند روزه پسوريازيس خوب بشه

    16 کاربر مقابل از MUSTAFA عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  3. #3
    عضو جدید Mohsen55 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    جنسیت
    مرد
    سن
    38
    محل سکونت
    tehran
    شدت بیماری
    شدید
    مدت بیماری
    10 سال
    روش درمانی
    تجربی
    نوشته ها
    4
    امتیاز
    110
    تشکر
    361
    تشکر شده 127 بار در 10 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MUSTAFA نمایش پست ها
    دوستان سعي كنن از اين دارو هر روز يك قاشق استفاده كننده.باعث روند بهبودي ميشه من اين رو امتحان كردم ميتونيد همراه با غذا مصرف كنيد البته بايد بگم كه چند هفته بايد استفاده كنيد و منتظر معجزه هم نباشيد كه چند روزه پسوريازيس خوب بشه
    مصطفی جان از کجا میشه تهیه کرد ؟

    8 کاربر مقابل از Mohsen55 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  4. #4
    ناظر سایت صهبا آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    جنسیت
    زن
    سن
    30
    محل سکونت
    ایران
    شدت بیماری
    ضعیف
    شاخص PASI
    2%
    مدت بیماری
    15 سال
    روش درمانی
    کنترل سیستم ایمنی
    درباره من
    آدم بدی نیستم
    نوشته ها
    257
    امتیاز
    11071
    تشکر
    20,367
    تشکر شده 7,976 بار در 785 ارسال
    من از عطاری تهیه کردم

    8 کاربر مقابل از صهبا عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  5. #5
    ناظر سایت
    سمانه آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    34
    محل سکونت
    اصفهان
    شدت بیماری
    هیچی
    مدت بیماری
    .. سال
    روش درمانی
    ...
    درباره من
    آدم زميني
    نوشته ها
    1,470
    امتیاز
    38039
    تشکر
    64,313
    تشکر شده 57,958 بار در 9,204 ارسال
    خواص باور نکردنی روغن دانه کتان


    دانه ی کتان یکی از دانه های مفیدی است که به مصرف آن بسیار توصیه می شود ، آیا اطلاعی از خواص این روغن دارید ؟

    روغن دانه کتان یکی از غنی ترین منابع امگا۳ است. به گزارش «ehow»،این روغن حاوی اسید چرب امگا۳، ۶، ۹، ویتامین B، پتاسیم، منیزیم، فیبر، پروتئین و روی است. بنابراین به عنوان یک مکمل مهم، که عملکردی مانند یک مولتی ویتامین دارد، شناخته شده است. این مطلب به چند خاصیت این روغن اشاره می کند.


    هر نوع ناراحتی پوستی مانند آکنه، اگزما، سوختگی بر اثر نور خورشید و داء الصدف را درمان می کند.

    مصرف این روغن میزان کلسترول بدن را پایین می آورد و در نتیجه خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.

    این روغن برای افرادی که از سینه درد و فشارخون بالا رنج می برند مفید است. برای جلوگیری از واکنش های التهابی سرخرگ ها نیز کاربرد دارد.

    مصرف این روغن عملکرد ذهن افراد میانسال را بهبود می بخشد.

    در درمان بیماری MS موثر است.

    بیماران مبتلا به آسم برای التیام حمله های آسم به طور مرتب از این روغن استفاده می کنند.

    مصرف منظم این روغن درد حاد و ناگهانی ورم مفصل ها را در بیماران نقرس کاهش می دهد.

    مصرف این روغن به طور چشمگیری مفید است، جذب ید را افزایش می دهد.

    این روغن می تواند التهاب را التیام بخشد و هر نوع آسیب مجرای روده را بهبود بخشد، علاوه بر آن، این روغن مانع ایجاد سنگ صفرای دردناک و حتی سنگ های موجود را از بین می برد.

    میزان بالای فیبر در این گیاه در رفع یبوست موثر است.

    اسیدهای چرب طبیعی در آن، منبع تغذیه برای مو و ناخن است و مانع ریزش مو و شکنندگی ناخن می شود.

    مصرف این روغن به بدن قوت و نشاط می بخشد که برای انجام کارهای روزانه لازم است.

    میزان سرطان سینه و روده در افرادی که به طور مرتب از این روغن استفاده می کنند کمتر دیده می شود.

    بررسی ها نشان داده است مصرف این روغن علائم دیابت mellitus و آرتریت روماتوئید را التیام می بخشد.

    آسیب های عصبی که بی حسی و حالت سوزن سوزن را ایجاد می کند را به حداقل می رساند.

    این روغن که منبع تغذیه عصب است، برای درمان بیماری پارکینسون و MS موثر است.

    تعادل هورمونی این روغن در درمان علائم یائسگی، درد قاعدگی و ناباروری زنان مفید است.

    این روغن با مشکلات پروستات و ناباروری در مردان مقابله می کند.

    در مبارزه با چاقی مفرط موثر است.

    برای رفع شوره سر به کار برده می شود.

    irannaz.com

    8 کاربر مقابل از سمانه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  6. #6
    کاربر حرفه ای silencer آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    جنسیت
    مرد
    سن
    00
    محل سکونت
    خاور میانه
    شدت بیماری
    هیچی
    مدت بیماری
    .. سال
    روش درمانی
    درمان نه.کنترل
    نوشته ها
    3
    امتیاز
    50
    تشکر
    1,334
    تشکر شده 3,109 بار در 409 ارسال
    محققان اظهار میدارند مردانی که در معرض خطر ابتلا

    به سرطان پروستات می باشند باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند

    برای افراد جوان تر، بیشتر از یک قاشق چای‌خوری در روز توصیه نمی‌گردد.

    از آنجایی که تخم کتان حاوی فیبر بالایی می‌باشد،

    برای وارد کردن آن در رژیم غذایی خود از میزان

    کم شروع کنید و به تدریج آن را افزایش دهید.
    یک قاشق سوپ‌خوری تخم کتان حاوی 36 کیلوکالری

    و یک قاشق سوپ‌خوری از تخم کتان آسیاب شده

    حاوی 50 کیلوکالری انرژی می‌باشد.

    از آنجایی که دانه‌های تخم کتان طعم و مزه سبک و ملایمی دارند

    ، می‌توانید به چندین روش آن را در رژیم غذایی

    روزانه خود وارد نموده و مصرف کنید.

    فواید دیگری از تخم کتان

    تخم کتان می‌تواند سبب کاهش کلسترول خون

    و همچنین پایین آمدن قند خون گردد.

    فیبر محلول موجود در تخم کتان می‌تواند سبب کاهش

    کلسترول گردد و از افزایش پلاک در خون جلوگیری کند

    و در نتیجه از تنگ شدن دیواره عروق خونی که

    می‌تواند منجر به افزایش فشار خون

    و در نهایت سکته و حملات قلبی گردد،

    جلوگیری و پیشگیری نماید.

    فیبر موجود در تخم کتان همچنین می‌تواند

    از افزایش قند خون در بیماران دیابتی جلوگیری کند.
    تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن

    بافت استخوانی جلوگیری می‌کند.

    تحقیقاتی که بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد،

    حاکی از به تأخیر افتادن تحلیل استخوانی

    در موش‌های آزمایشگاهی بود که

    با تخم کتان تغذیه شده بودند و این امر به سبب

    وجود اسیدهای چرب امگا-3 موجود در تخم کتان می‌باشد.

    تخم کتان برای افرادی که تمایل به

    کاهش وزن و کنترل وزن دارند بسیار مناسب می‌باشد.

    خوردن تخم کتان 30 دقیقه قبل از خوردن وعده غذایی

    سبب پر شدن معده و احساس سیری در افراد شده

    و در نتیجه موجب کنترل اشتها و کم خوری می‌شود.

    سبب بهبود سیستم گوارش بدن می‌گردد.

    فیبر موجود در تخم کتان از بروز یبوست جلوگیری می‌کند

    و سبب هضم و دفع به موقع گردیده و به

    سلامت سیستم گوارش کمک می‌نماید.

    ایمنی بدن را افزایش می‌دهد. Ala موجود

    در تخم کتان سبب کاهش التهابات و در نتیجه

    عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن می‌گردد.

    تحقیقات اخیر نشان داده‌اند که تخم کتان می‌تواند

    سبب کاهش برخی ناهنجاری‌های التهابی مانند

    آرتریت روماتوئید، لوپوس و پسوریازیس گردد.

    جلوگیری کننده از سرطان است.

    تحقیقات نشان می‌دهند تخم کتان نقش مهمی

    در پیشگیری از ابتلا به سرطان به ویژه سرطان روده و سینه دارد.

    این گیاه به علت دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های مهمی

    همچون لیگنان‌ها که نقش مهمی در مبارزه با سرطان دارند،

    می‌تواند با پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی، با سرطان مبارزه کند.

    احتیاط در مصرف آن

    محققان معتقدند علی‌رغم فواید بسیار زیادی که

    در تخم کتان مشاهده و اثبات شده،

    اما در مصرف آن نباید زیاده‌روی کرد.
    افرادی که دارای روده التهابی و تحریک‌پذیر می‌باشند،

    باید از خوردن تخم کتان اجتناب کنند.
    God Hates Us All

    7 کاربر مقابل از silencer عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  7. #7
    ﮐﺎﺭﺑﺮ ﺍﻧﺠﻤﻦ fanooos آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    جنسیت
    مرد
    سن
    21
    محل سکونت
    ا.غربی
    شدت بیماری
    ضعیف
    شاخص PASI
    0.1
    مدت بیماری
    5 سال
    روش درمانی
    روشهای لیست شده
    نوشته ها
    23
    امتیاز
    160
    تشکر
    921
    تشکر شده 263 بار در 25 ارسال

    تخم کتان ارباب مغزها و دانه ها(کمک به درمان پسوریازیس)

    با خواص تخم کتان آشنا شوید

    تخم کتان یا همان بذرکتان به رنگ های زرد و قهوه ای تیره در بازار موجود است و هر ۱۴ گرم (۲ قاشق غذاخوری) از این دانه مغذی حاوی حدود ۱۳۳ درصد امگا۳، ۵/۱۷ درصد منگنز، ۱۵ درصد فیبر و ویتامین B۱، ۱۴ درصد منیزیم، ۵/۱۲ درصد تریپتوفان، ۹ درصد فسفر، ۵/۸ درصد روی و ۷۴ کیلوکالری انرژی است…

    به همین دلیل هم این دانه که سرآمد تمام مغزها و دانه ها از نظر ریزمغذی های مختلف است، لقب «ارباب مغزها و دانه ها» را به خود اختصاص داده است.

    گیاه کتان از گذشته های بسیار دور در کشورهایی مانند مصر کشت و برای تهیه لباس از آن استفاده می شده است. حدود

    ۳ هزار سال پیش، ساکنان گرجستان کنونی کشف کردند که دانه یا بذر این گیاه، خوراکی است و خواص درمانی هم دارد.

    پس از گرجستان، کشت گیاه کتان برای استفاده از بذر آن در کشورهای اروپایی و شمال آمریکا رواج یافت و امروزه محققان، با انجام تحقیقات و بررسی های فراوان آزمایشگاهی، به نتایج جالبی درباره خواص بذرکتان رسیدند؛ نتایجی که در ادامه به مهم ترین آنها اشاره می کنیم.

    کتان و سرطان

    نتیجه تحقیقات جدید پژوهشگران کانادایی نشان می دهد مصرف منظم دانه کتان می تواند به دلیل حجم بسیار بالای اسیدهای چرب امگا۳ موجود در آن، احتمال ابتلا به سرطان های پستان، پروستات و کولون را تاحد چشمگیری کاهش دهد. بررسی مصرف منظم بذرکتان در حیوانات آزمایشگاهی ثابت کرده ریزمغذی های فراوان موجود در این دانه گیاهی، به اندازه قابل توجهی جلوی رشد و انتشار تومورهای سرطانی را در آنها می گیرد.

    کتان و کلسترول

    پژوهشگران دانشگاه هاروارد می گویند اسیدهای چرب امگا۳ موجود در بذرکتان می توانند با کنترل ضربان قلب و پیشگیری از التهاب قلبی عروقی، باعث حفظ سلامت قلب بشوند. به همین دلیل مصرف روزانه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری دانه کتان را به بیماران قلبی یا آنهایی که زمینه ابتلا به ناراحتی های قلبی دارند، توصیه می کنند. این پژوهشگران ثابت کرده اند مصرف منظم بذرکتان با کاهش فشارخون و در نتیجه حفظ بیشتر سلامت قلب هم در ارتباط است. محققان معتقدند گنجاندن دانه کتان در برنامه غذایی روزانه افراد بزرگسال می تواند شانس ابتلا به گرفتگی عروق یا آترواسکلروز را در آنها تا ۷۵ درصد کاهش بدهد. این دانه مغذی به کاهش کلسترول و چربی بد خون یا همان LDL در افراد مبتلا به چاقی، دیابت و مشکلات متابولیک هم کمک می کند و به این ترتیب، شانس گرفتگی عروق و ابتلا به ناراحتی های قلبی را در آنها کاهش می دهد. محققان با تحقیقی که روی بیش از ۱۰۰ خانم یائسه انجام دادند، به این نتیجه رسیدند درصد ابتلا به بیماری پرفشاری خون و ناراحتی های قلبی در خانم هایی که به مدت یک سال، روزی ۴ قاشق غذاخوری دانه کتان خام مصرف می کردند، بسیار پایین و ناچیز بود.

    کتان و دیابت

    پژوهشگران انگلیسی با تحقیق روی صدها فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ و بررسی نتیجه تست A۱C آنها به این نتیجه رسیدند مصرف روزانه ۲ قاشق غذاخوری دانه خام کتان، تاحد زیادی باعث افزایش پاسخ دهی بدن آنها به دارو، کاهش قند و کلسترول خونشان می شود.

    کتان و یائسگی

    نتیجه تحقیقی که روی تعدادی خانم یائسه انجام و در سال ۲۰۰۷ هم در بیشتر مقاله ها و مجله های علمی دنیا منتشر شد، نشان می دهد مصرف روزانه ۲ قاشق غذاخوری بذرکتان خام که با غلات سبوس دار و مقداری ماست مخلوط شده است، می تواند احتمال ابتلا به گرگرفتگی های دوران یائسگی را تا ۵۷ درصد کاهش دهد. البته به شرطی که خانم های یائسه، حداقل روزی ۲ بار این ترکیب را مصرف کنند! این کاهش گرگرفتگی ها از حدود ۱ تا ۲ هفته بعد از مصرف معجون بذرکتان شروع می شوند. این در حالی است که مصرف دانه کتان تاثیر چندانی در کاهش گرگرفتگی های پیش از یائسگی یا گرگرفتگی های ناشی از ابتلا به سرطان پستان ندارد.

    کتان و آلرژی

    ریزمغذی های موجود در بذرکتان می توانند برای تسریع روند درمان برخی بیماری های التهابی خاص مانند آسم، آلرژی و پارکینسون هم مفید باشند.

    محققان می گویند که ترکیب های موجود در این دانه کتان، جلوی رهاسازی عوامل التهابی و آلرژی زا را در بدن می گیرند و احتمال واکنش های التهابی را در انسان ها کم می کنند. این ترکیب ها با پیشگیری از آزادسازی عوامل آلرژی زا و التهابی، جلوی تشکیل پلاک در رگ های خونی را هم می گیرند و به این ترتیب، بازهم به نوعی دیگر باعث حفظ سلامت سیستم قلب و عروق ما می شوند.

    منبع:آفتاب

    =======================================

    چروک‌ها را کاهش می‌دهد

    ممکن است تا به حال نام بذر کتان را نشنیده‌باشید ولی باید بدانید، این دانه مقدار فراوانی اسید‌های چرب امگا۳ دارد و امگا۳ می‌تواند لک‌های قهوه‌ای ناشی از پیری را پاک کند و خطوط و چروک‌های ریز پوستی را بهبود دهد. مجله معتبر تغذیه انگلیس گزارش کرده‌است در پژوهشی از داوطلبان خواسته شده روزانه تنها نصف قاشق چای‌خوری بذرکتان بخورند و بعد از ۶ هفته پوست آن‌ها تازه‌تر و باطراوت‌تر شد (انگار که آبرسانی شده‌باشد) و به‌طور قابل ملاحظه‌ای نیز التهابات و قرمزی‌های پوستی آن‌ها نیز کاهش یافت. دکتر موراد می‌گوید: «اسیدهای چرب امگا ۳ واکنش بدن را نسبت به عوامل التهاب‌زا فرو می‌نشاند، همچنین آب را جذب سلول‌های پوستی می‌کند تا چروک‌ها را کاهش دهد و پوست را با طراوت‌تر می‌کند. می‌توانید برای بهره‌مند شدن از خواص بذر کتان و امگا۳ موجود در آن، روی سبزی‌ها و سالاد خود از این دانه‌ها بپاشید. این دانه را می‌توانید از عطاری‌ها هم تهیه کنید.»

    جایگزین مناسب بذر کتان: یک قاشق غذاخوری روغن کتان به همراه سبزی‌ها، ماهی سالمون (حدود ۱۲۰ گرم) وگردو (حدود ۳۰ گرم یا ۷ عدد).

    ===================================


    روغن کتان از ابتلا به بیماری قلبی پیشگیری می کند
    سرپرست واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ایران گفت: روغن کتان غنی ترین منبع امگا ۳طبیعی است و متخصصان بر این باورند که مقدار بالای اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در روغن بذر کتان به طور قابل توجهی از ابتلا به بیماری قلبی و عروقی پیشگیری می کند.
    مینا کاویانی گفت: بذر کتان منبع غنی فیبر غذایی است که موجب کاهش کلسترول خون می شود و از نظر پزشکی برای پیشگیری بیماری قلبی و عروقی و سرطان مفید تشخیص داده شده است.
    وی افزود: این ماده غذایی اخیرا توجه داشمندان را برای پی بردن به نقش آنها در بهبود سلامت قلب و عروق به خود جلب کرده است.
    این کارشناس ارشد تغذیه اظهار کرد: روغن بذر کتان دارای اسید چرب از نوع امگا ۳و ۶است و این نامگذاری به ساختار شیمیایی این اسید چرب غیر اشباع از لحاظ جایگاه پیوند دو گانه در ساختمان اسید چرب است.
    کاویانی افزود: بذر کتان حاوی مواد مغذی گیاهی مانند سیتو استروژن است بنابراین اسید چرب برای بدن ضروری است و سلول های ما برای عملکرد صحیح خود به آنها نیاز دارند و باید از طریق مواد غذایی وارد بدن شوند، چرا که بدن ما قادر نیست اکثر آنها را بسازد.
    وی با بیان اینکه، روغن بذر کتان خطر بیماری قلبی و تصلب شرایین یا سخت شدن دیواره رگ ها جلوگیری می کند، اظهار کرد: مطالعات اپیدمیولوژیک نشان داده است که روغن امگا ۳موجود در بذر کتان به طور قابل توجهی خطر قلبی و عروقی را کاهش می دهد و کلسترول بد خون و تری گلسیرین را کاهش می دهد.
    کارشناس ارشد تغذیه افزود: همچنین امگا ۳با ممانعت از تجمع پلاکت های خون باعث کاهش فشار خون در افراد مبتلا به پرفشاری خون می شود و سطوح فیبری نوژن یعنی ماده ای که با تغییرات باعث انعقاد خون می شود کاهش می دهد.
    وی خاطرنشان کرد: این ماده غذایی برای سرطان، پرفشاری خون، پسوزیازیس(التهاب پوست و پوسته ریزی و اگزما)، اختلالات خود ایمنی مثل اختلالات آرتریت روماتیت(التهاب مفاصل) ام اس مفید است.
    کاویانی با بیان اینکه، بذر کتان به صورت های بذر کامل، یا نیم پوک شده یا آرد شده موجود است، افزود: روغن بذر کتان به شکل مایع آماده به طبخ غذا یا روغن سافت ژل به صورت کپسول مکمل غذایی وجود دارد.
    وی یادآور شد: نکته مهم این است که روغن بذر کتان به حرارت حساس بوده و به همین خاطر این روغن را باید به غذایی مثل سالاد اضافه کرد و هرگز نباید در پخت و پز استفاده کرد و حرارت داد.
    سرپرست واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ایران گفت: برای نگهداری در منزل باید از ظروف شیشه ای تیره رنگ و دور از نور و حرارت استفاده کرد.
    کاویانی افزود: در افراد با تنگی مری، تنگی لوله گوارش، دچار انسداد روده باریک، التهاب روده ای حاد منع مصرف دارند و زنان شیرده و باردار با احتیاط و با نظر پزشک باید مصرف کنند. همچنین مصرف بذر کتان به همراه دارو می تواند تاخیر در جذب آن شود.

    بذرکتان هم چنين باعث بهبود عملکرد کبد مي شود و خشکي و خارش پوست شما را بهتر مي کند و همين طور به شفاف شدن موهاي شما و درمان اگزما و پسوريازيس کمک مي کند.


    =================================



    نقش تخم کتان در سلامتی انسان

    نقش تخم کتان در سلامتی انسانتخم كتان یك محصول سنتی در آمریكای شمالی بوده كه غنی از پروتئین، فیبر غذایی و اسیدآلفالینولنیك است. مطالعات متخصصان تغذیه نشان داده كه افزودن تخم كتان به مواد غذایی باعث تغییراتی قابل قبول در كاهش سطح لیپوپروتئین خون شده است و می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی عروقی و سكته را كاهش دهد. فیبر غذایی موجود در تخم كتان به عنوان ملین و یك فاكتور مهم برای افراد مسن كه به دلیل كاهش فعالیت، مصرف كم فیبر غذایی و استفاده از داروهای مخصوص مبتلا به یبوست هستند، توصیه می‌شود.
    تحقیقات جدیدتر كه لیگینن‌ها در تخم‌كتان باعث حفاظت بدن از انواع سرطان‌ها می‌شوند. و تركیبات لیگینن موجود در تخم كتان دارای تأثیر مثبتی روی سیستم ایمنی بدن می‌باشد و تأثیرات ناشی از پیش فاكتورهای التهاب‌زا نظیر فاكتور فعال‌كننده پلاكت و اكوزانوئیدهای مشتق از اسید آراشیدونیك را كاهش می‌دهند.
    شاید بدلیل این مزایای تخم‌كتان است كه معمولاً در كنترل و درمان بیماری‌های اتوایمنی مانند آرتریت روماتوئید، پسوریازیس و لوپوس توصیه می‌شود.
    مصرف‌كنندگان می‌توانند تخم كتان را با افزودن به نان خانگی یا پاشیدن آن روی ماست، حبوبات و سالاد، مصرف نان‌های تهیه شده از تخم‌كتان و كیك‌های مافینی كه از آرد آن در تهیه آنها استفاده شده، در مصرف روزانه خود بگنجانند.
    تخم كتان را می‌توان به صورت كامل یا آسیاب شده در وعده‌های غذایی جای داد. حتی می‌توان از آن بعنوان مخمر در تهیه نان‌ها و كیك‌ها استفاده كرد، یعنی ۱۰ تا ۲۰ درصد از آرد گندم مورد مصرف در تهیه نان را با آرد تخم كتان جایگزین كرد.
    افرادی كه در رژیم غذایی خود از تخم كتان استفاده می‌كنند علاوه بر اینكه می‌توانند از طعم خوب آن لذت ببرند می‌توانند با بكارگیری این ماده غذایی در رژیم روزانه باعث كاهش خطرات ناشی از بروز بیماری‌های كرونری و قلبی عروقی نیز شوند. امروزه از تخم كتان جهت غنی سازی غذاها استفاده می‌شود. در میان افرادی كه به سلامتی خود علاقمند هستند تقاضای غذاهای غنی شده با تخم كتان جهت كاهش خطر بیماری‌های مزمن از قبیل سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی بیشتر است.
    تخم كتان غنی از پروتئین، چربی و فیبر غذایی است. تجزیه ماده خشك تخم كتان كانادایی نشان داده این ماده غذایی میزانی برابر ۴۱ درصد چربی، ۲۸ درصد فیبر خوراكی، ۲۱ درصد پروتئین، ۴ درصد خاكستر و ۶ درصد سایر كربوهیدرات‌ها نظیر شكر، اسیدفنولیك، لیگنن و همی سلولز را دارا می‌باشد.
    نمونه آمینو اسید موجود در پروتئین تخم كتان شبیه پروتئین دانه سویا است كه یكی از مهمترین پروتئین‌های گیاهی محسوب می‌شود. وجود آمینواسیدهای ضروری موجود در این گیاه در رژیم غذایی لازم است چرا كه بدن انسان قادر به ساخت آنها نمی‌باشد. پروتئین‌های تخم كتان آلبومین و گلوبولین هستند، كه این دو نوع پروتئین بنا به نوع حلالیتشان از یكدیگر متمایزند.
    گلوبولین با وزن ملكولی بالا نامحلول است (مانند لنین) و ۶۶-۵۸ درصد از پروتئین تخم كتان را تشكیل می‌دهد. اما آلبومین موجود در تخم كتان دارای وزن ملكولی پایین‌تری است و محلول در آب بنابراین قابلیت رسوب كمتری را دارا می‌باشد. كه ۲۰ تا ۴۲ درصد از پروتئین تخم كتان را تشكیل می‌دهد. همچنین ۴۱ درصد از وزن دانه تخم كتان از چربی‌ها است كه شامل تری‌گلیسریدهایی می‌باشد كه استرگلیسرول و اسیدهای چرب سه زنجیره‌ای هستند. اكثر تركیبات اسیدهای چرب در روغن‌های خوراكی زنجیره‌هایی بلند با ۱۶ تا ۱۸ كربن و با یك یا بیش از یك باند مضاعف هستند. بنابراین نسبت به هم در میزان اشباع بودن متفاوتند كه این اسیدهای چرب عبارتند از:
    ۱) اولئیك اسیدها با ۱ باند مضاعف تحت عنوان امگا – ۹
    ۲) پالمیتولئیك اسید با ۱ باند مضاعف تحت عنوان امگا – ۷
    ۳) لینولئیك اسید با ۲ باند مضاعف تحت عنوان امگا – ۶
    ۴) آلفالینولنیك اسید با ۳ باند مضاعف تحت عنوان امگا – ۳
    روغن تخم كتان شامل اسید چرب غیراشباع چندگانه ای بنام آلفالینولنیك اسید (ALA) است كه در حال حاضر بعنوان یك اسید چرب ضروری در رژیم غذایی شناخته شده است. ALA می‌تواند نقش كلینیكی خود را بعنوان یك پیش ساز جانشین‌های هورمونی كه در بسیاری از فعالیت‌های بیولوژیكی بدن فعالیت دارند ایفا كند.
    در مورد فیبر، كه بعنوان یك ماده ساختاری در دیواره سلول‌های گیاهان وجود دارد. در تخم كتان، به طوركلی ۲۸ درصد از وزن ماده خشك آن را تشكیل می‌دهد نسبت فیبر محلول به فیبر نامحلول در تخم كتان بین ۲۰ به ۸۰ تا ۴۰ به ۶۰ گزارش شده كه این محدوده بستگی به روش‌های استفاده شده برای آنالیز شیمیایی و استخراج صمغ آن دارد.
    از لحاظ مواد معدنی و ویتامین‌ها تخم كتان به عنوان منبع غنی از پتاسیم است و همچنین به علت دارا بودن میزان قابل توجهی ویتامین E از نوع گاماتوكوفرول، می‌توان آن را به عنوان یك آنتی اكسیدان بیولوژیكی تلقی كرد.
    بهاره رحمانی
    منبع : وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی معاونت غذا و دارو
    =========================================

    صاف کردن شکم با خوردن تخم کتان

    تخم کتان؛ شاید با مصرف دانه‌های کتان دستیابی به شکمی صاف دیگر تنها یک رویا نباشد. دانه کتان یک بسته مغذی و سرشار از چربی غیر اشباع است که بیشتر از آنچه تصور می‌ شود برای بدن مفید است.



    چربی غیراشباع، برخلاف چربی‌های اشباع که چربی بد نیز نامیده شده و در هله هوله به وفور یافت می شود، نه تنها سطح کلسترول را پایین می‌آورد بلکه میزان چربی‌های بدن را نیز کاهش می‌دهد و مخصوصا با مصرف آن می‌توان شکمی صاف و خوش فرم داشت.

    از سوی دیگر، مصرف این دانه به مشکل نفخ و یبوست کمک می‌کند و به دلیل دارا بودن فیبر زیاد سیستم هاضمه و فعالیت آن را تنظیم می‌کند. بر این اساس توصیه می‌شود یک قاشق تخم کتان را به صبحانه و یا سالاد ناهار خود بیفزایید و در نهایت پیامد آن را در کاهش چربی‌های شکمی ببینید.
    منبع:braghib



    با سنگ هایی که در سر راه هستند نیز می توان چیز زیبایی برای خود ساخت

    6 کاربر مقابل از fanooos عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  8. #8
    کاربر حرفه ای mahalati آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    جنسیت
    مرد
    سن
    23
    محل سکونت
    اصفهان
    شدت بیماری
    ضعیف
    مدت بیماری
    10 سال
    روش درمانی
    داروهای ترکیبی
    درباره من
    خوبم بد نیستم
    نوشته ها
    114
    امتیاز
    4228
    تشکر
    8,333
    تشکر شده 5,723 بار در 649 ارسال
    اگر بذرکتان روزانه مصرف شود از آنجا که حاوی فیتواستروژن است بیماری های قلبی را نیز در حداقل نگه می دارد. بذرکتان هم چنین باعث بهبود عملکرد کبد می شود و خشکی و خارش پوست شما را بهتر می کند و همین طور به شفاف شدن موهای شما و درمان اگزما و پسوریازیس کمک می کند.
    عصرایران
    سعـی‌ کن انقدر کامل باشـی‌ که بزرگترین تنبیه تو برای دیگـران ، گرفتن خودت از آنهـا باشد .
    ٠•●ஜ پائولــو کوئلیــو ஜ●•٠

    4 کاربر مقابل از mahalati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  9. #9
    ناظر سایت
    سمانه آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    34
    محل سکونت
    اصفهان
    شدت بیماری
    هیچی
    مدت بیماری
    .. سال
    روش درمانی
    ...
    درباره من
    آدم زميني
    نوشته ها
    1,470
    امتیاز
    38039
    تشکر
    64,313
    تشکر شده 57,958 بار در 9,204 ارسال
    خوردن این نوشیدنی شما لاغر می کند



    دانه کتان دارای ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب، و فیبر، است و باعث می شود روده بهتر کار کند در نتیجه سموم تهدیدی کننده سلامت از بدن بیرون می رود.


    به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از دکتر سلام، دانه کتان قند خون و اشتها را کاهش می دهد. مواد مغذی موجود در مواد غذایی، روده را پاک کرده، و لسیتین بدن را تامین می کند. اسیدهای چرب آن سلول های چرب را تحریک کرده و چربی اضافی را از بین می برد.

    اکنون ببینیم چرا دانه کتان برای کاهش وزن ایده آل است. این افراد اضافه وزن پیدا نمی کنند و وزن طبیعی بدن حفظ می شود. چای دانه کتان یکی از سالم ترین راهها برای از دست دادن وزن بدون گرسنگی و کاملا بی خطر است.

    مواد لازم:
    3 قاشق غذاخوری دانه کتان
    1 لیتر آب جوش



    آماده سازی:
    3 قاشق غذاخوری دانه کتان به یک لیتر آب جوش اضافه کنید. بهتر است این کار را در شب انجام دهید چون این ترکیب باید استراحت کند، برای این کار فلاکس خوب است ولی اگر ندارید از یک کاسه دری دار هم میتوانید استفاده کنید تا صبح باید یک مایع غلیظی بشود.

    مقدار مصرف:
    نیم ساعت قبل از وعده های غذایی 150ml . چای دانه کتان را به مدت 10 روز بنوشید، پس از استراحت 10 روزه دوباره تکرار کنید.
    درمان با چای دانه کتانبه کنترل وزن کمک میکند. به یاد داشته باشید، همیشه باید به اندازه کافی آب بنوشید.
    مصرف مرتب چای دانه کتان رنگ پوست را بهتر میکند. پخشکی پوست را از بین می برد و اصلا چاقتان نمی کند حتی یک کیلو.
    با این حال، کسانی که مشکلات کبد و کلیه دارند نباید مصرف کنند.



    http://www.shahrekhabar.com/medical/1422329760750236

    2 کاربر مقابل از سمانه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  10. #10
    کاربر فعال smnr آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    جنسیت
    زن
    سن
    26
    محل سکونت
    تهران / شمال
    شدت بیماری
    هیچی
    روش درمانی
    هیچی
    درباره من
    آروم ..
    نوشته ها
    102
    امتیاز
    3280
    تشکر
    316
    تشکر شده 942 بار در 145 ارسال
    تخم کتان برای درمان التهابات پوستی

    تخم کتان ( بذر کتان )، منبعی سرشار از اسیدهای چرب #امگا ۳ ها و امگا ۶ محسوب می شود و به همین علت در تسکین التهاب پوستی موثر بوده، می تواند از آن به عنوان یکی ماده ضد التهاب بهره جست.تأثیر این اسیدهای چرب در بهبود بافت ها، بهبود جای زخم و جوش و تسکین سطح پوست مثال زدنی است.

    اگر دچار التهاب پوستی هستید دانه‌ی کتان را امتحان کنید :
    برای این کار مقداری آب را به بذر کتان آسیب شده اضافه نمایید تا به شکل خمیر مانند در آید. این خمیر را با حرارت خیلی ملایم گرم کرده و با ضخامت یک سانتی متر روی یک گاز یا پارچه‌ی تمیز پهن کنید.این مرهم را هر روز دو تا ۳ مرتبه روی نقاط ملتهب پوست خود قرار دهید.

    ..
    این شور که در سر است ما را ؛ وقتی برود که سر نباشد !

    2 کاربر مقابل از smnr عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :




صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اکنون ساعت 07:35 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
ﻛﭙﯽ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﺪﻭﻥ ﺫﻛﺮ ﻣﻨﺒﻊ www.PsoriasisTalk.ir ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ