انجمن مجازی تخصصی پسوریازیس

در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها, دسترسی به انجمن های ویژه کاربران عضو شده و ... در سایت ثبت نام کنید . ثبت نام

تلگرام اینستاگرم انجمن در گوشی شما Follow us on Twitter Follow us on Facebook
صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 3910111213
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 129 , از مجموع 129

موضوع: تغذیه سالم

  1. #121
    ناظر سایت
    سمانه آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    35
    محل سکونت
    اصفهان
    شدت بیماری
    هیچی
    مدت بیماری
    .. سال
    روش درمانی
    ...
    درباره من
    آدم زميني
    نوشته ها
    1,529
    امتیاز
    39259
    تشکر
    65,087
    تشکر شده 58,494 بار در 9,322 ارسال
    چگونه شکر به پوست آسیب می رساند؟


    همه می دانیم که خوردن بیش از حد شکر چقدر برای بدن مضر است. اعتیاد به شکر یک معضل بزرگ و مخرب سلامت بدن است. متاسفانه ضررهای شکر نه تنها برای بدن بلکه برای پوست نیز هست.

    چگونه شکر به پوست آسیب می زند؟
    هنگامی که مقدار زیادی شکلات و دسر می خوریم، نوشیدنی های شکردار می نوشیم، رژیم برنج و نان سفید می گیریم و این شکرهای مخفی در غذاها را وارد بدنمان می کنیم. تمام این ها در پوستمان به شکل خطوط، چروک ها، شل شدگی پوست زیر چشم و حتی نازک شدن پوست بروز می دهند. وقتی یک غذاهای شکردار مثل پای سیب می خورید بدن شما این شکرها یا کربوهیدرات ها را تبدیل به گلوکز می کند. این گلوکز باعث می شود سطح انسولین خون شما افزایش پیدا کند.
    وقتی انسولین بدن با خوردن غذاهای شیرین، نوشیدنی های شکر دار یا دسرها به مقدار زیاد یا با سرعت زیاد افزایش پیدا کند در بدن و پوست ایجاد التهاب می کند. مصرف زیاد شکر باعث شروع فرآیند گلیکاسیون در بدن می شود.
    چگونه شکر به پوست آسیب می رساند؟
    گلیکاسیون زمانی اتفاق می افتد که شکر مصرف شده وارد جریان خون شده و با پروتئین های پوست اتصال پیدا کرده و ملکول های جدیدی به نام محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته تشکیل می دهد. این ملکول های جدید که برای بدن بسیار مضر هستند شروع به تخریب گروتئین های سالم پوست، کلاژن و الاستین هایی که باعث جوان ماندن پوست می شوند می کند. هر چه بیشتر شکر بخوریم بیشتر به پوست خود اسیب می رسانیم. در واقع خوردن زیاد شکر یعنی شفافیت کمتر، چروک بیشتر و بدتر شدن مشکلاتی چون آکنه و روزاسه.
    آسیب مرحله به مرحله شکر برای پوست
    بعد تمام این خبرهای بدی که درباره آسیب شکر برای پوست متذکر شدم می خواهم درباره مراحل توقف و ترمیم این آسیب ها بگویم. در واقع می توان عوارض و آسیب های شکر بر پوست را کنترل کرد. این کنترل را می توان از خوردن و نخوردن بعضی غذاها شروع کرد. الان دیگر باید فهمیده باشید که از دسرها و غذاهای شکردار اجتناب کنید. مقدار شکر مصرفی شما نباید بیشتر از ۱۰ درصد کالری روزانه باشد. مراقب شکرهای مخفی در غذاهای فرآوری شده و غاذهای آماده نیز باشید.
    همچنین مراقب نوشیدنی ها نیز باشید. نوشیدنی ها منبع شکرهایی هستند که همیشه مراقبشان هستیم.علاوه بر این که باید مراقب مقدار شکر مصرفی خود باشید باید به نحوه غذا پختن خود نیز دقت کنید. وقتی غذا را در حرارت بالای گاز می پزید مثل: سرخ کردن، بریان کردن و سرخ کردن ترکیب چربی ها و پروتئین ها باعث پیری پوست زودرس می شود. نکته مهم: یک برنامه غذایی سالم با شکر پایین را دنبال کنید و باز هم تاکید می کنم که مراقب شکرهای مخفی در غذاهای فراوری شده و غذاهای آماده باشید.
    متوقف کردن آسیب های شکر با محصولات مراقبت از پوست
    راه دیگر برای حفظ پوست از آسیب های شکر استفاده از محصولات مراقبت پوست ضد پیری است. محصولاتی را تهیه کنید که کلاژن را بازسازی می کنند و آسیب های رادیکال های آزاد را متوقف می کنند. به عنوان مثال چای سبز یکی از بهترین مواد تشکیل دهنده در این نوع محصولات است که مانع آسیب های شکر در پوست می شود. این محصولات را روز و شب پس از شستشوی صورت استفاده کنید و پس از آن حتما مرطوب کننده بزنید.

    3 کاربر مقابل از سمانه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  2. #122
    ناظر سایت
    سمانه آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    35
    محل سکونت
    اصفهان
    شدت بیماری
    هیچی
    مدت بیماری
    .. سال
    روش درمانی
    ...
    درباره من
    آدم زميني
    نوشته ها
    1,529
    امتیاز
    39259
    تشکر
    65,087
    تشکر شده 58,494 بار در 9,322 ارسال



    گاهی پیش می آید که با دلیل و بی دلیل احساس خستگی می کنیم. اما اکثر مواقع دلیل این خستگی در بشقاب هایمان است. برخلاف باور رایج هر آنچه می خورید به بدنتان انرژی نمی دهد. برعکس بعضی مواد غذایی در حین هضم شدن یا به دلیل ترکیبات شیمیایی موجود در آن ها باعث خستگی بدن می شوند.


    به گزارش تبیان، در این مطلب شما را با این مواد غذایی بیشتر آشنا می کنیم.


    نان سفید، غلاتی بدون فایده برای بدن


    برخلاف نان کامل، نان های سفید جزو غلات تصفیه شده است که عاری از غلاف و جوانه مغذی خود هستند. عمل تصفیه کردن باعث از بین رفتن ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر مغذی می شود. با وجود اینکه هضم کردن آن ها چندان سخت نیست اما فیبر اندکی دارند و ارزش غذایی آن ها اندک است. در نتیجه فقط باعث به زحمت افتادن دستگاه گوارش شده و تقریباً هیچ ماده مغذی چشمگیری به بدن نمی رسانند.
    توصیه می کنیم به سراغ نان ها، پاستاها و برنج کامل و نیمه کامل بروید. سعی کنید از محصولات طبیعی و ارگانیک استفاده کنید. چون محصولات غیرارگانیک به انواع آفتکش هایی که به طور گسترده در کشاورزی استفاده می شود آلوده اند.




    قند سفید: دشمن دستگاه ایمنی بدن


    نوشابه ها حاوی قند سفید و آسپارتام هستند. طعم شیرین آسپارتام که یک شیرین کننده مصنوعی است مانند قند سفید باعث افزایش ترشح انسولین می شود. در نتیجه بدن بسیار بیهوده خسته می شود.


    مواد غذایی قندی از جمله آبنبات، کیک ها و دیگر شیرینیجات، حاوی قند سفید هستند که قندی تصفیه شده و بدون فایده برای بدن محسوب می شود و هضم آن ها انرژی بدن را به باد می دهد. بهتر است بخصوص در زمان خستگی قند سفید را حذف کنید چون در ابتدا انرژی کاذبی داده و بلافاصله خسته تر می کند.


    به عقیده متخصصان قند سفید تأثیر منفی روی دستگاه ایمنی بدن دارد. این مواد غذایی باعث اسیدی شدن بدن شده و مخزن مواد معدنی بدن را خالی می کنند. در نتیجه خیلی زود باک انرژی تان خالی می شود و یک دور باطل شکل می گیرد که در آن وارد فاز افت و افزایش قند خون می شود که بدن را خسته می کند.


    توصیه می کنیم به جای قند سفید نیز از قندهای کامل و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی استفاده کنید. یادتان باشد که این قندهای مغذی روی دندان های کودکان تأثیر بد نداشته و باعث پوسیدگی نمی شوند. چون تأثیری در اسیدی و دمینرالیزه کردن محیط دهان ندارند.


    قهوه: گول نخورید


    خیلی از افراد قهوه را برای انرژی گرفتن میل می کنند. واقعیت این است که نوشیدن قهوه در فاز اول فرد را سرحال کرده اما به طور ناگهانی نیز وی را تخلیه انرژی می کند. به عقیده متخصصان قهوه سیاه و حتی بدون قند نیز باعث افزایش قند خون می شود که قبل از ایجاد خستگی زیاد فعالیت غدد فوق کلیوی را افزایش می دهد. بهتر است در حین احساس خستگی زیاد به حفظ تعادل بیندیشید. اگر عادت به قهوه خوردن دارید یک فنجان صبحگاهی را میل کنید اما از نوشیدن آن در فواصل بین وعده های غذایی خودداری کنید.


    توصیه می کنیم به جای قهوه از دمنوش های حاوی دارچین یا زنجبیل به همراه لیموترش یا چای رویبوس (چای قرمز بدون تئین) استفاده کنید که باعث گرم شدن و افزایش انرژی بدن می شوند.




    مواد غذایی چرب


    مواد غذایی چرب انرژی ایجاد کرده و بدن را گرم می کنند. بنابراین نباید به حذف آن ها اقدام کرد اما توجه داشته باشید که چربی ها تقریباً فاقد ارزش غذایی هستند. بهتر است در این مواقع در مصرف مارگارین، کره، روغن آفتابگردان و غیره بپرهیزید. از آنجایی که این مواد چرب حرارت بدن را بالا می برند اسیدهای چرب موجود در آن ها تغییر کرده و سمی می شوند.
    توصیه می کنیم در همه حال روغن زیتون بکر و یا روغن گردو را دریابید.


    استیک برای شام ممنوع


    احتمالاً زمانی که زیاد خسته هستید نای آشپزی ندارید و ترجیح می دهید از غذاهای آماده استفاده کنید. اما این مسئله اصلاً به نفعتان نیست. افزودنی ها و نمک زیاد موجود در غذاهای آماده هضم غذا را سخت کرده و شما را بیش از پیش خسته می کند


    استیک غذایی است که با سس و بخصوص سیب زمینی سرخ کرده سرو می شود. درست است که خوردن آن لذت بخش است اما در مواقع خستگی زیاد توصیه نمی شود بخصوص برای وعده شام. گوشت قرمز مانند چربی های اشباع شده موجود در روغن سرخ کردنی برای وعده شام بسیار سنگین است و احتمال بروز اختلالات خواب را بالا می برد. در نتیجه خستگی تشدید می شود. اگر هوس استیک کرده اید بهتر است آن را برای ناهار میل کنید چون برای هضم شبانه مناسب نیست.
    توصیه می کنیم همچنین از مصرف پیتزا با پنیر فراوان نیز بپرهیزید چون سنگین بوده و خوابتان را دچار اختلال خواهد کرد. بهتر است برای شام از ماهی و پروتئین های گیاهی مانند عدس، لوبیا و میوه های خشک و آجیل ها استفاده کنید.




    غذاهای آماده: سخت هضم هستند


    احتمالاً زمانی که زیاد خسته هستید نای آشپزی ندارید و ترجیح می دهید از غذاهای آماده استفاده کنید. اما این مسئله اصلاً به نفعتان نیست. افزودنی ها و نمک زیاد موجود در غذاهای آماده هضم غذا را سخت کرده و شما را بیش از پیش خسته می کند. یادتان باشد که این غذاها ارزش غذایی ندارند. از طرف دیگر خیلی از افراد این غذاهای آماده و کنسروی را در ماکروویو داغ می کنند. این شیوه نیز ساختار مولکولی مواد غذایی را تغییر داده و باعث ایجاد واکنش ایمنی خسته کننده برای بدن می شود.


    توصیه می کنیم حتی اگر حوصله آشپزی ندارید به جای این غذاها از میوه ها و سبزیجات فصل استفاده کنید. کدو حلوایی، میوه شاه بلوط و خیلی از میوه ها و سبزیجات دیگر سیرکننده و مغذی هستند.


    نوشیدنی های گازدار: خسته تر می شوید


    نوشابه ها حاوی قند سفید و آسپارتام هستند. طعم شیرین آسپارتام که یک شیرین کننده مصنوعی است مانند قند سفید باعث افزایش ترشح انسولین می شود. در نتیجه بدن بسیار بیهوده خسته می شود.
    توصیه می کنیم به جای این قبیل نوشیدنی ها از آب میوه ها و آب سبزیجات خانگی و طبیعی استفاده کنید. چون سرشار از ویتامین ها و عناصر مغذی هستند. در کنار این نوشیدنی ها از مصرف آب غافل نشوید. البته نیازی نیست خودتان را مجبور به نوشیدن آب کنید چون این مسئله نیز باعث خستگی کلیه ها می شود. بهتر است از آب گرم یا ولرم استفاده کنید تا خستگی گرم کردن بدن کمتر شود.


    و در آخر این که الکل نیز باعث کند شدن روند هضم غذا شده و این مسئله بدن را خسته می کند. این قبیل نوشیدنی ها باعث بروز مشکلات دیگر نیز می شود و نیازی به توضیح نیست که لازم است از مصرف آن ها خودداری شود.



    ویرایش توسط سمانه : 11-10-2016 در ساعت 12:12 PM

    4 کاربر مقابل از سمانه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  3. #123
    ناظر سایت
    سمانه آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    35
    محل سکونت
    اصفهان
    شدت بیماری
    هیچی
    مدت بیماری
    .. سال
    روش درمانی
    ...
    درباره من
    آدم زميني
    نوشته ها
    1,529
    امتیاز
    39259
    تشکر
    65,087
    تشکر شده 58,494 بار در 9,322 ارسال

    اگر می خواهید وزنتان را کم کنید بهتر است بدانید که خوردن وعده نهار در ساعت مشخص آن، تاثیر زیادی روی کاهش وزن شما دارد.
    به گزارش بهداشت‌نیوز؛ در مطالعه اخیر که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده محققان دریافتند خوردن وعده نهار بعد از ساعت 15 موجب تجمع چربی در بافت های بدن می شود.

    بررسی ها نشان می دهند؛ بدن ما زمانیکه مواد غذایی را پیش از ساعت ۳ دریافت می کند، سوخت و ساز بهتری داشته و زمانیکه بعد از این ساعت ناهار بخورید متابولیسم بدن شما با مشکل روبرو شده و کالری کمتری را می توانید بسوزانید.

    همچنین مصرف وعده شام هم بعد از ساعت هفت می‌تواند خطری جدی برای سلامت افراد باشد، زیرا افراد در طول شب به دلیل کم‌ تحرکی کالری کمتری می‌سوزانند که سبب چاقی، اضافه وزن و به دنبال آن ابتلا به انواع بیماری‌ها در بلند مدت در آن ها می‌شود.اما این تاثیر برای وعده ناهار به مراتب بیشتر است.

    6 کاربر مقابل از سمانه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  4. #124
    ناظر سایت
    سمانه آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    35
    محل سکونت
    اصفهان
    شدت بیماری
    هیچی
    مدت بیماری
    .. سال
    روش درمانی
    ...
    درباره من
    آدم زميني
    نوشته ها
    1,529
    امتیاز
    39259
    تشکر
    65,087
    تشکر شده 58,494 بار در 9,322 ارسال
    میان وعده هایی که طب سنتی توصیه می کند

    بهترین میان‌وعده مصرف تنقلات سالم است؛ به‌عنوان مثال مصرف بادام بسیار مفید است. به این صورت که می‌توان بادام را هر شب در آب خیساند و پوست قهوه‌ای آن را جدا کرد چون این پوست یبوست می‌آورد.
    بنابراین مصرف بادام تازه که از پوست خشک خود جدا شده و نمکی نیست هر روز به تعداد 10 تا 15 عدد توصیه شده است.
    مصرف نان به دلیل داشتن غلات فراوان و کره بادام زمینی نیز یک میان‌وعده مناسب محسوب می‌شود. خوردن مویز به صورت روزانه و هنگام صبح نیز بسیار مفید است. همچنین مصرف انجیر بخصوص برای کودکان تقویت‌کننده قلب، کبد و مغز است.
    مصرف سیب در طول روز یا گاهی همراه عسل و گلاب نیز تقویت‌کننده مناسبی محسوب می‌شود. مصرف کشمش و بادام به عنوان یک میان‌وعده توصیه شده است. همچنین خوردن شیر بخصوص از نوع کم‌چرب نیز یک میان وعده خوب تلقی می‌شود.
    خوردن کاهو، هویج، ذرت و زیتون نیز به‌عنوان میان‌وعده مناسب می‌تواند در برنامه روزانه افراد قرار گیرد.

    4 کاربر مقابل از سمانه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  5. #125
    ناظر سایت
    سمانه آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    35
    محل سکونت
    اصفهان
    شدت بیماری
    هیچی
    مدت بیماری
    .. سال
    روش درمانی
    ...
    درباره من
    آدم زميني
    نوشته ها
    1,529
    امتیاز
    39259
    تشکر
    65,087
    تشکر شده 58,494 بار در 9,322 ارسال
    کد خبر: ۵۹۹۳۴۹۸اسرار شگفت انگیز جوانه ها؛
    با این جوانه ها تا نوروز صورتتان را زیبا و بدنتان را سالم کنید+دستورالعمل


    یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: جوانه‌ غلات و حبوبات تاثیر چشمگیری بر روی سلامتی کل بدن، زیبایی و حفظ شادابی و جوانی پوست دارند.


    حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو باخبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران
    ؛
    در رابطه با خواص انواع جوانه‌ها اظهار داشت: جوانه‌های غلات و حبوبات دارای مواد مغذی و ضروری بدن، املاح و ویتامین‌ها هستند که بر روی سلامتی کل بدن و به خصوص دستگاه گوارش، زیبایی پوست و در پیشگیری از پیری و چین و چروک پوست نقش موثری دارند. همچنین مانع از رشد سلول‌های سرطانی و افزایش فعالیت غدد جنسی می‌شوند.


    وی افزود: جوانسازی پوست نیاز به ویتامین‌های B، A، C، E.، کلاژن، الاستین و املاح معدنی دارد که جوانه‌ها منع غنی از این ترکیبات محسوب می‌شوند.


    - جوانه گندم
    این محقق و پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: جوانه گندم سرشار از انواع ویتامین‌های گروه A، B. (b۱، b۶، b۱۲)، E، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، فسفر، روی، ید و سلنیوم است که تاثیر بسزایی بر سلامت جسم و زیبایی پوست دارد.

    طریقه مصرف
    عظمایی افزود: افراد می‌توانند صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری از آن را خوب بجوند یا اینکه آن را به همراه سالاد، مقداری روغن زیتون و لیمو ترش تازه مصرف کنند. همچنین استفاده از جوانه گندم به صورت خشک و پودر شده بر روی شیرینی نیز مناسب است.


    جوانسازی پوست

    وی تاکید کرد: افراد باید به منظور جوانسازی پوست حدود یک قاشق مربا خوری تا غذا خوری از جوانه گندم خشک شده را با نصف استکان شیر کم چرب مخلوط کنند و خمیر به دست آمده را به مدت ۱۰ دقیقه بر روی پوست ماسک کنند سپس صورت را با آب ولرم بشویند. همچنین اشخاص می‌توانند پوست صورتشان را با این خمیر و کمی عسل ماساژ دهند.

    در روشی دیگر برای تهیه ماسک جوانه گندم برای لطافت و نرمی پوست افراد باید یک قاشق غذا خوری از جوانه گندم آسیاب شده را با یک عدد زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنند و به مدت ۳۰ دقیقه آن را بر روی صورت قرار دهند سپس پوست صورت را با آب ولرم بشویند.

    چاقی صورت

    این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به تاثیر جوانه گندم در چاقی صورت تصریح کرد: افراد باید به منظور چاقی صورت حدود یک قاشق غذاخوری از جوانه گندم و جو را به همراه یک لیوان شیر و مقداری عسل میل کنند.

    همچنین از دیگر روش‌های موثر برای چاقی صورت ماساژ موضعی آن با روغن خراطین یا رازیانه، دارچین و کنجد است.

    چاقی و لاغری بدن

    عظمایی یادآور شد: افراد باید برای لاغری پودر جوانه گندم را به همراه ماست یا سالاد کاهو ۱۰ دقیقه قبل از غذا و به منظور چاقی ترکیب ذکر شده را پس از غذا میل کنند.


    - جوانه سویا
    وی اظهار داشت: جوانه سویا از نظر ارزش غذایی با گوشت برابری می‌کند و ویتامین C بالایی دارد. مصرف این جوانه سبب افزایش اسید اوریک خون نمی‌شود و مصرف آن به خصوص برای افراد گیاهخوار مفید است.

    - جوانه ماش

    این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: یکی از مهم‌ترین پروتئین‌های گیاهی جوانه ماش محسوب می‌شود. مصرف این جوانه برای مبتلایان به اختلالات قلبی و عروقی مفید است و به دلیل داشتن پتاسیم فراوان بنابراین استفاده از آن برای افرادی که دچار فشار خون بالایی هستند، ضروری است. جوانه ماش حاوی اسید فولیک، آنتی اکسیدان، منگنز، سلنیوم و ویتامین C بالایی است.

    عظمایی توصیه کرد: مبتلایان به کم خونی و دیابت حتما در برنامه غذایی روزانه خود از جوانه ماش استفاده کنند. این جوانه سرشار از انواع مواد مغذی و پر انرژی است. همچنین مصرف آن سبب کاهش چربی مضر خون (LDL) می‌شود.

    - زیبایی پوست

    وی یادآور شد: جوانه ماش حاوی فیتواستروژن است که بر روی گیرنده‌های استروژنی پوست عمل می‌کند. در نتیجه اسید هیالورونیک، کلاژن و الاستین موجود در ساختار پوست را افزایش می‌دهد و مانع از خشکی و پیری پوست می‌شود.

    3 کاربر مقابل از سمانه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  6. #126
    کاربر حرفه ای هانیه آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    جنسیت
    زن
    سن
    30
    محل سکونت
    بهشهر
    شدت بیماری
    متوسط
    مدت بیماری
    21 سال
    روش درمانی
    متوترکسات
    نوشته ها
    1,230
    امتیاز
    31360
    تشکر
    62,343
    تشکر شده 61,252 بار در 11,694 ارسال

    هویج گیاهی خوراکی و از خانواده چتریان است. این سبزی ریشه دار یا غده ای را می توان خام به صورت خردشده یا رنده شده در سالاد مصرف کرد و بیشتر در پخت سوپ ها و خوراک ها کاربرد دارد.



    ماهنامه سفره ایرانی: هویج گیاهی خوراکی و از خانواده چتریان است. این سبزی ریشه دار یا غده ای را می توان خام به صورت خردشده یا رنده شده در سالاد مصرف کرد و بیشتر در پخت سوپ ها و خوراک ها کاربرد دارد. هویج منبع غنی فیبر خوراکی، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی به شمار می رود.

    کتلت مرغ و هویج


    ستایش پاکدل

    مواد لازم:



    • فیله سینه مرغ: 2 عدد
    • هویج (رنده شده): 2 عدد
    • پیاز (خرد شده): 2 عدد
    • کره: 2 ق س
    • نمک: به مقدار لازم
    • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    • تخم مرغ: یک عدد
    • برگ جعفری (خرد شده): یک عدد
    • جو پرک (پودر شده): 4 الی 5 ق س
    • روغن: برای سرخ کردن



    طرز تهیه:

    1. فیله های مرغ را ریز خرد کنید. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. هویج رنده شده و پیاز خرد شده رادر آن تفت دهید. سپس به مرغ خرد شده اضافه کنید.


    2. نمک و فلفل سیاه بزنید. مقداری برگ جعفری خرد شده و تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و سپس گلوله هایی جدا کنید و کف دست شکل دهید.

    3. آنها را در جو پرک پودر شده بغلتانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید. کتلت ها را روی دستمال کاغذ مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرتفه شود. سپس سرو کنید.



    سوپ هویج و کدو حلوایی


    غزاله خالدی

    مواد لازم:



    • پیاز (خردشده): یک عدد
    • سیر (له شده): یک حبه
    • کدو حلوایی (پوست کنده و خردشده): یک عدد
    • هویج (حلقه حلقه شده): 3 الی 4 عدد
    • آب مرغ: 500 میلی لیتر
    • آب: 200 الی 300 میلی لیتر
    • شیر: 125 میلی لیتر
    • نمک: به مقدار لازم
    • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    • جوز هندی: به مقدار لازم
    • کره: به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    1. کره را در ظر ف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز خرد شده و سیر له شده را در آن تفت دهید. هویج را پوست کنده و حلقه حلقه کنید.


    2. کدو حلوایی را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهید و به همراه هویج، پیاز و سیر اضافه کنید.

    3. آب مرغ و آب را اضافه کنید. هنگامی که آب به جوش آمد در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند تا هویج نرم شود. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. شیر و جوز هندی را اضافه کرده و سرو کنید.




    رول مرغ و هویج


    بیتا منوچهری

    مواد لازم:



    • فیله مرغ: 3 عدد
    • هویج (درشت رنده شده): 3 عدد
    • برگ جعفری (خرد شده): یک عدد
    • تره فرنگی (خردشده): نصف یک عدد
    • رب گوجه فرنگی: یک ق س
    • فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
    • کره: 2 ق س
    • نمک: به مقدار لازم
    • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    • سس مایونز: به مقدار لازم
    • روغن: برای سرخ کردن
    • آرد: به مقدار لازم
    • تخم مرغ (کمی زده شده): 2 عدد
    • نان خشک پودر شده یا پودر سوخاری: به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    1. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. تره فرنگی، هویج درشت رنده شده و برگ جعفری را در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز پودر شده بیفزایید و اجازه دهید سبزیجات حدود 10 دقیقه پخته و نرم شوند.


    2. فیله های مرغ را با استیک کوب بکوبید تا پهن شوند. روی آنها نمک و فلفل بپاشید و سس مایونز بمالید. مخلوط هویج را روی هر فیله مرغ قرار داده و رول کنید.


    3. رول ها را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید. در آخر آنها را در پودر نان یا پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.




    دیپ هویج


    راضیه عمادی

    مواد لازم:



    • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
    • هویج (درشت رنده شده): 4 عدد
    • پرتقال: 2 عدد
    • ماست (ساده): 4 ق س
    • آب لیمو سنگی: 2 ق س
    • نمک: به مقدار لازم
    • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    • روغن: برای سرخ کردن
    • زردچوبه: یک چهارم ق چ
    • پودر کاری، یک چهارم ق چ
    • زنجبیل تازه (رنده شده): بک چهارم ق چ
    • سیره (له شده): یک چهارم ق چ


    طرز تهیه:

    1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز ریز خردشده، هویج رنده شده، زردچوبه، پودر کاری، زنجبیل و سیر له شده را در روغن تفت دهید.


    2. سپس آب پرتقال ها را گرفته و اضافه کنید. پس از این که مواد شروع به جوشیدن کرد، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزند تا هویج نرم شود.

    3. ظرف را از روی حرارت بردارید تا مواد کاملا خنک شود. مواد را به خوبی مخلوط کنید. ماست، آب لیموترش، نمک، فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. این دیپ خوشمزه را به همراه سبزیجات خام یا نان جو سرو کنید.



    نکاتی درباره هویج:


    • پخت هویج سبب از بین رفتن فیبر می شود، اما کاروتن در اثر پختن از بین نمی رود. بخارپزکردن بهترین روش پخت آن است. مطالعات نشان می دهد که هویج پخته شده آنتی اکسیدان های بیشتری از هویج خام دارد.


    • فرقی نمی کند هویج خام، پخته، رنده شده یا به صورت پوره باشد. به روش های مختلف آن را در رژیم غذایی روزانه خود جای دهید و از خواص فوق العاده آن بهره مند گردید.


    • ویتامین A موجود در هویج برای رشد اندام ها به خصوص استخوان ها لازم و ضروری است. همچنین برای حفظ قدرت بینایی بسیار حیاتی است.


    • تحقیقات نشان داده اند که هویج خطر ابتلا به سرطان ریه، سرطان سینه و سرطان کولون (روده بزرگ) را کاهش می دهد.
    ادامه دارد...
    http://www.bartarinha.ir/fa/news/492...%D9%86%D8%AF-1

    2 کاربر مقابل از هانیه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  7. #127
    کاربر حرفه ای mohsen90 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    جنسیت
    مرد
    سن
    26
    محل سکونت
    ایلام
    روش درمانی
    اصلاح تغذیه، طب سنتی
    نوشته ها
    150
    امتیاز
    3167
    تشکر
    503
    تشکر شده 1,192 بار در 210 ارسال

    6 نكته طلايي در خصوص تغذيه در فصل بهار


    با آمدن فصل بهار بسياري از افراد دچار آلرژي به برخي از مواد غذايي مي شوند لذا توصيه مي كنيم به مطالبي كه در اين خصوص گردآوري شده توجه كنيد.

    به گزارش سرويس علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران،

    نکته 1: در فصل بهار وعده های غذایی سبک و زود هضمی داشته باشید
    سبک ترین رژیم غذایی در طی سال را باید در فصل بهار داشته باشیم بنابراین در تمام وعده های غذایی از غذاهای سبک و زود هضم استفاده کنید بنابراین فصل بهار زمان مناسبی برای شروع رژیم کاهش وزن و رهایی از چربی های اضافه است.
    روزه داری سبک برای مدت کوتاه (در نیمه های فروردین) می تواند برای پاکسازی کبد مفید باشد.


    نكته 2: مصرف اين نوشيدني ها در فصل بهار مفيد است.

    نوشیدن چای زنجفیل تازه و داغ در این فصل برای حذف سموم تجمع یافته و مواد هضم نشده در بدن در طی زمستان مفید است.به علاوه مصرف شربت های لیمو، نارنج، آلبالو، به، غوره، انار، سکنجبین، کاسنی و زرشک توصیه می شود.


    نکته 3:در وعده ناهار از حبوبات و سبزیجات استفاده کنید

    قبل از وعده ناهار حتما صبحانه ای سبک که شامل آبمیوه و چند تکه میوه باشد میل کنید.
    برای وعده ناهار بیشتر از انواع لوبیای تازه، جوانه های ماش، لوبیا، عدس و یونجه و سبزیجات سبز رنگ جوان مثل ریحان، کرفس، کاهو، مارچوبه، اسفناج، بامیه، کدو، کلم، برگ سبز تربچه و چغندر استفاده کنید مثلا آش جو، آش آبغوره، آش تمر هندی ، خورش کدو، بورانی، آش دوغ، آش ماست و سوپ سبزیجات، خورش ها و خوراک های سبزیجات که بدون سرخ شدن و با ادویه هایی چون ریحان، رازیانه، مرزنجوش، رزماری، زیره سیاه و شوید طعم دار شده باشند انتخاب های مفیدی هستند.
    میوه های تازه مثل زردآلو، انجیر، انگور، آلو، انواع توت ها به همراه بادام خام و فرنی، تمر هندی ترش یا شیرین، کاهو یا سکنجبین نیز میان وعده های مفیدی هستند و مصرف آنها نسبت به تنقلات گرم مانند گردو و انواع شیرینی ها ارجحیت دارد.


    نکته 4:در فصل بهار از این مواد غذایی کمتر مصرف کنید
    برای کمک به پاکسازی کبد از غذاهای با طبع گرم، تلخ و به ویژه شور باید پرهیز شود.
    مصرف کمتر گوشت ها به ویژه گوشت قرمز و مواد تولید کننده خون، در مقایسه با زمستان ضروری است.
    مصرف مواد و غذاهای چرب و تند در فصل بهار توصیه نمی شود.


    نکته 5:از میوه ها و سبزیجات فصلی استفاده کنید
    دیدگاهی در بین برخی متخصصین تغذیه وجود دارد که میوه ها و سبزیجات را باید متناسب با فصل رویش آنها مصرف نمود.
    بر اساس این نظریه مصرف میوه ها و سبزیجات هر فصل در همان فصل می تواند بیش از پیش مفید باشد و به پاکسازی بدن از سموم تجمع یافته کمک کند.


    نکته 6:برنامه غذایی و خواب منظمی داشته باشید
    بر اساس نظریه های طب سنتی نظم برنامه غذایی و ساعت خواب به هنگام تغییر فصل که بدن نسبت به تغییرات محیطی حساس تر می شود و بیشتر در معرض سرماخوردگی قرار می گیرد توصیه می شود./عط

    منبع: دنياي تغذيه

    4 کاربر مقابل از mohsen90 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند :



  8. #128
    ناظر سایت
    سمانه آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    35
    محل سکونت
    اصفهان
    شدت بیماری
    هیچی
    مدت بیماری
    .. سال
    روش درمانی
    ...
    درباره من
    آدم زميني
    نوشته ها
    1,529
    امتیاز
    39259
    تشکر
    65,087
    تشکر شده 58,494 بار در 9,322 ارسال
    تغذیه مناسب برای کاهش ریزش موبه خاطر داشته باشید که شایع‌ترین دلیل ریزش مو کمبود دریافت مواد غذایی است، و رژیم‌های غیر‌اصولی کاهش وزن و گیاهخواری منجر به ریزش مو می‌شوند. در ادامه به مواد غذایی می‌پردازیم که برای کاهش ریزش مو کمک کننده هستند:

    پروتئین: ماده اصلی برای ساخت پوست، مو و ناخن، پروتئین و واحدهای سازنده آن یعنی اسید آمینه است؛ پروتئین در انواع گوشت، تخم مرغ و ماهی به وفور یافت می‌شود.
    کلسیم و منیزیم: برای دریافت کلسیم و منیزیم کافی از شیر و لبنیات به مقدار کافی استفاده کنید و در صورتی که به لاکتوز حساسیت دارید و با خوردن شیر دچار دردهای شکمی ‌می‌شوید، از فرآورده‌های لبنی دیگر مانند ماست استفاده کنید.

    بیوتین و ویتامین‌های گروه b: بیوتین و ویتامین‌های گروه b به ویژه ویتامین b6 در ترمیم پوست و پیشگیری از ریزش مو نقش بسیار مهمی‌ دارند. از منابع مناسب برای تامین این ویتامین‌ها می‌توان جگر، موز، دانه آفتابگردان، ماهی، مرغ، جوانه گندم، آلوی خشک، گوشت، غلات سبوس‌دار، مخمر و زرده تخم‌مرغ و بادام زمینی را نام برد.


    آنتی اکسیدان‌ها: ویتامین e، ویتامین c، پیش‌ساز ویتامین a که در سیب‌زمینی شیرین، هویج، اسفناج، کدو حلوایی، زردآلو، کلم براکلی، گریپ فروت یافت می‌شوند، همچنین روی و سلنیوم همه آنتی اکسیدان‌هایی هستند که در درمان و پیشگیری ریزش مو تاثیر فراوانی دارند. آنتی‌اکسیدان‌ها تاثیراتی که آلودگی هوا بر رشد و سلامت موها می‌گذارد را نیز تا حد زیادی خنثی می‌کنند.

    اسیدهای چرب اُمگا-3 و اُمگا-6: از اسیدهای چرب اُمگا-3 مهم می‌توان آلفا- لینولنیک اسید و ایکوزا پنتانوئیک اسید(epa) را نام برد که در ماهی‌های آب سرد مانند ماهی سالمون و ساردین، روغن سویا و کانولا، جوانه گندم، روغن گردو، روغن تخم کتان یا پنبه و روغن ماهی به فراوانی یافت می‌شوند. اسید چرب اُمگا-6 نیز، اسید لینولئیک است که در روغن‌های غیر اشباع گیاهی مانند روغن ذرت، روغن کانولا، روغن سویا، روغن بادام زمینی و روغن آفتابگردان یافت می‌شود.

    کاربر مقابل از سمانه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:



  9. #129
    ناظر سایت
    سمانه آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    جنسیت
    زن
    سن
    35
    محل سکونت
    اصفهان
    شدت بیماری
    هیچی
    مدت بیماری
    .. سال
    روش درمانی
    ...
    درباره من
    آدم زميني
    نوشته ها
    1,529
    امتیاز
    39259
    تشکر
    65,087
    تشکر شده 58,494 بار در 9,322 ارسال
    غذاهایی که پوست صورت را تغییر می‌دهند!






    قبل از خوردن کلوچه و نوشیدنی به این فکر کنید که این خوردنی ها چه تاثیری را روی پوست منعکس می کنند.

    به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، قبل از خوردن کلوچه و نوشیدنی به این فکر کنید که این خوردنی ها چه تاثیری را روی پوست منعکس می کنند. با نگاه کردن به پوست صورت خود می توانید متوجه شوید که چه غذاهایی را بیشتر از همه دوست دارید.



    شیر


    شیری که به قهوه یا بستنی اضافه می کنید تاثیراتی جدی روی رنگ پوست صورت دارد حتی اگر مشکل عدم تحمل لاکتوز را هم نداشته باشید. با بالا رفتن سن آنزیم های متابولیز کننده لاکتوز زیادی از دست می دهیم و این باعث التهاب در تمام بدن به خصوص در صورت می شود.

    اگر متوجه شدید که صورت تان خسته و خواب آلود است و پوست چروک می شود چند هفته لبنیات را کنار بگذارید تا تفاوت را به وضوح ببینید.


    شکر

    شکر نه تنها روی وزن بلکه روی پوست هم تاثیر می گذارد. شکر به فرآیند گلیکاسیون (قندی شدن) سرعت می دهد. فرآیندی که ملکول های گلوکز اضافی به کلاژن متصل می شوند و به آن آسیب می رسانند. این فرآیند باعث می شود پوست زودتر پیر و چروک شود.

    تنها راه برای حفظ سلامت پوست کمتر کردن مصرف شکر است.



    گلوتن

    تمام این نشان ها بیانگر این واقعیت است که بدن شما قادر به سوخت و ساز گلوتن (پروتئینی که در گندم، جو و بلغور جو یافت می شود) نیست. اگر مشکل سوخت و ساز گلوتن دارید این غذاها را در برنامه غذایی کم کنید تا بعد از 2 الی 3 هفته تغییر را در چهره خود ببینید. اما اگر باز هم این نشانه ها را روی صورت خود مشاهده کردید کربوهیدرات های ساده را هم کم کنید.

    کاربر مقابل از سمانه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:




صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 3910111213

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اکنون ساعت 08:34 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
ﻛﭙﯽ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﺪﻭﻥ ﺫﻛﺮ ﻣﻨﺒﻊ www.PsoriasisTalk.ir ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ