حذف گلوتن و کاهش بیماری . نان بدون گلوتن ۲
مواد لازم برای تهیهی
نان بدون گلوتن ۲
مخلوط بدون گلوتن نان سلینو ۳ فنجان (۴۲۰ گرم)
شکر ۲ قاشق (۲۵ گرم)
نمک ۲ قاشق چای خوری (۱۲ گرم)
شیرگرم (دمای حدوداً ۳۵ درجه سانتیگراد) ۱٫۵ فنجان
سفیدهی تخم مرغ ۲ عدد (۵۰ گرم)
کره آب شده ۴ قاشق (۵۵ گرم)
مخمر فوری ۲٫۵ قاشق چای خوری (۸ گرم)
کرم تارتار ۲٫۵ قاشق چای خوری
سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان بدون گلوتن
ابتدا مخلوط نان بدون گلوتن سلینو را در یک ظرف بزرگتر بریزید، سپس نمک و شکر و کرم تارتار را به آن اضافه کنید.
حالا مخلوط به دست آمده را خوب هم بزنید تا مواد باهم مخلوط حسابی مخلوط شوند.
در مرحله ی بعد سرکه و کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید. فراموش نکنید بعد از ذوب کردن کره اجازه دهید دمای آن کمی خنک شود، سپس آن را با بقیه مواد مخلوط کنید.
حالا شیر گرم را آرام آرام و در حال هم زدن به مخلوط اضافه کنید.
در این مرحله باید مخلوط حاصل را با همزن به مدت سه دقیقه با دور تند خوب مخلوط کنید.
در این مرحله اگر میخواهید نان را به صورت اسلایسی داشته باشید، کف قالب را با روغن چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
حالا خمیر را داخل قالب بریزید و رویش را با یک نایلون بپوشانید؛ سپس به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه خمیر را در یک محیط گرم مرطوب قرار دهید و صبر کنید تا خمیر اصطلاحاً ور بیاید.
بعد نایلون را از روی خمیر بردارید و اگر نان را در قالب ریختهاید، باچاقو روی آن یک خط بیندازید و آن را داخل فربا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) بگذارید.
بعد از ۳۰ دقیقه خمیر را از داخل فر درآورده و با چاقو برش دهید.
اگر هم میخواهید چانههای معمولی داشته باشید، کف سینی کمی آرد برنج ریخته و خمیرها را روی سینی پهن کنید.و بقیه مراحل را مثل قبل ادامه بدهید.
حالا نان شما آماده است. یک نان خوشمزه ی بدون گلوتن. نوش جان!
چند نکته برای بهتر شدن نان
۱- وزنی کار کنید، نه حجمی
اگر در آشپزخانه وزنه دارید، وزن یک فنجان مخلوط حدوداً ۱۴۰ گرم وزن داشته باشد.
۲- نسبت و تناسب
اگر میخواهید به طعم بهتر دست پیدا کنید، سعی کنید نسبتهای گفته شده را بدون تغییر حفظ کنید.
۲- خوب هم بزنید!
تا حد امکان سعی کنید حتما مخلوط را با میکسر هم بزنید تا مواد خوب باهم مخلوط شوند.
۳- اگر مخلوط سلینو استفاده میکنید، پف میکند