انجمن مجازی تخصصی پسوریازیس

در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها, دسترسی به انجمن های ویژه کاربران عضو شده و ... در سایت ثبت نام کنید . ثبت نام

تلگرام اینستاگرم انجمن در گوشی شما Follow us on Twitter Follow us on Facebook
صفحه 1 از 13 1234511 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 129

موضوع: تغذیه سالم

  1. #1
    کاربر حرفه ای هانیه آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    جنسیت
    زن
    سن
    30
    محل سکونت
    بهشهر
    شدت بیماری
    متوسط
    مدت بیماری
    21 سال
    روش درمانی
    متوترکسات
    نوشته ها
    1,230
    امتیاز
    31360
    تشکر
    62,343
    تشکر شده 61,252 بار در 11,694 ارسال

    پسوریازیس تغذیه سالم


    پروفسور منوچهر جعفریان، متخصص و پژوهشگر برجسته علوم تغذیه بعد از 45 سال دوری، به وطن بازگشته و حاصل یافته‌های علمی و آزمایشگاهی این محقق که نتیجه 25 سال تلاش مستمر اوست با خود آورده.

    یافته‌ هایی که در ظاهر آنقدر ساده‌‌ اند که عمل کردن به آنها شوخی به نظر می‌رسد.

    او می‌گوید تغذیه صحیح عامل اصلی سلامت و عادت غذایی غلط که در میان ایرانیان تبدیل به یک فرهنگ شده علت اصلی بیماری‌هاست.

    دنیا رژیم‌های لاغری را مردود می‌داند. غذاها ربطی به چاقی یا لاغری ندارد. تئوری«کم بخور لاغر شوی» هنوز در ایران رایج است اما این تئوری در دنیا رد شده. سوءتغذیه انسان را چاق می‌کند. در اثر سوءتغذیه‌ای که ما در ایران داریم، هورمون‌هایی در بدن ترشح می‌شود و این هورمون‌ها باعث چاقی یا لاغری می‌شوند. امروزه آن رژیم‌های غذایی که دیگر در اروپا و در دنیا هم رد شده سبب کوتاهی عمر، ریزش مو و سلب سلامتی می‌شود؛ زیرا بدن افراد در اثر این رژیم‌ها چربی‌های باوفا را از دست می‌دهند و این چربی‌ها دو ماه بعد با عنوان «یو‌یو افکت» برمی‌گردند.

    »برای سلامتی‌تان بخندید؛ ببخشید؛ فراموش کنید دکتر جعفریان می‌گوید: «خندیدن، بخشیدن، فراموش کردن سه عامل مهم برای سلامت روح و روان است.

    باید بیشتر از میوه‌جات و سبزیجات استفاده کنیم و از گوشت فاصله بگیریم. گوشت در تغذیه جهانی روز به روز بیشتر محکوم می‌شود. تمام دنیا به گیاه‌خواری برگشته است.

    در کشورهای ژاپن، سوییس و آمریکا رویکرد غذایی به سمت گیاه‌خواری پیش می‌رود.

    ما دو نوع تغذیه داریم: تغذیه جسم، تغذیه روح. تغذیه جسم نیاز به همان پنج ماده غذایی شامل پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها، ویتامین‌ها و املاح است. تغذیه روح هم وابسته به پنج فاکتور است که شامل هدف‌دار بودن، اعتماد داشتن به دیگر انسان‌ها، اعتقاد، عشق و اراده است.

    جالب است بدانید طبق یافته‌های معتبر پروفسور، فقدان هریک از این پنج عامل روحی جذب غذا را در جسم دچار مخاطره کرده و موجب سوءتغذیه و بیماری می‌شود.

    دکتر جعفریان به‌سبک غلط طبخ در ایران اشاره کرده و می‌گوید:

    «این طبخ غلط باعث شده سبوس و پوسته ارزشمند گندم یا برنج در ایران دور ریخته شود. با دور ریختن پوسته گندم و برنج با دست خود این پل را خراب می‌کنیم. اگر آب برنج آبکشی‌شده را به آزمایشگاه بفرستید، می‌بینید که سرشار از ویتامین ب1 است.

    تمام املاح و نیاز بدن در پوست گندم است که این پوست جداسازی شده و در اختیار مرغ‌های خوشبخت قرار داده می‌شود. آرد سفید زندگی را کوتاه می‌کند. ما در فرآیند آزمایشی در آزمایشگاه دو دسته موش را انتخاب کردیم. به یک دسته آرد سفید دادیم. همه موش‌ها بعد از دو هفته مردند. اما به موش‌های دسته دوم در سالن دیگر گندم با سبوس داده شد بعد از دو هفته مشاهده کردیم همه می‌جهیدند. اینجا ثابت می‌شود که آرد سفید کشنده است. در کشور سوییس سبوس‌ گندم یا برنج در بسته‌های کوچک به قیمت یک فرانک فروخته می‌شود. در ایران مشاهده کردم که سبوس‌ها در کیسه‌های بزرگ مقابل نانوایی قرار دارد. با خود گفتم چه نانوای ثروتمندی... از او پرسیدم چند گرمی از این سبوس‌ها به من می‌دهید گفت: همه را بردارید. گفتم چه خوب من دیگر نمی‌روم سوییس. نانوا گفت: این کیسه را اینجا گذاشتیم که در زمستان از آن استفاده کنیم.زمستان خانم‌ها به خاطر لغزندگی زمین می‌خورند. ما این سبوس‌ها را کف زمین می‌پاشیم تا مردم زمین نخورند...

    »سبوس بدن‌مان را چربی‌زدایی می‌کند او تاکید می‌کند: «اگر مردم بدانند سبوس در زندگی روزمره چه خاصیتی دارد هرگز این برخورد را با این ماده حیاتی نخواهند داشت.

    سبوس چربی‌های اضافی را همراه صفرا می‌گیرد. و از سیستم گوارش جدا می‌کند.صفرا را به جای اول خود بازمی‌گرداند و چربی را دفع می‌کند. سبوس بخورید و بعد از سه هفته به آزمایشگاه بروید. خواهید دید که کلسترول شما چقدر پایین آمده است.سبوس را از نانوایی‌ها تهیه کنید و هر صبح در یک لیوان شیر حل کرده مصرف کنید. بهترین سبوس در پوست سیب است که سرشار از پکتین است و اجازه نمی‌دهد علاوه بر چربی املاح خطرناک مثل سرب و جیوه در بدن باقی بماند.

    »«سه» عاملی که عمر را کوتاه می‌کند: به گفته پروفسور اثبات شده که چاقی، بی‌خوابی، و ناامیدی سه عاملی هستند که عمر را کوتاه می‌کنند.

    او در پایان تاکید می‌کند: «اگر می‌خواهید 120 سال عمر کنید و سالم بمانید، شب‌ها غذای پختنی نخورید.

    پنج عضو بدن هرگز نمی‌خوابند: مغز، قلب، ریه، کبد، کلیه‌ها.

    یک ماه از سال روزها روزه می‌گیرید. یازده ماه از سال را هم شب‌ها روزه بگیرید و تاثیر آن را در سلامتی ببینید.سعی کنید ساعت شش عصر به بعد چیزی نخورید. عصرانه بخورید. وعده غذایی سنگین برای شام باعث می‌شود قلب با فشار بیشتری خون را پمپاژ کند و اعضایی که در طول شب باید استراحت کنند مجبور به کار باشند.

    13 کاربر مقابل از هانیه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  2. #2
    عضو جدید بابك آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    جنسیت
    مرد
    سن
    29
    محل سکونت
    مشهد
    شدت بیماری
    ضعیف
    مدت بیماری
    11 سال
    روش درمانی
    طب سنتي
    درباره من
    زندگي زيباست
    نوشته ها
    20
    امتیاز
    12
    تشکر
    706
    تشکر شده 328 بار در 39 ارسال
    در تغذيه مصلح غذا خيلي اهميت دارد مهمترين مصلحات
    غذا – مصلح
    1- برنج ، مصلح : زيره‌ي سياه
    2- خيار ، مصلح : نعناع و گلسرخ
    3- روغن حيواني ، مصلح : عسل و سركه و آبليمو
    4- كاهو ، مصلح : سكنجبين
    5- ماست ، مصلح : شيره و عسل و سياهدانه
    6- گوشت گوسفند ، مصلح : عسل و سماق
    7- آش جو ، مصلح : زيره و آبغوره
    8- تخم مرغ ، مصلح : دارچين
    9- شير ، مصلح : گلاب و هل
    10- كره‌ي حيواني ، مصلح : عسل
    11- نان گندم ، مصلح : رازيانه و سياهدانه
    12- عدسي ، مصلح : گلپر
    13- باقلا ، مصلح : گلپر
    14- انار ، مصلح : گلاب
    15- انواع آش ، مصلح : فلفل سياه
    16- دوغ ، مصلح : كاكوتي
    17- ماهي ، مصلح : گردو و فلفل سياه
    18- آبگوشت ، مصلح : دنبه و آويشن
    19- چاي سياه ، مصلح : آبليمو
    ویرایش توسط mahak : 08-04-2012 در ساعت 12:02 PM

    14 کاربر مقابل از بابك عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  3. #3
    کاربر حرفه ای farzane آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    26
    محل سکونت
    mashhad
    شدت بیماری
    ضعیف
    مدت بیماری
    2 سال
    روش درمانی
    هیچ
    درباره من
    ...
    نوشته ها
    94
    امتیاز
    3216
    تشکر
    5,878
    تشکر شده 7,264 بار در 1,150 ارسال
    چی رو با چی بخوریم؟

    برخي تركيبات غذايي هستند كه اثرات مفيد يكديگر را تكميل مي‌كنند و به بمب‌هاي درماني بدل مي‌شوند، اين تركيبات را بخوانيد و از آن‌ها با هم استفاده كنيد. يك ضرب‌المثل هندي مي‌گويد: «هر چيزي كاملش بهتر است» اما به نظر مي‌رسد شايد بهتر باشد اين ضرب‌المثل را اين‌گونه تغيير دهيم «خيلي چيزها با چيزهاي ديگر كامل مي‌شوند» اين مسئله به خصوص در مورد خوراكي‌ها صادق است. از قديم بسياري از اقوام جهان برخي خوراكي‌ها را با برخي ديگر مي‌خورده‌اند و اين تركيب‌ها را جادويي ارزيابي مي‌كردند. حالا علم نشان مي‌دهد كه بسياري از اين تركيب‌ها واقعا جادويي هستند.
    دكتر الين مگي، پروفسور تغذيه، مدير گروه تغذيه دانشگاه نبراسكا و نويسنده كتاب «تركيب‌هاي غذايي» مي‌گويد: «مطالعات بسياري ثابت كرده‌ كه تركيب‌هاي غذايي مي‌توانند اثرات معجزه‌آسايي داشته باشند. نكته جالب هم اين است كه اين تركيب‌ها گاه چند برابر وقتي كه هر كدام از اين مواد غذايي را به تنهايي بخوريد موثر هستند. در واقع توصيه من اين است كه اين مواد غذايي را هميشه با هم بخوريد نه به تنهايي.» آنچه در اين مطلب آمده برخي از اين زوج‌هاي جادويي هست


    زوج انرژي‌زا
    تركيب: نخود+ فلفل قرمز
    نتيجه: انرژي بيشتر
    در كشورهاي غربي حداقل يك نفر از هر 5 نفر زن دچار كمبود آهن است و طبيعي است كه دچار كمبود انرژي هم باشد اما مسئله مهم اين است كه بسياري از زنان نمي‌دانند خوردن غذاهاي غني از آهن به تنهايي نمي‌تواند اين مشكل را حل كند. دكتر هيتر مانيه‌ري، متخصص تغذيه در دانشگاه پيتسبورگ در اين مورد مي‌گويد: «نوعي از آهن كه در مواد غذايي گياهي وجود دارد به گونه‌اي است كه جذب آن براي بدن سخت است و در واقع بدن نمي‌تواند به خوبي از آن‌ها استفاده كند.» پس اگر اين‌طور باشد همه آهن موجود در نخود در بدن ما هدر مي‌رود؟ نه، البته به شرطي كه همراه آن فلفل قرمز مصرف كنيد. دكتر مانيه‌ري ادامه مي‌دهد: «ويتامين c موجود در فلفل قرمز مثل يك كليد عمل مي‌كند و آهن موجود در نخود را به شكلي در مي‌آورد كه قابل جذب از طريق بدن باشد.» ما يك پيشنهاد هم براي شما داريم، در خانه‌تان هوموس بپزيد، آن هم با فلفل قرمز تازه زياد، البته اگر هوموس دوست نداريد مي‌توانيد سالاد نخودفرنگي به همراه فلفل قرمز درست و نوش‌جان كنيد و از خوردن يك زوج انرژي‌زا لذت ببريد.

    براي آن‌كه مثل عقاب ببينيد
    تركيب: اسفناج+ آووكادو
    نتيجه: ديد بهتر
    اسفناج سرشار از لوتئين و ويتامين a است كه هر دوي اين‌ها كاملا براي ديد مناسب لازم هستند آووكادو هم منبع غني از لوتئين و ويتامين a است اما مهم‌تر اين‌كه آووكادو سرشار از چربي‌هاي سالمي است كه بدن براي جذب لوتئين و ويتامين a و استفاده از آن‌ها به اين ويتامين‌ها نياز دارد. دكتر هوپ باركوكاس، پروفسور تغذيه در مركز تحقيقاتي كيس وسترن دانشگاه كليولند در اين مورد مي‌گويد: «اگر اسفناج را خالي بخوريد اكثر مواد غذايي مفيد چشمي آن بدون جذب شدن از بدن‌تان دفع مي‌شود.» اگر پيشنهاد غذا مي‌خواهيد سالاد اسفناج و آووكادو را به شما توصيه مي‌كنيم كه با روغن زيتون، فلفل، نمك و پودر سير هم بسيار خوشمزه مي‌شود و هم بسيار مقوي است، در صورتي كه دوست داشته باشيد مي‌توانيد كاهو، خيار، گوجه‌فرنگي و آبليمو را هم به اين سالاد اضافه كنيد.
    براي جواني شما
    تركيب: گوجه‌فرنگي+ روغن زيتون
    نتيجه: پوست صاف و لطيف
    ليكولين، آنتي‌اكسيدان قوي است كه در گوجه‌فرنگي وجود دارد و جلوي عوارض مضر آفتاب روي پوست را مي‌گيرد،‌ اما براي آن‌كه پوستي لطيف‌تر داشته باشيد گوجه‌فرنگي را به تنهايي نخوريد بلكه روغن زيتون حسابي روي آن بريزيد و بعد نوش‌جان كنيد. دكتر مگي مي‌گويد: «چربي‌هاي مفيد موجود در روغن زيتون باعث جذب بيشتر ليكولين توسط بدن مي‌شود. مطالعه‌اي كه توسط انجمن ملي تغذيه كانادا صورت گرفته نشان داده زناني كه روغن زيتون در رژيم غذايي آن‌ها جاي ثابتي دارد كمتر دچار چين‌و‌چروك مي‌شوند و سن ظهور چين‌وچروك در صورت آن‌ها بالاتر است. غذاهاي ايتاليايي بسياري هستند كه گوجه‌فرنگي و روغن زيتون در آن جاي دارند اما ما سالاد كاپاراسه را به شما پيشنهاد مي‌كنيم كه در آن گوجه‌فرنگي و فلفل به صورت بسيار آهسته در روغن زيتون پخته مي‌شوند و سپس به آن تخم‌مرغ به آن اضافه مي‌شود.

    ماست گوارشي
    تركيب: ماست+ فلاكسيد
    نتيجه: هضم بهتر غذاها
    معده انسان خانه بيش از 400 نوع باكتري است كه اكثر آن‌ها براي بدن انسان مفيد هستند اما برخي از آن‌ها هم خيلي مفيد نيستند. زماني كه ميكروب‌هاي مضر بيشتر از مفيد مي‌شوند در كار دستگاه گوارش شما اختلال پيش مي‌آيد و معده انسان دچار درد و نبود راحتي مي‌شود. ماست‌ها به خصوص ماست‌هاي پروپيوتيك مي‌توانند بر ميزان باكتري‌هاي مفيد معده اضافه كنند اما خب اين‌كه چند قاشق ماست پروبيوتيك نوش‌جان كنيد كافي نيست، براي باكتري‌هاي موجود در اين ماست‌ها هم بايد خوراكي جور كنيد، بهترين غذا براي آن‌ها فيبرهاي موجود در فلاكسيد است. پس خيلي راحت به كاسه ماست پروبيوتيك خود
    چیزی نمیشه گفت ...

    14 کاربر مقابل از farzane عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  4. #4
    کاربر حرفه ای S.A.R.A آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    جنسیت
    زن
    سن
    23
    محل سکونت
    ايران
    شدت بیماری
    ضعیف
    مدت بیماری
    18 سال
    روش درمانی
    پمادترکیبی
    درباره من
    خوشبخت
    نوشته ها
    120
    امتیاز
    512
    تشکر
    1,786
    تشکر شده 4,346 بار در 690 ارسال
    تغذیه سالم در عمل کار دشواری است. این سختی، بیشتر مربوط به کنار گذاشتن عادت های کهنه و شیوه تغذیه نادرست است. تغذیه سالم به معنای صرف نظر کردن از خوردنی های دوست داشتنی و لذیذ نیست. اصل مطلب، رعایت حد و مرز در خوراک است.

    1- متنوع بخوریم.

    2- در روز چندین بار و به اندازه کافی نان و غلات بخوریم.

    3- در مورد سبزیجات اصل پنج بار در روز را فراموش نکنیم. مصرف پنج بار میوه و سبزیجات در روز ایده ال است. بهتر است این محصولات به شکل تازه مصرف شوند یا خیلی کم پخته شده باشند. یک بار از این پنج بار را آب میوه مصرف کنیم.

    4- روزانه به اندازه کافی لبنیات و حداقل یک بار در هفته ماهی بخوریم. گوشت و تخم مرغ به اندازه کافی مصرف کنیم.

    گوشت به خاطر درصد زیاد آهن و ویتامین های b1 و b6 و b12 اهمیت دارد. مصرف 300 تا 600 گرم در هفته کافیست.

    5- چربی کمی مصرف کنیم.

    6- در مصرف قند و شکر و نمک صرفه جویی کنیم.

    7- به اندازه کافی آب بنوشیم. برای افراد بالغ مصرف حداقـل 5/1 لیتر آب پیشنهاد می شود.

    8- خوشمزه و سالم غذا بپزیم. کوتاه بپزیم. با آب کم، چربی کم و حرارت کم بپزیم.

    9- آهسته بخوریم و لذت ببریم.

    10- به طورمرتب، خود را وزن کنیم و پُر تحرک باشیم.
    من غلام قمرم غیرقمرهیچ مگو

    16 کاربر مقابل از S.A.R.A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  5. #5
    کاربر حرفه ای AMIR KHAN آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    جنسیت
    مرد
    سن
    36
    محل سکونت
    تهران
    شدت بیماری
    متوسط
    شاخص PASI
    4.8
    مدت بیماری
    10 سال
    روش درمانی
    خوراكي -موضعي
    درباره من
    +
    نوشته ها
    232
    امتیاز
    2469
    تشکر
    19,661
    تشکر شده 11,903 بار در 1,871 ارسال
    سرکه بالزامیک


    سرکه بالزامیک! این سرکه که هنوز جای خودش را در سفره ایرانی‌ها باز نکرده، هم می‌تواند عفونت‌های زنانه را برطرف کند و هم به دلیل «پلی‌فنولی» که در خود دارد، خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و می‌تواند مانع از ابتلای شما به سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی- عروقی شود و می‌تواند تا حدودی از پیری جلوگیری کند. این نوع سرکه، به دلیل محیط اسیدی ای‌ که دارد، جذب کلسیم و آهن و هضم پروتئین را افزایش می‌دهد و برای افرادی که مشکل جذب آهن و کلسیم دارند به عنوان بهترین ماده غذایی به‌شمار می‌آید. این نوع سرکه، دوای درد دیابتی‌ها هم هست و می‌تواند کارکرد انسولین در بدن آنها را بالا ببرد و اگر 3 قاشق در روز از این سرکه تغذیه کنید، بسیاری از بیماری‌هایی که این روزها جزء ثابت زندگی شهری شده، به بدن شما راه پیدا نمی‌کند.

    9 کاربر مقابل از AMIR KHAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  6. #6
    ﮐﺎﺭﺑﺮ ﺍﻧﺠﻤﻦ catalan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    جنسیت
    مرد
    سن
    24
    محل سکونت
    ایران
    شدت بیماری
    متوسط
    مدت بیماری
    12 سال
    روش درمانی
    داروی ترکیبی
    نوشته ها
    62
    امتیاز
    260
    تشکر
    136
    تشکر شده 587 بار در 73 ارسال
    با سلام خدمت همه دوستان گرامی , دوستان هیچ چیز در مورد پسوریازیس ثابت شده نیست که بگیم اینو بخوریم اینو نخوریم سیگار بکشیم یا نکشیم تنها چیزای که مهمه استرس و اب و هوا هستن که نقش اصلی رو ایفا میکنن من خود م دو سال تو اب و هوای گرم وخشک زندگی کردم بدون هیچ داروی شیمیایی همه پسو ها از بدنم رفتن . از روغن ماهی استفاده کنین در هفته 2 بار ماهی چرب بخورین که واقعا عالی هستش. به امید درمان پسوریازیس.

    9 کاربر مقابل از catalan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  7. #7
    کاربر اخراج شده MUSTAFA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    جنسیت
    مرد
    محل سکونت
    ............
    شدت بیماری
    هیچی
    روش درمانی
    .......
    نوشته ها
    10
    امتیاز
    0
    تشکر
    3,995
    تشکر شده 10,027 بار در 1,459 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط catalan نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان گرامی , دوستان هیچ چیز در مورد پسوریازیس ثابت شده نیست که بگیم اینو بخوریم اینو نخوریم سیگار بکشیم یا نکشیم تنها چیزای که مهمه استرس و اب و هوا هستن که نقش اصلی رو ایفا میکنن من خود م دو سال تو اب و هوای گرم وخشک زندگی کردم بدون هیچ داروی شیمیایی همه پسو ها از بدنم رفتن . از روغن ماهی استفاده کنین در هفته 2 بار ماهی چرب بخورین که واقعا عالی هستش. به امید درمان پسوریازیس.
    سلام
    ببينيد تاثير داره ولي تاثير مستقيم نداره !!!يعني وقتي كبد تو كند كار ميكنه رو همچيت تاثير ميزاره خون ،پوست ، و چيزاي ديگه وقتي ميگيم اينو نخوريم اونو بخوريم منظور اينكه هرچي اجزاي حساس بدن بهتر كار كنه علايم و شدت پسوريازيس هم تغيير ميكنه

    10 کاربر مقابل از MUSTAFA عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  8. #8
    کاربر حرفه ای darkness آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    جنسیت
    زن
    سن
    26
    محل سکونت
    کرج
    شدت بیماری
    شدید
    مدت بیماری
    14 سال
    روش درمانی
    تغذیه
    نوشته ها
    178
    امتیاز
    1623
    تشکر
    4,363
    تشکر شده 5,556 بار در 648 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط catalan نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان گرامی , دوستان هیچ چیز در مورد پسوریازیس ثابت شده نیست که بگیم اینو بخوریم اینو نخوریم سیگار بکشیم یا نکشیم تنها چیزای که مهمه استرس و اب و هوا هستن که نقش اصلی رو ایفا میکنن من خود م دو سال تو اب و هوای گرم وخشک زندگی کردم بدون هیچ داروی شیمیایی همه پسو ها از بدنم رفتن . از روغن ماهی استفاده کنین در هفته 2 بار ماهی چرب بخورین که واقعا عالی هستش. به امید درمان پسوریازیس.
    همونجور ک شما با استفاده از تجربتون میگید ک چه چیزی نقش داره یا نداره بقیه هم با توجه به همین تجربه شخصیشون حرفی و میزنن.من خودم به شخصه با رژیم عذایی بدون ذره ای داروی شیمیایی کنترل کردم بیماریمو.
    خوب واکنش بدن هر نفر متفاوته دوست عزیز.به امید درمانش

    9 کاربر مقابل از darkness عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  9. #9
    کاربر اخراج شده MUSTAFA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    جنسیت
    مرد
    محل سکونت
    ............
    شدت بیماری
    هیچی
    روش درمانی
    .......
    نوشته ها
    10
    امتیاز
    0
    تشکر
    3,995
    تشکر شده 10,027 بار در 1,459 ارسال
    مرز بین وسواس و تغذیه سالم

    یکی از مهم ‌ترین توصیه‌ های بهداشتی که این روزها به اشکال مختلف، از این و آن می ‌شنویم، تغذیه ی سالم است. مصرف نکردن غذاهای چرب و سُرخ شدنی، استفاده از سبزیجات به صورت خام، مصرف نکردن غذاهای آمادهو...، همه توصیه‌ های کاملا مهمی ‌هستند که مستقیما با سلامت ما، در ارتباط هستند. اما رعایت این دستورات بهداشتی، تا چه مقدار لازم است؟ آیا مصرف غذاهای سالم، در تمام وعده‌های غذایی، رفتاری سالم است؟" کریستی راتسل " از زمانی که در دبیرستان بود، شروع به تنظیم برنامه غذایی خود بر اساس جدول هرمی شکل مواد غذایی لازم برای بدن کرد. به تدریج که اطلاعات این دختر اهل ویرجینیای آمریکا از تغذیه سالم بیش تر می ‌شد، وی تلاش کرد از مصرف غذاهای آماده اجتناب کند و در نهایت، رو به مواد غذایی 100 درصد طبیعی (ارگانیک) آورد. در دانشکده، به خام‌ خواری روی آورد و عملا به جز کلم بروکلی پخته نشده، چیز زیادی نمی‌ خورد. وزن وی به 67 پوند رسیده بود. کریستی 27 ساله، اکنون، نام یک بیماری را با خود یدک می‌ کشد: ارتورکسی؛ نوعی اختلال روانی که با حساسیت و وسواس شدید بیمار نسبت به تغذیه سالم مشخص می ‌شود.با گسترش فهرست غذاهای فرآوری شده، مواجهه پزشکان با بیمارانی مانند کریستی روز به روز بیش تر می‌ شود. افرادی که با وسواس شدید، از خوردن هر گونه ماده غذایی که در آن از اسید‌های ترانس، مواد افزودنی، رنگ‌ های شیمیایی و یاقند‌های مصنوعی استفاده شده باشد، پرهیز می ‌کنند و گاه به گیاه ‌خواری یا خام ‌خواری روی می‌ آورند. مانند سایر اختلالات غذا خوردن، زنان اکثریت بیماران را تشکیل می ‌دهند. این افراد حاضر هستند گرسنه بمانند اما " غذای ناسالم " نخورند. با این وجود زمانی که کریستی به علت کم ‌خونی و استئوپنی (کم شدن املاح استخوانی که مقدمه پوکی استخواناست) به پیش پزشک مراجعه کرد، پزشک وی هرگز نام ارتورکسی را نشنیده بود. کریستی به یاد می ‌آورد که پزشک به وی توصیه کرده بود که باید تغذیه سالم داشته باشد. این پزشک نمی‌ دانست که با بیماری طرف است که تصور می ‌کند تعداد غذاهای سالم از تعداد انگشتان دست تجاوز نمی ‌کند. بیماری وی در نهایت تحت عنوان آنورکسی یا بی ‌اشتهایی عصبی تشخیص داده شد اما گروه‌ هایی مانند انجمن اختلالات تغذیه ‌ای واشنگتن، معتقدند که این تشخیص اشتباه بوده است. آن ها می‌ گویند ارتورکسی، بیماری جداگانه‌ ای است که باید تحت یک عنوان جداگانه در کتب مرجع روان‌ شناسی طبقه ‌بندی شود.مشکلی به نام DSM


    DSM، مخفف نام کتابی است که در آن کلیه اختلالات روانی، به همراه علایم و معیارهای تشخیصی آن ها طبقه‌ بندی شده است. این کتاب، در واقع معیاری برای تشخیص و درمان بیماری ‌های روانی توسط تیم‌ های روا‌ن ‌پزشکی به شمار می‌ رود. مهم ‌ترین اشکال اختلال ارتورکسی آن است که محققان و انجمن‌ های روان ‌پزشکی هنوز این عارضه را به عنوان یک بیماری جداگانه نپذیرفته‌ اند. چندی قبل، پیش ‌نویس جدیدترین نسخه DSM، موسوم به DSM 5 به صورت آنلاین منتشر شد و با وجود تلاش گروه‌ هایی مانند انجمن اختلالات تغذیه ‌ای واشنگتن، نام ارتورکسی در آن به چشم نمی ‌خورد. اگر نام یک اختلال روانی در DSM ثبت نشده باشد، مجاب کردن شرکت‌ های بیمه ‌ای برای پرداخت هزینه‌ های آن، تقریبا غیر ممکن است. به دلیلی مشابه، برای تحقیق روی چنین اختلالی، بودجه دولتی نیز تعلق نمی ‌گیرد.
    آنورکسی یا ارتورکسی؟


    بعضی پزشکان معتقدند که وجود یک تشخیص جداگانه برای این‌ گونه بیماری ‌ها ضرورتی ندارد. به نظر این پزشکان، تنها نتیجه چنین اقدامی، زدن یک برچسب جدید به بیماران و محروم کردن آن ها از خدمات بیمه ‌ای است.در مقابل، کسانی مثل کاتلین مک دونالد معتقدند که دانسته ‌های بیش تر درباره این اختلال می ‌تواند روش‌ های جدید و بهتری را برای درمان این بیماری نشان دهد. کریستی، پس از مراجعه به سه موسسه مختلف، در نهایت تحت درمان‌ های رفتاری قرار گرفت و موفق شد تا حدودی عادات غذایی خود را تغییر دهد. او اکنون با مردی ازدواج کرده است که یک دختر 9 ساله دارد. کریستی امیدوار است که بتواند الگوی تغذیه‌ ای خوبی برای فرزند خوانده جدیدش باشد. او با خنده می‌ گوید: " گاهی اوقات، خوردن کمی ‌چیپس، ایرادی ندارد."دکتر روزبه بخیت – هفته نامه سلامت

    4 کاربر مقابل از MUSTAFA عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  10. #10
    کاربر حرفه ای eman آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    جنسیت
    مرد
    سن
    ..
    محل سکونت
    شهركرد
    شدت بیماری
    متوسط
    روش درمانی
    mtx
    نوشته ها
    258
    امتیاز
    3315
    تشکر
    2,435
    تشکر شده 5,899 بار در 1,031 ارسال

    چرا رژیم غذایی خوب، شما را کسل می‌کند؟

    اغلب افراد وقتی رژیم غذایی سالمی دارند خوشحال هستند اما اغلب پس از مدتی دچار نوعی بی‌انگیزه گی می‌شوند و ممکن است رژیم غذایی خود را دیگر رعایت نکنند.

    به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، یکی از دلایل خستگی و بی انگیزه‌گی افرادی که رژیم غذایی سالم دارند، عدم توانایی آنها برای خوردن غذا و یا میان وعده در زمان‌هایی است که آنها زمان و مکان مناسب برای رعایت رژیم غذایی خود را ندارند، مثلا در سفر، کار و یا مهمانی که در این مواقع افراد یا مجبور به شکستن رژیم غذایی خود می‌شوند و یا گرسنه می‌مانند که باعث ضعیف و بیمار شده آنها در دراز مدت می‌شود.

    گفتنی است: پرهیز از خوردن برخی از غذاها هم می‌تواند سبب بروز خستگی روحی و افسردگی در افراد شود.

    بررسی ها نشان می دهند: برخی از غذاهای سالم مانند سیب‌زمینی و ماکارونی در صوتیکه به میزان مناسب خورده شوند باعث چاقی مفرط در فرد نمی‌شوند و مصرف آنها در کنار رژیم غذایی می‌تواند یک نوع تنوع به روحیه‌ی فرد بدهد.

    در عین حال چیدمان اشتباه میوه‌ها و سبزیجات بخصوص سبزیجات می‌تواند باعث بروز مشکلات گوارشی در فرد و در نتیجه بی‌انگیزگی او شود همینطور عدم مصرف گوشت قرمز نیز می‌تواند باعث ضعف عضلانی و کم خونی در فرد شود، به همین دلیل پزشکان توصیه می‌کنند تا افراد رژیم غذایی سالم خود همیشه تنوع ایجاد کنند تا مانع از بروز بی انگیز‌ه‌گی در انها شود.

    دانی که خدا چرا ترا داده دو دست؟
    بایک دست بخود رسی و بادست دگر زدیگران گیری دست

    6 کاربر مقابل از eman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :




صفحه 1 از 13 1234511 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اکنون ساعت 08:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
ﻛﭙﯽ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﺪﻭﻥ ﺫﻛﺮ ﻣﻨﺒﻊ www.PsoriasisTalk.ir ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ