چرا لبنیات برای دردهای_مفصلی خوب نیست؟
یکی از باورهای غلط، مصرف زیاد لبنیات برای بهبود مبتلایان به دردهای مفصلی است
در صورتی که بیشتر دردهای مفصلی از مزاج سرد و تر پدید میآیند و با توجه به مزاج سرد و تر لبنیات، مصرف زیاد آن در این افراد نه تنها باعث کاهش درد نمیگردد، بلکه موجب شدت یافتن درد مفاصل میگردد
محصولات لبنی و گوشت قرمز حاوی اسید آراشیدونیک هستند.
شیر گاو در این میان یکی از بزرگترین مجرمان است چرا که پروتئین کازئین دارد و منجر به التهاب می شود.
زرده تخم مرغ نیز حاوی مقادیر بالای اسید آراشیدونیک است.
✔️ برای جبران کلسیم از انجیر، بادام درختی و کنجد استفاده کنید.